intuicija (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


gojska -> intuicija (4.4.2008 15:29:17)

a sledite in upoštevate svojo ?
Danes sem se zbudila z neko zoprno slutnjo povezano s točno določeno osebo. Sem se jo znebila šele opoldne. Najraje bi zamahnila z roko, saj ni nič, po drugi strani pa sem spet v dvomih. Dokazat pa takoj tako ne moreš. Šele čas pokaže, edino pazim lahko.




smigli -> RE: intuicija (4.4.2008 15:37:43)

Ja zelo dobro poznam ta občutek, včasih ji sledim včasih pa ne, kaj vem odvisno od situacije.




anabanana -> RE: intuicija (4.4.2008 15:39:42)

Če bi striktno sledila svoji intuiciji bi šla dosti boljše skozi v življenju... tako pa, ko mi podzavest dopoveduje kaj neprijetnega je "ne poslušam" ker kao nočem verjet, ko pa imam ful dober občutek za nekaj se mu ne upam verjet, da ne bom razočarana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: intuicija (4.4.2008 16:01:54)

Ja in ne. Imam baje zelo dober občutek za precenit ljudi, po drugi strani pa si zaradi slabega občutka premalo upam in ne ukrepam takrat, ko bi mogla.

Za enega moževega bivšega kolega sem ob prvem stiku rekla, da je lisička (potuhnjen), pa mi mož ni verjel in na koncu se je izkazalo, da je res. Velika lisička [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




smigli -> RE: intuicija (4.4.2008 16:02:03)

IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Če bi striktno sledila svoji intuiciji bi šla dosti boljše skozi v življenju... tako pa, ko mi podzavest dopoveduje kaj neprijetnega je "ne poslušam" ker kao nočem verjet, ko pa imam ful dober občutek za nekaj se mu ne upam verjet, da ne bom razočarana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


Premalokrat upoštevamo intuicijo, preveč smo se oddaljili od teh reči. Jaz mislim isto, da či bi večkrat poslušala teto intuicijo, bi veliko boljše zvozila življenje.




mika -> RE: intuicija (4.4.2008 16:29:45)

Danes sem se zbudila z neko zoprno slutnjo povezano s točno določeno osebo. Sem se jo znebila šele opoldne. Najraje bi zamahnila z roko, saj ni nič, po drugi strani pa sem spet v dvomih.


če imaš možnost naredi nekaj (ne vem za kaj gre)

jaz imam močno intuicijo, me pa zafrkava ego ,tako da ju velikokrat  velikokrat ne ločim....predvsem  strah da bi se komu kaj zgodilo.

zadnja slaba izkušnja, ko me je ego premagal in sem ravnotako rekla eh, sej ne bo nič, je bila pred dvema mesecema, ko je oče doživel epi napad. zaradi visoke vročine. cel dan sem videla, da mu pomagam in da moram telefon nest v spalnico( za ponoči). a misliš, da sem ga? ne, ker me je pretental ego.
no, zaradi extra profesionalne zdravnice, sem dobila priložnost mu pomagat, še isti dan, par ur po odpustu iz bolnice.

včasih me je bilo zelo strah intuicijie, mi je pa ena oseba[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] iz RR pomagala, da jo sprejmem.

kar se pa tiče ljudi je dovolj,  samo par besed, pa vem al lahko zaupam al ne. tistim res tahudim, pa že na obrazu piše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




pijja -> RE: intuicija (4.4.2008 16:31:18)

IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Če bi striktno sledila svoji intuiciji bi šla dosti boljše skozi v življenju... tako pa, ko mi podzavest dopoveduje kaj neprijetnega je "ne poslušam" ker kao nočem verjet, ko pa imam ful dober občutek za nekaj se mu ne upam verjet, da ne bom razočarana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
     enako,res[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Muca Copatarica -> RE: intuicija (4.4.2008 16:48:26)

Upoštevam svojo intuicijo, ker mi ponavadi prav pride.




gojska -> RE: intuicija (4.4.2008 17:00:19)

v bistvu gre za nekoga, ki sigurno ni slab ampak imam občutek, da mi nekaj, kar je zame zelo pomebno, ne pove. Kot bi se bal komerkoli zameriti.Brezveze, ker če direkt vprašam bo zanikal. Men je pa bed, ker se mi zdi, da je ful hinavcev okoli mene. Eh, saj bo čas pokazal.

Drugače pa s to intuicijo pri meni bol tko tko. Če so slabe stvari jih odrivam, dobrim pa se smejim, kao ja ja sanja svinja kukuruz. Tako da nimam skor nič od nje, razen pri občutku za ljudi. Pa tud tisti so najbolj očitni.
Moj pravi, da sem naivna, da zame so vsi dobri pa pošteni, on je pa res ena črna ptica zloslutnica. Tako, da nikoli ni prav.




anajmad -> RE: intuicija (4.4.2008 18:56:50)

Tudi jst sem imela cel dan en slab feeling. No,zdej sem se mal razkadila in pomirila.




Anonimen -> RE: intuicija (4.4.2008 19:34:27)

Jaz tudi, pa se je izkazal za napačnega, hvala bogu. Imam pa sicer precej dobro intuicijo, sploh za ljudi, je pa tudi res, da je dostikrat ne upoštevam, ker bi si sicer zakomplicirala življenje do nezavesti. Jo potlačim in se delam, da nič ne vem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: intuicija (4.4.2008 20:05:11)

IZVIRNO SPOROČILO: gojska

a sledite in upoštevate svojo ?


Kadar mi kaj pove, ja....samo je niti ne slisim vedno, se mi zdi.




Stran: [1]