Anonimen -> Zanositev po moževi bolezni (4.4.2008 12:37:23)
|
Pozdravljene! Sem nova na tej temi in upam, da mi bo katera lahko pomagala z nasvetom. Z možem imava že enega otroka...pred kratkim je mož izvedel da je hudo bolan in je mogel na zdravljenje..to zdravljenje poškoduje spermije, zato v tem času ne smeva zanosit, pa še potem 1 leto...tudi kasneje po zdravljenju pa je velika verjetnost, da ostane neploden..Pred zdravljenjem je oddal seme v semensko banko in tam so mu rekli, da je super in so nardili 14 slamic(če sem prav razumela, kaj to pomeni ne vem...a to pomeni , da imava 14 poizkusov?)...odločila sva se da počakava konec zdravljenja, ki bo trajal do jeseni in da bi potem poskusila z umetno oploditvijo...verjetno ti samo vbrizgajo seme al kako??? A mora tudi ženska jemat hormone za ovulacijo al ne?Saj pr nama ni bil ta problem. A je pametno, da se že zdaj naročim, ker vidim da kar dolgo vse skupi traja? Sicer ne vem kako bi blo pr nama, ker najbrž niso potrebne preiskave, saj imava že enega otroka in je jasen razlog. A ima katera izkušnjo s to umetno osemenitvjo(al kako se že temu reče?) Hvaležna bi vam bila za kakršnokoli informacijo. anonimna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/ribica.gif[/image]
|
|
|
|