Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pokojninsko varčevanje zavarovanje... 4.4.2008 11:17:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Oba imava sklenjeno naložbeno življenjsko zavarovanje, meni bo pa sedaj tudi firma vsak mesec vplačevala v pokojninski steber Pa stanovanja ne misliva prodat ko bova hišo delala. Bo za najine otroke, al pa če bo zagustilo.
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 5.4.2008 19:45:05 >
|
|
|
|
Pokojninsko varčevanje zavarovanje 4.4.2008 11:33:59
|
|
|
|
Pikec
|
Pa Lara kva se dereš v naslovu.... Pol pa men delo delaš
|
|
|
|
RE: Pokojninsko varčevanje zavarovanje 4.4.2008 11:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
madona pikulja a sem fehtala da me ne prestavlaš. tuki noben ne pride gledat js pa rabim čimveč odgovorov! matr!
|
|
|
|
RE: Pokojninsko varčevanje zavarovanje 4.4.2008 11:56:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA madona pikulja a sem fehtala da me ne prestavlaš. tuki noben ne pride gledat js pa rabim čimveč odgovorov! matr! jaz gledam.
|
|
RE: Pokojninsko varčevanje zavarovanje 4.4.2008 11:59:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ti rita..gledaš! ka pa napišeš pa nič!
|
|
|
|
RE: Pokojninsko varčevanje zavarovanje 4.4.2008 12:03:37
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA ja ti rita..gledaš! ka pa napišeš pa nič! No naj ti bo. Mi varčujemo pri Slovenici življenje.
|
|
RE: Pokojninsko varčevanje zavarovanje 4.4.2008 12:11:35
|
|
|
|
eggo
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA tuki noben ne pride gledat js pa rabim čimveč odgovorov! matr! zakaj pa rabiš odgovore a delaš kakšne raziskave??
|
|
|
|
RE: Pokojninsko varčevanje zavarovanje 4.4.2008 12:16:35
|
|
|
|
Raho
|
Pokojninski sklad, stebri in življenjsko (no, 2 življenjski - ziher je ziher)
|
|
|
|
RE: POKOJNINSKO VARČEVANJE ZAVAROVANJE... 4.4.2008 13:35:07
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA zanima me namreč na kakšen način varčujete za svojo penzijo? Za penzijo trenutno nič, razen to kar nam plačujejo v službi (2.steber al kaj že). Ko se izkopljeva iz kreditov (čez cca.5-6 let), pa bova začela nekak, najbrž dolgoročno s skladi. Imava pa tudi naložbeno življenjsko za 15 let, ampak v bistvu le zato, da lažje spim glede na najine trenutne kredite. To ne štejem kot varčevanje za penzijo, ampak si bova takrat privoščila kak fajn avto, potovanja ali bova pa dala na stran za 'doto' otrokom....upam, da nas država ne bo pripeljala tolk daleč, da bom morala ves tist denar dat za šolnine za otroke.
|
|
|
|
RE: POKOJNINSKO VARČEVANJE ZAVAROVANJE... 4.4.2008 14:01:50
|
|
|
|
mojsoncek
|
V sluzbi nama placujejo v pokojninski steber. Privat imava pa zivljenjsko zavarovanje (zaenkrat sluzi taksnemu namenu kot taski30 - kredit) in zaenkrat se ni namenjeno za penzijo. Ko bova pa kredite odplacala, bova pa naprej razmisljala.
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 4.4.2008 14:05:21 >
|
|
RE: POKOJNINSKO VARČEVANJE ZAVAROVANJE... 5.4.2008 11:29:46
|
|
|
|
Antilopa
|
imava vsak svoje pokojninsko (50% firma, 50% od plače) in dve fond polici... madona, bo denarja, ko bova v penziji
|
|
|
|
RE: POKOJNINSKO VARČEVANJE ZAVAROVANJE... 5.4.2008 12:44:46
|
|
|
|
karamela
|
Maksimalno kolikor mi firma lahko, mi že od vsega začetka firma plačuje maksimalno kar lahko po zakonu za penzijo, (nevem 2 ali 3 steber), razliko plačujem še sama mi trgajo od plače vsak mesec. Za otroka imava fondpolico(plačujem mesečno 120 Eur, vložila sva denar v nakup nepremičnine(vikend), nekaj imam pa tudi naloženo v vrednostne papirje, tako da delava na tem, da bova preživela tudi brez državne penzije, ker je najbrž ne bomo dobili niti za kruh in mleko.
|
|
|
|
RE: POKOJNINSKO VARČEVANJE ZAVAROVANJE... 5.4.2008 12:47:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Če te zanimajo naložbena in klasična življenjska zavarovanja me pošlji v PM
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?