Jutra -> zarečenega kruha... (8.2.2005 8:54:19)
|
Sem pred tedni odprla debato za večerni obred pred spanjem. NO, potem, nam pa je končno uspelo tudi pri naši:duda: Pa, da ne boste rekle, da sem se preveč hvalila8)... Zdaj res hodimo spet med 20-21h. A :duda: se že dva tedna ponoči vzrajno zbuja:(( Ima govorne vaje (in to zelo glasne), potem ji hodim dajat dudo v usta, no in po večkratnem vstajanju se vdam, pa jo še dojim (med 3-5 uro zjutraj), da potem vsaj še malo zaspi in če imam srečo, tudi jaz:( Vprašanje je sledeče::zmeden: kot dokaj redno prebiram forum vidim, da vam pediatri različno svetujejo. Da je čisto kul, če se :duda: še do 1 leta večkrat zbudi na noč in da ga hranite. Ali jih dosti med vami prakticira raje čaj??:zmeden: Že zato, da se :duda: ne bi dajalo iz postelje. Res občudujem (že prej sem) vse tiste mamice, ki vstajate po 10 in večkrat na noč. Pridružujem se vašemu klubu.:ups: Zakaj pa ne bi še me nekaj modrega naumile, kako bolje preživeti noči, da bo dobro za :duda: in nas starše? Mio gre prav na živce, ker so dohtarji kar naprej nekaj pametni:grrr: V glavnem, počutim se kot zombi, pa se zato sedaj zadnje časa manjkrat javljam na RR. Sicer, kdo bi pa to pogrešal;) Lep dan:sloncek:
|
|
|
|