|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
24.4.2008 10:05:51   
ledenka
titi3, jaz sem hodila na telovadbo, ampak na bolj umirjeno varjanto user posted image  tako za razgibavanje, ne pa aerobično. če tudi sicer to počneš, naj do punkcije ne bi bilo nič narobe, moraš pa pazit, da ni hitra in intenzivna vadba. umirjene, tipa joga in lahek (prilagojen) pilates, pa niso problematične. po punkciji nisem hodila in komaj čakam, da grem danes spet user posted image  sem čisto zakrnela user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
24.4.2008 10:09:56   
titi3
Jaz kolesarin na sobnem kolesu 1/2 ure, 2 dni ja in potem 1 dan pavze. Kaj se ti zdi tole. Tako delam pa že kake 3 mesece tako, da nisem ravno na novo.

Se ful bojim, ker jaz nimam meje za telovadbo. Se mi je že zgodilo, da sem bila celo uro gor.

Ni mi jasno kam spada kolesarjenje med lahko aerobično vadbo ali ne!

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
24.4.2008 10:15:34   
Abra
Titi, s tem lahko komot nadaljuješ. Ko se boš bližala punkciji in bojo jajčniki že fajn povečani, takrat je nevarnost, da pride do torzije, če izvajaš kake sunkovite gibe. Takrat začneš bolj na izi, lahko nadaljuješ s kolesarjenjem, samo bolj počasi. Še boljši pa so sprehodi na svežem zraku.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
24.4.2008 10:17:50   
ledenka
titi3, kolesarjenje je ok, ker ne napenjaš čpretirano trebušnih mišič in nimaš sunkovitih gibov v predelu pasu. user posted image  samo morda se res omeji na pol ure. ne vem pa, zakaj ne bi vsak dan, morda raje narediš manj kilometrov (se pravi greš počasneje).

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
24.4.2008 10:30:26   
titi3
Bom bolj počasi pa upam, da bo.

Hvala za info.

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
24.4.2008 10:35:17   
womanpolice
PINKI TUD JST SE PRIDRUŽUJEM ČESTITKAM ZA user posted image ..

VPRAŠALA BI TE PA ALI JE TO TVOJ PRVI POSTOPEK?

PUNCE.... JA, KAJ ČEM... BOM DO SOBOTE ŠE ZADETKA... NO, DANES JIH ŠE JEM, V PETEK IN SOBOTO PA JIH VSTAVLJAM "TAM DOLI" MOGOČE PA NE BO TKO ZADEL... NO, SEJ PO EN STRAN JE PA KR FAJN OBČUTEK... user posted image
MOJ SE MI TAK SMEJI... VČERAJ ME JE MORAL SPREMLJAT DO KOPALNICE, DA NISM PO STOPNICAH PADLA (IMAVA 5 STOPNIC IZ DNEVNE V HODNIK)...
VČERAJ SM DIPLOMO PISALA... DANS PA ŠE SAMO ZAHVALO IN NAMENE.... SM MISLILA VČERAJ, PA JE POTEM TABLETA PRIJELA, PA SO ČRKE ŠVIGALE SM TER TJA...

DAJAMAJA VIDM, DA IMAŠ V NEDELJO (KO IMAM JST ET) PUNKCIJO.. ŽELIM TI ČIM MANJ BOLEČIN... NE, NOČEM TE STRAŠIT, AMPAK BOLJE, DA SI PRIPRAVLJENA TUD NA TO...
JE PA ČIST ODVISN... ENA K JE BILA ZA MENOJ, JE NI ČIST NČ BOLEL IN JE ŽE VESELO POSKAKOVALA OKROG... ČIST ODVISN... LAHK DA TE BO , LAHK PA DA TE NČ NE BO BOLEL... VSEEN VELIKO SREČE... ČIMBOLJŠI PRIDELEK... ČE BOM VEDELA KAK IZGLEDAŠ, TE PA POCUKAM ZA ROKAV....user posted image   JST IMAM OB 7.30 URI ET

LP, PUNCE, PA SE KAJ POPOLDAN SLIŠMO... OB DRUGI DOZI... user posted image user posted image user posted image user posted image

GRETHY..... DANS BOŠ BOLJ UBOGA... PA MI LAHK PO SMS JAVIŠ.... LAHK PA POKLIČEŠ... SEJ BI TE JST, AMPAK NE VEM KDAJ TE LAHKO, DA BO PRAVI ČAS... LP

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
24.4.2008 10:36:36   
pikovit
Helouuu

