Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 12:47:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Volga, ona je spočela otroka brezmadežno. Kot Marija pred 2008 leti Jezusa Kristusa. ja, ja, jst sm pa pes
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 12:55:55
|
|
|
|
gojska
|
Jaz tudi več ne vem kdo je kdo za nekatere sem sicer pogruntala samo vseeno se mi zdi da jih je v zadnjem času ogromno menjalo nicke, bi lahko spodaj v podpisu mele napisano katere ste, nekatere imajo to nareto ali pa si avatarje iste naredite a ni pol vseen, če isti nick ostane
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:00:13
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: srki Se vidi, da si zaslepljena od seksa . Hja, saj boš tudi ti ... enkrat. Ne, ne, ona je že bila, če sta naseksala otroka, zdaj je že Esmeralda Joj, Volgica, ti pa kar pes. A ne raje psica .
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:01:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska Jaz tudi več ne vem kdo je kdo za nekatere sem sicer pogruntala samo vseeno se mi zdi da jih je v zadnjem času ogromno menjalo nicke, bi lahko spodaj v podpisu mele napisano katere ste, nekatere imajo to nareto ali pa si avatarje iste naredite a ni pol vseen, če isti nick ostane ne, ne, gojska ni vseeno, ker eno je, če si ga ti menjaš zaradi uporabnic na RR in drugo, če si ga menjaš zaradi "zunanjih teroristov". Razumeš?
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:06:45
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: gojska Jaz tudi več ne vem kdo je kdo za nekatere sem sicer pogruntala samo vseeno se mi zdi da jih je v zadnjem času ogromno menjalo nicke, bi lahko spodaj v podpisu mele napisano katere ste, nekatere imajo to nareto ali pa si avatarje iste naredite a ni pol vseen, če isti nick ostane ne, ne, gojska ni vseeno, ker eno je, če si ga ti menjaš zaradi uporabnic na RR in drugo, če si ga menjaš zaradi "zunanjih teroristov". Razumeš? ne, hvala bogu !
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:08:10
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: gojska Jaz tudi več ne vem kdo je kdo za nekatere sem sicer pogruntala samo vseeno se mi zdi da jih je v zadnjem času ogromno menjalo nicke, bi lahko spodaj v podpisu mele napisano katere ste, nekatere imajo to nareto ali pa si avatarje iste naredite a ni pol vseen, če isti nick ostane ne, ne, gojska ni vseeno, ker eno je, če si ga ti menjaš zaradi uporabnic na RR in drugo, če si ga menjaš zaradi "zunanjih teroristov". Razumeš? ne, hvala bogu ! Tvoj problem.
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:11:22
|
|
|
|
gojska
|
sem mislila, da jaz nimam problemov, pa sem takoj enga fasala
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:12:12
|
|
|
|
srki
|
A terorista
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:12:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska sem mislila, da jaz nimam problemov, pa sem takoj enga fasala Evo, tudi to je tvoj problem. Da misliš, da nimaš problemov.
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:13:15
|
|
|
|
gojska
|
važn, da je dost velik, ga bom že porihtala
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:13:53
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska važn, da je dost velik, ga bom že porihtala A terorista?
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:15:06
|
|
|
|
gojska
|
to je pa res moj problem
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:41:19
|
|
|
|
tanikaa
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:55:48
|
|
|
|
srki
|
Tudi meni ne, Tanikaa
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 13:56:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Tudi meni ne, Tanikaa Saj meni tudi ne. Ampak se delam, da mi je.
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 14:05:50
|
|
|
|
srki
|
ma daj, meni je tako hecno. Saj dostikrat je tako najbolje, da se delamo da vemo, pa je problem rešen.
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 14:29:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Ok, za go. Kos vem... Gdč.!!!
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 14:49:00
|
|
|
|
Pobalami
|
kakšnih zunanjih teroristov ?
|
|
|
|
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 16:02:04
|
|
|
|
SOULatka
|
no...če že...volge pa res ni bilo težko prepoznat, da je Al bina... lahko jih 100 menja, ker sebe itak ne bo, pa bo vedno
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?