SPALNA VREČA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jaz99 -> SPALNA VREČA (8.2.2005 11:12:20)

Iman eno vprašanje. Tiste ki bol pogosto hodite v Avstrijo boste morda vedela, če tam tudi prodajajo take velike spalne vreče ,kot je v lecler... katalogu z motivom krave in koliko tam stanejo(h&m ali katera druga trgovina)
In če jo katera ima naj napiše če je za kej9nebesa9nebesa9nebesa
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> SPALNA VREČA (8.2.2005 11:26:19)

H&M nima take:) Ma pa luštne:)

Anonimen -> SPALNA VREČA (8.2.2005 11:55:06)

Kakšne pa imajo v Lecrercu? Nimamo kataloga, na žalost. Koliko pa so velike? Mi moramo tudi še kakšno kupiti. Jazz99, prosim za to informacijo. Aja, pa še, kakšna je cena, prosim.

hartan -> SPALNA VREČA (8.2.2005 12:03:05)

V Avstriji HM imajo tudi vecje z zivalcami, Jakob zelo dobro spi v njej. Imamo pa st.86-98 videla sem jih tudi v LJ. lp

Mojca20 -> SPALNA VREČA (8.2.2005 12:17:09)

Splišni, to je spalna vreča v obliki medveda, ki ima glavo, sprednje in zadnje tace, otrok pa zleze notri nekje pri vratu! Zanimiva stvarca, samo jaz sem mislil, da je to spalna vreča za na potovanje, ne pa za v posteljico doma!:zmeden:

Anonimen -> SPALNA VREČA (8.2.2005 13:09:39)

Aja, ja tisto se mi pa zdi, da sem jo že videla v Lecrercu, samo so samo za bolj majhne otroke. Naš bo star 3 leta. Hvala, Mojca.

jaz99 -> SPALNA VREČA (8.2.2005 13:17:27)

Pa sej ni tako majhna, kar dost je velika. Kakor sem jaz vidla mislim da bi pokrila skoraj celo posteljo (veliko)no morda se motim, ker jo še nisem vidla v "živo". Mislim da ima ob strani zadrgo ,tako da otrok ne plrza not ampak se lepo vleže ti pa ga potem pokriješ. Cena je mislim da (reklama je pri tašči) pr. 6.000 sit:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Stran: [1]