Kaj je zdaj čveke čvekaste.Tolk napišete,da si ne morem zapomnit in vam kakšno povedat.user posted image Vidim,da imamo novo user posted image .Super,saj zdaj je že dolgo ni bilouser posted image

Pinki ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
A Policajka je pa zadeta boga revcauser posted image
Ledenka dober podpis imašuser posted image Ko štorklja prileti do tebe a boš še meni posodila GPS?user posted image
Dajamaja a ti si pa tako daleč že?user posted image
Arnejči kuku tuki semuser posted image
Mismis a veš da te nisem pozabila in vsakič,ko vidim reklamo za Heinekena se spomnim nate.To je pa vsak danuser posted image  
Pija in Pika samo klepetata in to brez meneuser posted image Pija kako v službi?Spet gužva?
Grethy uspešen et in naj se otroc fajn zasidrajouser posted image
Sapi,Zvezdica lep pozdrav.Kako sta kaj?
Jadrnico pogrešam!Kje si? Javi se nam malo.Da vidimo kako se kaj otrosi obnašajouser posted image
Abra hiti počasiuser posted image Tisto z majčkami je pa svetovna idejauser posted image
Dakec živjo če nas berešuser posted image
Sayuri lepi imeniuser posted image
Mijavček in Koninauser posted image user posted image user posted image
Titi dobrodošlauser posted image

Sej zdej me bo pa verjetno ven veglo pol bom pa user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
24.4.2008 10:41:35   
womanpolice
PIKOVIT.... Dolg se nisva slišali... kako je? vse pod kontrolo? pr men , kot vidiš ne , saj sm zadetek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
24.4.2008 10:48:01   
pikovit
O WP vidim ja,da si zadetek.Ja pri nas kar ok.Se počasi pripravljamo na morje.Greva v soboto n amorje in to za cel tedenuser posted image Kako pa je bilo na punkciji?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
24.4.2008 10:49:38   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ledenka dober podpis imašuser posted image Ko štorklja prileti do tebe a boš še meni posodila GPS?user posted image

pikovitek, seveda dobiš user posted image  ampak če se madam ne bo zmigala, bomo mel konc poletja piknik... s štorkljo na žaru user posted image user posted image user posted image  nanj boste seveda vse povabljene... in naj nas potem te kokoši še ignorirajo, če upajo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
24.4.2008 10:50:47   
womanpolice
PUNCE... se opravičujem za velike tiskane črke... kot novinka nism vedela za pomen le-teh...

lep dan vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 2061
24.4.2008 10:54:37   
womanpolice
PIKOVIT punkcija je bila ZELOOOOOOOOOOOO BOLEČAAAAAAAAAAAAAAA... pa imam visok prag bolečine. Vendar tole je pa bilo zelo hudo... dr. Bokalova je hitr rekla sestram, da nujn rabi anastezistko, vendar si je potem premislila.. mislila sm ,  da je to moj zadnji dan življenja.... zobe sm stiskala (trebuh mi je sestra tiščala dol), solze so mi tekle, in navsezadnje sm se od bolečine smejala... potem si lahko predstavljaš kako zelo hudo je bilo... V nedeljo pa transfer, in resnično upam... k Bogu molim, da bi se v prvo prijelo (nobena skrivnost, da si želim naenkrat dva).
A kaj veš a je Pinki2 imela to prvi postopek al drugi?

Neposredna povezava do sporočila: 2062
24.4.2008 10:56:00   
ledenka
WP, ni blema, vemo, da dejansko NISI kričala user posted image  ah, sej po jemanju v spodnjem delu ne boš tolk zadeta, sam zaspana boš user posted image  

pikovitek, ti kar na morje? sem ti fauuuuuš user posted image  jaz bi tud, pa bomo kar doma... štorkljo iskali user posted image  plodni dnevi bi naj bili nekje po prvomajskih, tako da moramo bit v tistem času še posebej pridni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.4.2008 10:56:43   
ledenka
WP, mislim, da je bil to za pinki 1. postopek user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.4.2008 11:01:22   
womanpolice
Ledenka... kak fajn za Pinki... Ji privoščim iz dna srca... saj vem,d a so redki primeri, ko rata v prvo... držim pesti tud za nas...

