Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 13:11:37
|
|
|
|
Pia73
|
baguska moje mnenje je, da tile reč. ne vplivajo kaj dosti. Jaz sem tudi dobila očala lani, pa sem jih prej imela samo za TV. Moj mož pa je za rač. sigurno 12. ur na dan pa vidi kot res. Tako, da po mojem rač. ni kriv,...
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 13:17:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri okulistu dobiš recept,da ti pri optiku naštimajo na očala refleksna stekelca-to za tiste,ki so dost pred računalnikom...pa tudi za rač.obstajajo antirefleksni zasloni....no neki podobnega,zaščita zaščita,poskusi morda bo boljše.8)
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 13:20:04
|
|
|
|
baguSka
|
Res ne vem.. Jst sm za računalnikom tud vsak dan najmanj po 12,13 ur in več. Pol pa še TV predn grem spat.:grrr: Res bo najboljš da grem mau na pregled, sej sm včeri zvečer mela totalno krizo k sm hotla eno nadaljevanko na TV pogledat, pa podnapisov in obrazov sploh nism vidla..:zmeden: Samo eno migetanje sem in tja..:( Sm se kr mal ustrašla. Pol sm pa hitr ugasnla pa šla u špegu pogledat kaj se dogaja z zenicami, pa je blo čist očitno, da je desna večja od leve in da se pr svetlobi sploh ni spremenila. No to je trajal kakšno uro, pol je blo pa dobr..:zmeden: Pa dons je tud!
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 13:23:03
|
|
|
|
baguSka
|
Neva hvala. Res bo najboljš da grem mau prevert stanje. Joj kok sm se zdele ustrašla. Mi je edn po vratih trku in sm šla pogledat kdo je. Pa so bli eni mulci čist strgani s kapucami na glavi, tko da jih nism u faco vidla, pa so govorl maškare (pa sploh niso bli oblečeni v maske). Sm hitr zaprla in zaklenila..:ups:
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 13:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Druzga ti ne ostane kot na kontrolo k okulistu najbrž se ti je res spremenila dioptrija.Vsaj men se je sem imela podobne težave pred mesecem kot ti.Nisem vidla ure,da grem k okulistu.Mi je rekla,da sem še dolgo zdržala(skoraj 4 leta)z isto dioptrijo.Dobila sem nov recept za nova stekla in sveda sem izkoristla za nov imidž:)-nov seksi:zmeden2:okvir.
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 13:41:35
|
|
|
|
baguSka
|
:)-:)- Ha bom poskusla!8) Pol bom pa tud jst z novim imidžom!:love:
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 14:39:58
|
|
|
|
Skye
|
Splišni to pa nisem vedela, da se proti večini otroških bolezni danes že lahko cepiš:zmeden:...sem malo ozadi očitno;) In kje se to lahko cepiš? Čeprav sem nekje brala, da so pa določeni ljudje imuni proti tem boleznim....upam da sem jaz tud, ker ne verjamem na kot otrok nisem bila nikoli izpostavljena tem boleznim...fasala jih pa nisem:) Baguska sem ti odgovorila pod post od k. (test nosečnosti);)
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 14:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Proti rdečkam in vodenim kozam se ne cepi. V otroški dobi smo bili cepljeni proti:oslovskem kašlju,ošpicam,otroški paralizi,mumsu...upam,da nisem še kakšno pozabilaaja pa črnim kozam:zmeden:Sedaj sem nekje slišala,da bodo začeli ukinjat cepljenje proti nekaterim boleznim,ker so popolnoma izginile.Ne vem točno katere. Rdečke in koze pa bi bilo dobro prebolet v otroški dobi,ker bolj star ko si bolj so hude in lahko pustijo posledice,posebno če nosečka faše rdečke.Za ostale proti katerim smo bili cepljeni ni problema. Če še nisi imela nobene in bo tvoj malček domov prinesel,lahko zboliš tudi ti,ni rečeno.Nekateri so rdečke preboleli nevidno-se pravi brez bilo kakšnih bolezenskih znakov in so poslej imuni.
