bibyzan -> RE: Nedonošenčki 2007! (4.4.2008 22:01:16)
|
Mi smo tudi prehitro prišli na svet in to kar 3 mesece. Rok sem imela okrog 10.08. rodila pa 15.05. ŠOK. Poleg tega so mojo pikico v MB skoraj odpisali-je slabo zgledlo in me poslali z rešilcem v LJ. Pa tudi moje stanje je blo ful slabo,pritisk v plafoni (230/110), težka preeklampsija, Hellp sy. Men so tud napovedli, da bo imela okrog 950 g, pol pa borih 755g in 35 cm. Bolj se bliža čas, bol se spominjam dogodkov eno leto nazaj, ko se mi je začelo vse komplicirati. K sreči se je vse izteklo super-na začetku ni kazalo (ni zadihala, oživljanje, 5 tednov respirator, potem CPAP, potem še do zadnjega kisik, luknjice na srčku, ni prebavlala hrane, prestavli so nas kirurgijo in podpisala sva že papirje za op in da bi imela vrečko, k sreči je izbrala 5% teoretičnih možnosti in šla potem kakat). Sedaj se pač lovimo iz enega bronhiolitisa v drugega, pa smo se že mal navadli. Pač ne lazimo po obiskih in trgovskih centrih, obiski dr. so pa skoraj vsakotedenski, če ni bolana je pa posvetovalnica, pa fth, pa pediatrična... Ma, je pa tak sonček. Vsi nam govorijo kako srečo smo imeli (imamo), zato me je že seaj strah kako bo v drugo-enkrat bom še zbrala pogum in probala, imam 50% možnosti, da se ponovi.
|
|
|
|