|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KOliko plačujete elektrike
7.4.2008 14:15:55   
smeško
pr nas damo okoli 65 E.Nas je veliko, 5 odrasli, 1user posted image , 3hladilniki, 2 skrinje, 2 pralna stroja, 1 klima, 3 TV, 1računalnik, 1 sušilec (laufa sam pozim al pa če je kj nujno treba posušit na hitr)...in še kaj bi se našlouser posted image

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.4.2008 14:59:27   
Pauline
Do sedaj smo plačevali 67 €...pri poračunu so mi poslali dobropis za 190 €, kar pomeni, da mi 3 mesece ni potrebno plačati, pa še mesečni znesek naj bi se znižal za cca. 10 €. Smo pa trije, od naprav pa nenehno dela hladilnik/zamrzovalnik, računalnik, pralni stroj in/ali sušilec, trije televizorji, klima....

Jeziti se, pomeni kaznovati sebe za neumnosti drugih.

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.4.2008 15:00:54   
KIKI****
62 €
4 odrasli in 2 otroka
2 skrinje
2 hladilnika
2 pralna stroja
1 sušilc
1klima
3 tv
2 računalnika
električna pečica

smo meli prej 54€ januarja smo dobili poračun za 88€ ker smo jeseni nabavli sušilca. zdaj več sušim na prostem.

Hm, bomo vidli kako bo letos. Men se zdi kr veliko.

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.4.2008 18:27:50   
lefairyon
preveč!!!!!!!!!

za 30m2 mislim, da je 69€ too much...sicer imamo pralni stroj, električni šredilnik, sušilec-ker nimamo balkona, smo vkletnem stanovanju, sosedi so pa nadrk..., če jim kaj postaviš na pot sem primorana sušit v stroju, računalnik, ki skos laufa, ker je taka narava dela mojega lubega, pa zdej sem jaz dobila prenosnika, hladilnik+skrinja-combo, občasno likalni-ni potrebe po likanju ker vedno vzamem takoj iz sušilca, zložim in se samo poravna, drugo pa  nimamo...mikrovalovko smo likvidirali, klime tud ne rabimo, včasih halogenska pečka za hitro segret kopalnico, ko se mišon kopa, in to je to...

zdej pa še to...smo prej meli 65€ elektrike, pa smo dobili poračuna 77€...od kje??????????mislim, da je tudi z našim števcem nekaj narobe, sam elektro ne trzauser posted image ...

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.4.2008 19:59:01   
LoCa
js mam malenkost manj kot 40 m2, zdej ko je bil fant pri meni sem plačevala med 20 in 24 evrov, dobropis mam pa 57 evrov.
pralni stroj rabim 1-2x na vikend, mam hladilnik in štedilnik na elektriko, laptop skorej stalno vžgan, razen ponoči, tv (k skorej nč ne gledam, klima (k skorej nič ne rabimuser posted image , razen zdej ker je bolj poceni kot ogrevanje), polovico varčnih žarnic. ne rabim dosti sploh. ko pridem domov je svetlo, ko zalegnem na kavč pa imam solno lučko user posted image

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.4.2008 8:49:44   
Maxica
Hiša, dve gospodinjstvi (moja starša + midva z možem in najina otroka), okrog 85€ mesečno.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.4.2008 9:40:30   
ursalara
Okoli 70 evrov na mesec

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.4.2008 12:19:21   
ally1
okrog 80€/mesec. Stanovanjska hiša z dvema gospodinjstvoma. 5 odraslih oseb in otroček. 2pomivalna stroja, 2pralna stroja, 3skrinje, 1x indukcijski štedilnik... pa še kaj bi se našlo user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.4.2008 12:23:57   
orhideja75
hiša, dvostanovanjska 60 EUR/mesec.  (moja starša + mi štirje)
2xpralni stroj
1xsušilec
2xpomivalni stroj
2x skrinja
4xtelevizija
2xračunalnik
pa še bi se kej našlo.

< Sporočilo je popravil orhideja75 -- 11.4.2008 12:24:37 >

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?