Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko za prenovo stanovanja 5.4.2008 0:12:53
|
|
|
|
ona
|
Po moje si hitro na 20.000€
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2008 9:20:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: koliko za prenovo stanovanja 5.4.2008 18:45:33
|
|
|
|
Pikec
|
60m2 komplet prenova (okna, ploščice, klima, parket, nova kopalnica, nova kuhna itd...) + pohištvo 3mio sit par let nazaj.
|
|
|
|
RE: koliko za prenovo stanovanja 5.4.2008 21:42:40
|
|
|
|
mala maja
|
samo pohištvo te pride cca 15.ooo €. Videla danes in sem se že parkrat pošteno . Kar računej -instalacije elektro cca 1500€ -instalacije vode cca 1000€ -kopalnica cca 2000€ -brušenje in lakiranje parketa cca 700€ -malarija (kitanje+beljenje) cca 5€ m2 -kuhinja cca 4000€ -najcenejša brez nevem kakšnih hudih želja -ostalo pohištvo cca 5000€ -notranja vrata cca 2000€ razen če ne boste kupovali ta poceni iz bauhausa, sam vedi da so za en k... + 20 % na vse in izračunaj.... 20000€+ še kaj zaraven.
|
|
|
|
RE: koliko za prenovo stanovanja 5.4.2008 22:12:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tri leta nazaj, 80 kvadratov. Približno 23.000€. -novi tlaki in laminat -nova kopalnica in wc -nove cevi vodovodne po celem stanovanju -nove elektro instalacije -nove cevi za centralno -izolacija notranjih sten in stropov+knauf -nova notranja in vhodna vrata -predelava par sten -vse novo pohištvo(razen otroške sobe) Vse pohištvo kupljeno v raznih akcijah, aparati isto, knauf delali sami, laminat sami polagali, majstre sva imela samo za elektriko(ful poceni), vodovod, centralno in ploščice. Montaža vrat je bila zastojn. Ful sva v glavnem akcije čekirala, ogromno smo sami delali, posledično ful časa porabili. Samo pri knaufu sva prišparala okoli 1.500€ ker sva delala sama s prijatelji. Zaenkrat zadovoljna z vsem, razen laminatom, to pa nebi dala nikoli več. Je pa kuhinja zelo majhna in posledično je bila poceni, kopalnica in wc isto.
|
|
|
|
RE: koliko za prenovo stanovanja 7.4.2008 21:26:05
|
|
|
|
blak
|
Hvala za informacije. Malo smo si izračunali, nekaj bi pomagal oče, nekaj stric, malo prijatelji, tako da smo se odločli za nakup. Zdaj čakamo samo prodajalce, če bodo nas "izbrali" za kupce ali koga drugega, ki bo ponudil več... Držite pesti!
|
|
|
|
RE: koliko za prenovo stanovanja 7.4.2008 21:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blak Hvala za informacije. Malo smo si izračunali, nekaj bi pomagal oče, nekaj stric, malo prijatelji, tako da smo se odločli za nakup. Zdaj čakamo samo prodajalce, če bodo nas "izbrali" za kupce ali koga drugega, ki bo ponudil več... Držite pesti! Čestitke za odločitev. Bomo držal pesti da vas izberejo. Saj je veliko dela, veliko denarja.....sam filing k odpreš prvo pivce v svojem stanovanju je pa nepopisen
|
|
|
|
RE: koliko za prenovo stanovanja 7.4.2008 23:47:19
|
|
|
|
blak
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: blak Hvala za informacije. Malo smo si izračunali, nekaj bi pomagal oče, nekaj stric, malo prijatelji, tako da smo se odločli za nakup. Zdaj čakamo samo prodajalce, če bodo nas "izbrali" za kupce ali koga drugega, ki bo ponudil več... Držite pesti! Čestitke za odločitev. Bomo držal pesti da vas izberejo. Saj je veliko dela, veliko denarja.....sam filing k odpreš prvo pivce v svojem stanovanju je pa nepopisen Joj, karin24, ne mi lušte delat
|
|
|
|
RE: koliko za prenovo stanovanja 7.4.2008 23:53:38
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blak Ogledano imamo eno stanovanje. 4ss, skoraj 80 kvadratov. Ker pa je staro kakih 30 let je potrebna popolna obnova. Koliko nas bo koštalo? Izključimo okna, ker imamo majstra v hiši, in parket, ker se mi zdi, da se bi ga dalo rešit in ker mi je strašno lep ta stari parket na ribjo kost. Torej verjetno pride v poštev vsa električna inštalacija, vodovodne cevi, rušitev ene stene med dnevno in kuhinjo, kopalnica na novo. Torej, s cenami na plan! Evo midva sva tud avgusta lani prisla v 70m2 staro stanovanje, kjer ni zivel nihce ze kaksnih 20 let.. Midva sva kr pustila zaenkrat skor vse tko kot je blo, no neki pohistva grdga sva odstranla.. Edino nova okna sva dala not, ker so bla una ze prekleto stara, pa stene sva na barvasto postrihala, tko da mava cist cel stanovanje pisan. Pa se to je okna lastnik castil, tko da sva midva prakticno skor samo za barve dala in je stanovanje kot noc in dan!!! Ne mores verjet kaksna sprememba... Sva tud kavc recimo tastar stran zabrisala, pa dala not enga klik-klak za lezat (cca 200€). Drugac pa drobnarije... tok da mal kozmeticno opremis stanovanje, kar pa itak sproti. Aja pa lustre in stekarje sva zamenjala, ampak to je tud đabe. No, sej se nabere neki, ce vse skupi sestejes, ampak ne govorimo o miljonskih zneskih... tko da..
|
|
|
|
RE: koliko za prenovo stanovanja 8.4.2008 22:16:40
|
|
|
|
janca
|
Odvisno koliko sta pripravljena sama narediti. Mi smo lani aprila prenovili celotno stanovanje ca. 90 kvadratov. Hahaha lahko prideš na kavico in si ga ogledaš. Približno 6 mio. s tem da je ogromno ampak res ogromno mož naredil sam. Od menjave radiatorjev do prestavljanja sten, polaganja toplega poda, beljenja itd. Prenavljali smo dva meseca in upam, da smo zaklučili za dvajset let. Joj kok sem se nagarala. Balkon smo pa šele pred tednom obnovili pa nas je prišel okoli 2000 eurov. Več kot smo planirali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?