Muellerjeve plenice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Peli -> Muellerjeve plenice (5.4.2008 0:36:56)

Zanima me če ste že "sprobale" te nove Muellerjeve plenice in kakšne se vam zdijo?





benika -> RE: Muellerjeve plenice (5.4.2008 7:51:13)

Par dni nazaj je tu debata ravno o teh plenicah inb so punce ugotovile da je kvaliteta ista, so pa tanjše in mehkejše kot stari model.




Maleal -> RE: Muellerjeve plenice (5.4.2008 8:44:30)

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2602898&mpage=1




MiRaNi -> RE: Muellerjeve plenice (5.4.2008 9:15:36)

Mi smo uporabljali stare mullerjeve plenice od novih je pa dobila izpuščaje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Peli -> RE: Muellerjeve plenice (5.4.2008 14:14:11)

IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Mi smo uporabljali stare mullerjeve plenice od novih je pa dobila izpuščaje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


Prav zato sprašujem. Mali ma kar na lepem pikasto in rdečo rit, k prej nisva nikol imela težav, glede na to da mam zdej kr precejšno zalogo teh plenic, sm rekla da mal prekinem uporabo, pa sm šla po en paket Hoferjevih, rito maževa s Praško pasto in je že precej bolš... Bom pa še enkrat poskusila pa bom vidla a so plenice, a je kej druzga.
Drugače me pa pr teh "novejših" plenicah mal motijo trakci, k se mi zdi da slabše držijo.





piko12 -> RE: Muellerjeve plenice (5.4.2008 15:36:38)

Jaz imam še za danes ta starih, potem pa sprobam ta nove in poročam. Da ne bom nove teme odpirala: enkrat se mi zdi, da sem tu prebrala, da so pampers active fit v DM iste kot v  mullerju, ker da je kao samo ena tovarna. A ve katera, kako je s tem?




Ronči -> RE: Muellerjeve plenice (6.4.2008 9:15:44)

Naša je imela pri starih izpuščajčke, pri novih pa ne. Nam so ok.




*tajda* -> RE: Muellerjeve plenice (6.4.2008 11:24:14)

nam so super,nima nobenih izpuščajev,ful mi je všeč ker imajo elastične trakce,pa še ceo noč zdržijo, ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] zjutraj nič moker.




ULLA K -> RE: Muellerjeve plenice (6.4.2008 12:31:14)

IZVIRNO SPOROČILO: piko12

Da ne bom nove teme odpirala: enkrat se mi zdi, da sem tu prebrala, da so pampers active fit v DM iste kot v  mullerju, ker da je kao samo ena tovarna. A ve katera, kako je s tem?


tovarni sta očitno vsaj dve, saj sem jih tudi v DM videla da imajo pakete "made in germany" in "made in poland".... je pa razlika med obema očitna!!! Je pač treba na vsak paket pogledat kaj piše... tudi v mullerju sem že videla polske pamperske[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




MissLady -> RE: Muellerjeve plenice (6.4.2008 22:54:00)

Men pa ni jasn zakaj so une v jubo pack pamperske tolk slabše kt une druge [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ok, sej cena je res očitno nižja.... ampak kvaliteta pa tud. Kupujem pa v Mullerju. 




pupika -> RE: Muellerjeve plenice (7.4.2008 10:17:07)

Tudi jaz sem kupila že jumbo pack active fitk in so bile iste plenice kot v enojnem pakiranju, istri model in vse. Sem pa tudi parkrat kupila jumbo pack v DM, Baby Centru in Leclercu, pa so bile Made in Germany, v Jumbo packu so vedno nemške, kvaliteta se mi zdi da je ista. Jaz vedno pogledat cel paket, če se vidijo skozi kužki, ker če dobro pogledaš, lahko vidiš ali so poljske ali nemške, kljub temu, da na pakungi piše made in Germany.




hokejistka -> RE: Muellerjeve plenice (7.4.2008 10:56:27)

Mi imamo doma Active fit /vijolična embalaža/ Pamperske iz Muellerjeva Jumbo pakiranje in mi piše, da so narejene v UK.
če pogledam iste pleničke v npr. intersparu, pa so made in Germany.

Če pa kupiš active baby /zelenkasta embalaža/ pa so v Muelerju Made in Germany, v npr. Intersparu pa Made in Poland.

Vsaj take so moje izkušnje.




Peli -> RE: Muellerjeve plenice (12.4.2008 23:32:40)

No da spet mal pokomentiram... nam očitno "nove" Muellerjeve pleničke res ne odgovarjajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], sm mu pozdravla ritko in nazja začela uporabljat te plenice - in rezultat je spet  - rdeča rita[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Bomo pač šli nazaj na Pampers Baby-Dry, so mi drgač tud super, so pa dražje...




katarina1 -> RE: Muellerjeve plenice (6.5.2008 17:23:02)

mi smo doktoriral na plenicah in sprobal tud nove Mullerjeve plenice vendar vedno znova pristanemo na Pampers Baby - Dry;  edino te ne premočijo in nima vnete ritke.




jajula -> RE: Muellerjeve plenice (6.5.2008 18:07:50)

IZVIRNO SPOROČILO: pupika
Jaz vedno pogledat cel paket, če se vidijo skozi kužki, ker če dobro pogledaš, lahko vidiš ali so poljske ali nemške, kljub temu, da na pakungi piše made in Germany.


to skor mal dvomim, ziher obstaja kakšen zakon, da mora bit navedena prava država izvora, ne pa, da podjetje napiše da so nemške, v resnici so jih pa nardil na poljskem.




*lenc@* -> RE: Muellerjeve plenice (6.5.2008 21:48:42)

so mi ok




hillmagic -> RE: Muellerjeve plenice (6.5.2008 21:51:52)

Kako je že enkrat neka ringarajevka napisala... včasih se mi zdi kot da se nebi pogovarjali o istih plenicah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] mal za šalo ,a ne
Mi tudi uporabljamo Mullerjeve tanove in so cisto superca Sem pa opazila da imajo npr.V Kranju še vedno staro zalogo Mullerjevih pleničk na zalogi poleg tanovih. Meni so te t.i. nove boljše...
Vsak dojenček ima drugačen tip kože tako, da se za vsako ritko nekaj najde
Vse dobro še naprej.




Stran: [1]