|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Živčna in jezna
4.4.2008 20:13:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

Najbolj me je prizadelo, da so to tko gnilo izvedli-prav razočarana sem.

Kaj pa je tako gnilega v dezeli bosanski?

(odgovor članu Skratek46)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
4.4.2008 21:59:53   
Rožica I
Meni pa nikoli niso bile jasne te blazno drage poroke (vsepovsod, ne le na jugu), ki jih delajo ljudje itak samo zaradi drugih user posted image .. in potem še nekako na tihem pričakujejo (ali celo napišejo v vabilu), da bodo gostje z denarnimi darili poplačali poroko..user posted image

Jaz bi si raje privoščila kakšna luštno potovanjce z ožjo družino, kjer bi se spočila in nabrala energije,...da bi lahko kleno stala in odgovarjala pred celo širšo familijo, zakaj jih nisem povabila na veliki dogodek user posted image ..

Daj, Škratek, poslušaj sestro, no user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.4.2008 22:55:55   
karmy
In zakaj bi jim poslala 200€ v kuverti? kakor je rekla Plemenita... pošlji jim simbolično darilo in opravičilo. Ampak ČE nočeš tega narediti, potem je pa tvoj problem. Jaz tega na tvojem mestu ne bi naredila in brez zdrah speljala svojo poroko čez... A mogoče kdo pričakuje da boš denar dala kot poročno darilo? jaz bi raje ima dala kaj bolj praktičnega ( pa ne mislim kakšnega avta, d ne bo pomote) Samo če je tradicionalno.... ka češ...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.4.2008 23:29:32   
hillmagic
Nisi pa ti dolžna:
1. iti na njegovo poroko
2. dajati velike vsote denarja za poroko (meni se zdi 100 € več kot dovolj z rezanjem kravate in vsem podobnim skupaj)
3. se sekirat, če si sorodstvo misli, da si škrta, če daš manj, kot oni pričakujejo. Daš po svojih zmožnostih in to je to.

Jaz ne bi vabila na poroko nekoga, ki mu gre v nos datum moje poroke.

Se strinjam, ceprav ti je res hudo ker so ti podrli plan. Jaz ne vem kaj bi naredila. Kaj pa partner pravi, na vse to. A drzita skupaj ali imata razlicna mnenja. Shit je taka situacija. ni lahko delati po kontroli prepričanja in vzorcev ki ti jih naroca kultura. Hocem ti samo se reci. Da si drugace svobodna in ti ni treba biti v temu sistemu prepricanja( ne vem ce to razumes) Ampak vse je odvisno kako si se odlocila. Ali bos zrtveno jagnje ali ne...
Vso sreco. Sporoci nam kako se je razpletlo.  

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.4.2008 1:32:35   
Misek

Pa mi pove, da si je zdej moj bratranec sprdnil, da se on poroči maja(LETOS!!!) in to mrtvo-hladno pove en mesec prej.

Hja... verjetno je na poti podmladek in se mora nahitro porociti. Ni pa vljudno to ravno tako povedati - da gre voda v grlo in se "mora" porociti, pa je poroka tako nehoteno na hitro.

Jezi me,ker  imam včasih občutek, da mislijo da si jst brišem rit z bankovci po 100EUR. Mislim, da še bolj skromno živim od njih dol. Problem je v temu ker je pri njih drugačen stil porok-denar se daje glede na bližino sorodstva(moja kvota bo vsaj 200EUr v koverto) in pol moraš dat še za rezanje kravate in sto raznih bedarij, ki jih jst na svoji poroki ne bom imela ravno zato, da ne bo ljudem nerodno. In kje je še pot...NIKAKOR si tega ne morem privoščiti.

Po mojem, se najmanj razmisljajo kako je tebi. Resujejo lastne probleme. Kako se hitro porociti ne da bi vsi vedeli, da je dete pospesilo poroko.

Kaj bi vi naredile na mojem mestu? Se vam zdim egoist,ker sem to tako sprejela?

Jaz bi... tik pred njegovo poroko zbolela. Gripa... ali kaj podobnega. Volk sit in ovce na broju. Bolana pa sigurno ne mores na poroko. Pa se zjokaj se po telefonu kako ti je hudo, da ne mores priti.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 30
5.4.2008 2:51:40   
Šarki
hja, sej se mi zdi da je brezveze nekej pisat pa modrovat, ker je skratek tako ali tako že odločena... more pa č mal pojamrat pa to iz sebe spravt. te čist razumem Skratek. od mojga sorodniki se dolga leta tud tolk niso potrudli da bi mu povedali kolikokrat je bil že stric, jamrali so na vse pretege glede denarja, sva končno napraskala da je poslal za en puf vrnit k jim je že voda v grlo tekla, poj je pa čez par mescev smle gor v našo Slovenijo priplaval dvd z eno razkošno žurko, nevemkok povabljenih, ko je brat postal očka....user posted image mislm res balkanska miselnost. izkoristi sorodnike v tujini....   

