scubadiver -> RE: Baby varuška (4.4.2008 16:10:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz imam angel care in sta obe enoti priključeni na elektriko, za vsak slučaj pa so notri tudi baterije. Je pa res, da so v glavni enoti baterije, ki se polnijo, vsakič ko jo postavim na podstavek, v otroški enoti pa so navadne baterije, ki so notri za vsak slućaj če zmanjka elektrike. ampak ta enota je itak vedno na istem mestu, zraven otrokove postelje, naokrog nosim glavno enoto. Pa ravno tega ne razumem. Saj nimam otroka non stop v postelji. Ga imam zunaj v vozičku in bi rada ravno otroško enoto odnesla ven iz hiše, kjer ni elektrike. Pa kaj res ni varuške, kjer bi bilo možno obe enoti polniti z adapterjem? Pri mojem Angel care baby phonu ki je tudi senzor dihanja so v obeh enotah baterije za vsak slučaj oz za prenašanje okoli, obe pa sta priklopljeni na elektriko in se vmes še polnijo baterije. Lahko imaš obe enoti brez elektrike, ko pa jih priklopiš nazaj se baterije napolnijo - sigurna sem za starševsko enoto, baby enote pa ne premikava ampak imava tudi noter baterije za polnjenje in 99% se filajo tudi te.. http://www.angelcare.si/ac300.htm
|
|
|
|