Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 10:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa mi je nekdo dvignil pritisk! :hudicek::grrr::grrr::grrr: Spet zvonijo pri vratih, pa komaj da je David zaspal! Že zadnjič so ga zbudili, pa sem imela zato potem celo štalo doma, ker ni več mogel zaspat nazaj.:grrr::grrr: Pa ne, da bi maske zvonile enkrat in diskretno! Obesil se je na zvonec in držal, potem pa še dvakrat ponovil isto! Mene je skoraj s stola vrglo. Hvala bogu, da mali tako trdno spi, da ni nič slišal. Zdaj sem dala na vrata napis, naj ne zvonijo, ker imamo dojenčka. Upam, da bodo upoštevali.
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 10:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo tudi videofon izstekali, ker eni res ne znajo normalno pocinglat:grrr:
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 11:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
O vem ako je to...mi smo blokirali zvonc.
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 11:07:38
|
|
|
|
jaz99
|
a ne moreš isklopit zvonca. Vprašaj moža on sigurno zna.Če pa že gdo pride na obisk te lahko pokliče na mobi
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 11:45:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri nas imamo kar izklopljen zvonec. Že pred tremi leti sem Joeja prepričala, da je naredil stikalo, tako da ga lahko po potrebi vklopimo in izklopimo.
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 11:46:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa zaenkrat ne zvonijo tolko. Sem pa tut jst hotla na vrata nalepit, pa mi ne pustijo:grrr:
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 12:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jza sem imela v soboto srečo, ker sem šla ravno iz kleti, kjer imamo sušilnico, ko sem na stopnicah srečala maškare in sem jim kar ven bonbone, čokolado in pomaranče prinesla. Pa potem je mož prišel iz službe in jih je tudi na stopnišču srečal, pa smo spet ponovili vajo. To je bilo pa tudi vse, kar smo imeli letos od maškar. Ker imamo norice, nismo šli nikamor, danes pa je Tibor pri moji mami. Kako bo tam z zvonenjem, pa bomo videli. Prav rada pa vidim, če mi na vratih pozvoni kakšna otroška maškara (saeveda takrat, ko Tibor ne spi). Se jim tako fino zdi, ko jim daš karkoli. Pa še Tibor jih vidi in jih skupaj občudujemo.
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 12:51:36
|
|
|
|
Blink1
|
hi hi... Skutica...a ti posodim svojega deda za ta čas??? Pri nas so v nedeljo tako zvonili, ko je spal ON (in Neja tudi, no)...Ti povem...to je bilo drenje:) Sicer sem načeloma proti zdiranju na kogarkoli (kar ima moj ful v navadi)...ampak zvonenje v nedogled je pa nedopustno. V glavnem, maškare so pred Edijevim hruljenjem pobegnile kolko so bile dolge in široke...pa ne vem, če niso še drugim povedale, ker ni nikogar več:ups: upam, da nam ne bodo kaj naštimali:hudicek:
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 15:15:33
|
|
|
|
Pia73
|
Pri nas ni problema, ker čez dan nihče ne spi,... Jaz pa rada vidim kakšno malo maškarco in ji dam nekaj SIT, saj sem jaz tudi enkrat bla otrok in sem kot maškara nabirala okoli denar, da sva potem s sestro kupili kaj mami za 8. marec,... Kje so že tisti časi,... 9nebesa
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 15:49:28
|
|
|
|
kimi
|
Pri nas pa še ni bilo nobenega...verjetno zato ker nimamo fasade:)-:)-
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 18:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa nikoli nismo okoli hodili, ker tega ne maram...zato mi je verjetno tudi zoprno, da zvonijo. Ne vem, men bi blo full nerodno:zmeden:
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 18:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne, menda da celo morajo priti maškare k hiši, ne vem točno zakaj, itak pa odganjajo zimo. Ko smo bili otroci, smo pozvonili, malo zapeli in zaplesali, potem pa so nam tete dale kašn krof al pa flancat, ki so nam itak že pri ušesih ven gledal. Najbolj srečni smo bili, če je padel kakšen dinar, pa smo jih potem prešteli in lepo razdelili. Sam ne vem, k danes maškare še kaj zapojejo in zaplešejo al sam vrečo nastavjo? K nam jih danes ni bilo:-(( vsaj dopoldne ne, zdej pa ne vem, k sem v službi.
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 18:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam nastavjo...na žalost:zmeden: Ma da ne bi slučajno odganjale zime letos...sej se še začela ni!:grrr:
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 18:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pod prvo: žalost Pod drugo: jst jo mam dost, je ful mrzlo, pa snega imamo tud že dovolj. Še vedno ene 15 centi v Nm, sva se z malim že nasankala, čakam tulipane:-((
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 18:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem pa v soboto na dolenjsko...jupiiiiiiii:):):) Tulipane mamo pa na balkonu:)
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 21:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
:)Pri nas so lepo pozvonile (nevem kolikokrat, ker zvonec enkrat dela - drugič ne), seveda smo jim odprle (ker šege pravijo, da prinašajo srečo, če pa jim ne odpreš pa nesrečo) in je bila naša :duda: čist navdušena nad njimi...smo jim dale mal tolarčkov, ker krofov/flancatov nismo pekli....mami pa se spominjala lepih časov, ko smo bili majhni in smo že 1 mesec pred pustom delali maske in imeli vse sosede naštudirane kam moramo iti najprej, da smo največ dobili :):):)
|
|
|
|
Pustne maske in zvonjenje 8.2.2005 22:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker že celo življenje živim v bloku, maškar ne sprejemam kot veselje, ampak kot nadlego. Žal je res tako, ker ko otroci enkrat izvedo, da so nekje nekaj dobili, se potem kar vsujejo. Saj ne rečem, če pride eden ali pa dva, ampak da jih je potem 10 - no ja, to je pa že malo tu mač! Kaj se je zgodilo neki moji kolegici: ko jim je ponudila krofe, so jasno nakazali, da hočejo denar. :zmeden::grrr: Lani sem jim še - kot bodoča mamica v sladkem pričakovanju in kot novinka v skupnem gospodinjstvu z mojo lepšo polovico - vesela dajala denar, letos pa, ko mi dete spi in je ob takšnem zbujanju blazno tečno, sem bila res jezna. Ja, maškare pa tudi več niso to, kar so bile. In sploh maškare na vasi se razlikujejo od tistih v mestu v bloku. Predvsem zaradi strjenosti stanovanj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?