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.4.2008 6:43:07   
Anonimen
Mišek... torej trdiš, da je laž, izrečena zato, da zaščitiš lastno rit, sprejemljiva? user posted image  No, pa naj se me ne razume narobe - jaz bi naklamfala še kaj drugega, če ne bi bila sposobna reči ali narediti tistega, kar sem napisala v svojem prvem postu v tej temi. user posted image

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
5.4.2008 7:57:28   
Anonimen
Moja zgodba: septembra imamo pravoslavsko poroko v Slo. Ker bom junija rodila, v mesecu juliju ne morem v Srbijo še na eno poroko, čeprav je bližnja žlahta.Enostavno povedano njim in našim tu v Slo.user posted image

V današnjem času ob vsej draginji pa res ni težko odpovedat vabila na poroko,če si načrtuješ isto stvar za sebe par mesecev kasneje.Moje mnenje.user posted image  Sicer jaz z malim otrokom tako ali tako ne morem na tako dolgo pot.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
5.4.2008 14:32:45   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

Mišek... torej trdiš, da je laž, izrečena zato, da zaščitiš lastno rit, sprejemljiva? user posted image  No, pa naj se me ne razume narobe - jaz bi naklamfala še kaj drugega, če ne bi bila sposobna reči ali narediti tistega, kar sem napisala v svojem prvem postu v tej temi. user posted image

Hm... ne bi se strinjala, da scitis svojo lastno rit s tovrstno lazjo. Podmazujes odnose recimo prej. Volk sit in ovce na broju. Nihce nic ne zgubi, nihce nic ne pridobi. So pa vsi zadovoljni.
Resnica v tem primeru nosi vecje in tezje posledice, pa ne zaradi njene realnosti, temvec samo zato ker je obelodanjena v obliki, ki je groba, ki terja ukrepanje oz. spremembo odnosa. Laz... v kolikor to resnicno lahko imenujemo laz ( prej je nakladanje) omili posledice. Ne spremeni pa dejstva.
Sploh pa ni stvar v tem, da ne bi mogel po pravici povedati. In niti ni stvar, da zlahta ne bi vedela kaksne vrste je "prirocna" bolezen. Stvar je v tem, da je to nacin, da pustis odprta vrata, skozi katera nemeni za zamere lahko zapustijo prizorisce in skozi ista vztopijo moznosti za premostitev zadeve v splosno zadovoljstvo.

BTW: ne postavljaj vse "lazi" v isti kos. Tudi ti se vsak dan zlazes. Ko te kdo vprasa kako si- pa mu odgovoris dobro, ker z njim ne bi pretresala svoje stanje ali kar se ti dogaja- si se ze zlagala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.4.2008 14:34:40   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Moja zgodba: septembra imamo pravoslavsko poroko v Slo. Ker bom junija rodila, v mesecu juliju ne morem v Srbijo še na eno poroko, čeprav je bližnja žlahta.Enostavno povedano njim in našim tu v Slo.user posted image

V današnjem času ob vsej draginji pa res ni težko odpovedat vabila na poroko,če si načrtuješ isto stvar za sebe par mesecev kasneje.Moje mnenje.user posted image  Sicer jaz z malim otrokom tako ali tako ne morem na tako dolgo pot.  

Seveda je enostavno, ker je tvoj vzrok za ne priti na poroko, povsem razumljiv in opravicljiv. Ko bos poskusila pojasniti, da je to samo in izkljucno zato ker nimas denarja, bi bila reakcija drugacna. In posledice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.4.2008 7:31:42   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Nesla bi darilo po svojih zmožnostih in se požvižgala na "družinsko tradicijo" user posted image

Enako.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.4.2008 7:41:00   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Nesla bi darilo po svojih zmožnostih in se požvižgala na "družinsko tradicijo" user posted image

Enako.

Tudi jaz.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.4.2008 8:03:31   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Saj ni Bosna gnila, gnilo je to, kako so jo po domače povedano zaj****.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.4.2008 9:40:33   
Skratek46
Kaj pa je tako gnilega v dezeli bosanski?

Kaj ma pa to veze, pa mi res ni jasno-sam ok?!?!?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.4.2008 10:07:22   
mojamura
te razumem, da je težka situacija vse skupaj....ampak glej. pomeni se s svojim dragim in če sta mnenja da bosta kljub prepričanju da ni to ok vseeno svoje plane dala na stran šla v Bosno pol ita.

Ampak verjemi, da se boš pol po glavi tolkla....

Prevečkrat ljudje ne poslušamo svoje pameti in hočemo le, da mamo mir in zaradi tega ljubega miru dostikrat sebe in svoja pričakovnja postavimo na zadnje mesto. Težko je ''meti jajca'' in povedati to, da se nam določene stvari ne zdijo ok in da so naša razmišljanja drugačna.

Želim pa ti da bi imela ''jajca'' in naredila tako kot tebi in tvojemu bodočemu možu ter vajinim načrtom najbolj ustreza....ne glede na bratranca, žlahto

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 40
7.4.2008 17:17:20   
tehnofil
NIKAKOR si tega ne morem privoščiti.

Lahko si. Če boš delala po tradiciji. Samo tisti tihi dogovor presliši. In imej vse bedarije, ki jih oni imajo v navadi. Stalo te bo 400eur, ampak avgusta jih dobiš nazaj, a ne.

Neposredna povezava do sporočila: 41
7.4.2008 17:35:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Saj ni Bosna gnila, gnilo je to, kako so jo po domače povedano zaj****.

Da ni Bosna gnila, mi je jasno, toliko splosne podatkov pa ze nosim s sabo...user posted image .

Vprasanje je bilo zgolj poeticno postavljeno....kje so njo zajebali? Kaj je tisto, zaradi cesar je zivcna in jezna? Kaj je tako gnilega, da jo je pripeljalo do stanja zivcnosti in jeze?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
8.4.2008 13:32:56   
anabanana
Dobro, da sem pametovala na tej temi o bosanskih porokahuser posted image

Moj dragi me je v soboto zasnubil in bova imela poroko v Bosni (on je bosanec) in to uno tradicionalnouser posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
8.4.2008 13:40:51   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Kaj bi vi naredile na mojem mestu? Se vam zdim egoist,ker sem to tako sprejela?

Jaz bi... tik pred njegovo poroko zbolela. Gripa... ali kaj podobnega. Volk sit in ovce na broju. Bolana pa sigurno ne mores na poroko. Pa se zjokaj se po telefonu kako ti je hudo, da ne mores priti.

Pod tole se pa jaz podpišem!

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?