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 14:59:42
|
|
|
|
Anitka
|
Ahoj! A je še kaj prostora zame?;)
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:00:36
|
|
|
|
clea
|
Ojla punce!A ste kr doma za računalnikom!!!A niste šle nič na sonček,pa u maškare???:) Jst bi šla pa se morm učit!!!:( Lp,Clea
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka...ti kar,še je prostora,piši riši.:)- Clea sonček že mraza manj,volje pa še manj.Res je pustni torek,ampak tu na obali so že vse prireditve organizirali v soboto in nedeljo danes pa je živa žalost.:((
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:08:43
|
|
|
|
Anitka
|
Pri nas še kar neke maske hodijo naokrog in so kar luštkane. Drugače pa se tudi jaz stiskam k radiatorju, ker je pa v našem koncu spet najbolj mraz. Pri nas je bilo zjutraj kar 23 pod ničlo. Drugače pa malce počivam, pa gora likanja me čaka 8) Jutri pa spet v vrtec. A bomo spile kak čaj?
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:11:56
|
|
|
|
VITA74
|
Tudi v Lj kotlini je danes prav močno pritisnil mraz a kljub temu je lušno ko je končno sonček namesto večne megle :bravo: bili smo ne sprehodu in se bobali in potem pojedli odlično kosilo (hvala babi) in potem mami v službo :( škrat pa na cartanje pri babici... :)- Jaz bi eno močno kavico :kava: , da bo zdržala do večera, še katera??? Lp :rozica:
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:13:25
|
|
|
|
Anitka
|
O.K. bom pa eno :kava: A jo boš ti pristavila?
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:13:29
|
|
|
|
clea
|
madona 23 minusa je pa kar hudo.v lj. je blo sam -7.:)
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:13:53
|
|
|
|
NENAJANI
|
Kje so danes vse žabice?????:zmeden: A tolk fehtajo pusta hrusta, al iz spoštovanja do Prešerna nočejo pisat na forumu?????:zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:14:47
|
|
|
|
clea
|
kdo so pa to žabice?
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:16:12
|
|
|
|
NENAJANI
|
Jaz kličem babnice s RR kar žabice. Se mi lepo čuje!!!
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:16:27
|
|
|
|
Anitka
|
Pa še kako je hudo pri minus 23, sploh meni, ki sem že itak tak zmrznjenček. Po mojem bi v 15-ih minutah mirovanja na mrazu kar postala ledena gmota. Poleti nas bo pa spet nabojl cvrlo tule v Prekmurju.
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:17:55
|
|
|
|
emaa
|
jaz sem z mraza lih pršla, pa se bom počas ogrela. Sem lih zvedla za en ss, v 7 tednu, žalostno, ampak zato pa men:hudicek: zamuja
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:18:44
|
|
|
|
Vera*
|
Joj kaj je že to če ti je vroče??????????Madonca sovražim ta mraz in zimo.:grrr::grrr:
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:20:16
|
|
|
|
Anitka
|
Hja EMA res žalostno tile ss. A tebi pa zamuja? Glej si ga no. Držim pestke:miska::miska::miska::miska::miska: da tokrat kar za kakih devet, deset mesecev.
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:21:31
|
|
|
|
emaa
|
bilo bi lepo, pa ni ne enih, ne drugih znakov, po enotedenski zamudi bom delala test, prej ne.
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:24:35
|
|
|
|
Anitka
|
Ema nič sekirat zaradi znakov. Se že veselim drugega tedna, ko ti bomo čestitale za srečko :nosecka: Kdaj pa bi se :hudicek: "morala" prikazati? Vera tudi jaz se že sprašuje kje je sonce, morje :):morje:
|
|
|
|
Ali je tudi na forumu praznik? 8.2.2005 15:25:57
|
|
|
|
clea
|
emamair tudi jaz držim pesti,da :hudicek: ne bo še doooolgoooo.Sporoči ko boš kaj več vedla!!! Je pa hudo,ko zveš za ss!Moja prijateljica je tudi zdaj v t tednu pa sem se kar malo ustrašila zanjo ko si napisala,da si zvedla za en ss.No sej itak da ni ista,ampak me je sttrah,ker je enega že imela,pa ji ful želim da bi bilo tokrat vse OK!!! Jaz sem danes gledala slike z morja in zdaj še bolj komaj čakam poletje pa morje pa sonce,pa toploto,pa take stvari...:)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?