Anonimen -> RE: katero adaptirano mleko? (4.4.2008 20:28:59)
|
Po pogovoru s prodajalko iz Mullerja so se slovenski pediatri baje odločili, da bodo poleg Aptamila in Novalaca na trg spravili tudi Bebo (je probiotični). Pravi, da jih kar veliko uporablja to mleko. Jaz sem poskusila Bebo hipoalergijska, pa je bila kar v redu, tako, da razmišljam, dajo bomo spet uporabljali, je imel najmanj po njej izpuščajev ali pa slučajno. Osebno je meni najbolj všeč Aptamil iz Mullerja (ima LCP milupan), ima ful v redu embalažo, pa še cenovno je ugoden. Da je pa Novalac drag pa mislim, da je problem v lekarnah, ki nabijajo svoje marže. Če bi se dobil v Mullerju, bi bil verjetno občutno cenejši. Imamo pa trenutno Hipp slovenskega-modrega, glede prebave je najboljši do sedaj, edino pikice ne izginejo in praskanje, zato tudi menjavam mleka. Pri teh mlekih je pa tako da se nekatera raztopijo bolje v toplejši vodi npr. Aptamil iz Mullerja, Hipp slovenski pa v hladni vodi. Sicer pa saj kar naprej spreminjajo ene formule. Pohvalijo pa tudi zelo Milumil. Poskusi, odvisno kaj mu bo odgovarjalo. LP
|
|
|
|