Veste, moj je ratal full optimističen... še nekaj dni nazaj (pred punkcijo) je bil zelo pesimističen (češ, da ne vem kak to gre... da to ne rata v prvo,... da se nekateri trudijo po 3 ali več let, itd). Ko pa je slišal v torek rezultat punkcije (9 celic), pa je kr naenkrat ratal full optimističen. Hvala Bogu, saj me je kr mal motilo, da je s svojim pesimizmom men zbijal optimizem.... zdej pa me že kr kliče "moja nosečka"... no, upam, da bo res v prvem postopku me lahko tko klical, da bi nama uspelo...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
24.4.2008 11:01:23   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

PIKOVIT punkcija je bila ZELOOOOOOOOOOOO BOLEČAAAAAAAAAAAAAAA... pa imam visok prag bolečine. Vendar tole je pa bilo zelo hudo... dr. Bokalova je hitr rekla sestram, da nujn rabi anastezistko, vendar si je potem premislila.. mislila sm ,  da je to moj zadnji dan življenja.... zobe sm stiskala (trebuh mi je sestra tiščala dol), solze so mi tekle, in navsezadnje sm se od bolečine smejala... potem si lahko predstavljaš kako zelo hudo je bilo... V nedeljo pa transfer, in resnično upam... k Bogu molim, da bi se v prvo prijelo (nobena skrivnost, da si želim naenkrat dva).
A kaj veš a je Pinki2 imela to prvi postopek al drugi?

WP vem kako to izgleda.Tud men so prvič solze tekle od bolečin.Z to razliko,da me je G nakurla,kako bom pa rodila,če punkcije ne zdržim.Trapa trapasta.Me zanima kako bi ona to zdržala?No sej nedelja bo kmalu tu in ti boš postala kandidatka za MAMIuser posted image
Za Pinki pa ne vem kolikokrat je bila.Žal.
No zdej pa dober diplomo napišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2066
24.4.2008 11:02:41   
womanpolice
Punce... zdej pa res grem diplomo pisat, dokler še lahko gledam... user posted image ..

se tipkamo popoldan..

lep dan vsem.. (tud vama; ledenka in pikovit)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
24.4.2008 11:03:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pikovitek, seveda dobiš user posted image  ampak če se madam ne bo zmigala, bomo mel konc poletja piknik... s štorkljo na žaru user posted image user posted image user posted image  nanj boste seveda vse povabljene... in naj nas potem te kokoši še ignorirajo, če upajo user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pa si ena facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
24.4.2008 11:04:20   
pikovit
Policajka optimizem veljauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
24.4.2008 11:06:45   
ledenka

Policajka optimizem veljauser posted image

ABSOLUTNO!

WP, pridno napiši diplomo user posted image

pikovitek, eh, tile dohtarji... eni so mega, eni pa user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
24.4.2008 11:11:41   
vijolica30
pinki iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

moj izcedek je pa čist zginu tko da ne vem kako in kaj, no upam da vemuser posted image , če user posted image  še ju3 ne bo grem po cb

sem pa tok bolana, glava me boli da mi je kar slabo, na bruhanje me sili, tok me boli oz kr na jok mi gre, to je noro user posted image user posted image user posted image user posted image , merkite se punce drage, tale viroza res ni kr tako, fujjjjjjjj

krtekxx kako je s tabo???

lp, v

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
24.4.2008 11:15:47   
ledenka
vijolica, držim pesti, da so to tapravi znaki!!!

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
24.4.2008 12:09:49   
Zvezdica
Vijolica... držimo pesti.

Pikovitek, tebe pa že dolg nisem bralauser posted image .

Ma itak ni cajta za nič zadnje dni. Še vedno traja 40 min zjutraj, da vse te zadeve uredim. Zdej sem že bolj zverzirana, ampak jast mam ves trebuh popikan, kot da bi se rezala. Ko dam prvo piko, še nekak, ko mam pa menopur, ker mam dve vodici, pa dva zdravila pa to trajaaaaa. Pa peče.

Imam pa vprašanje, zdaj se pikam 4 dan, v nedeljo mam UZ, kako gre pa to naprej. Kateri dan ste vi imele punkcijo?
Plis povejte, ker sem čist nervozna.

Abra, ti imaš tud v nedeljo UZ? Pri reškotu a ne? Mogoče se pa še vidivauser posted image

Aja, pa še to, ko ste hodile na UZ, ste vlačile svoje možeke zraven? Jast bi ga, ampak kje za vraga naj pustim tamalga ob 6ih zjutraj?

Wp, jast bi tud dva, in da se takoj prime user posted image . Mislim, da si to vse želimo. In za želje vsaki ena user posted image .

Šibam na razgovor user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
24.4.2008 12:11:20   
Zvezdica
Aja, še to Ledenka, ti imaš v jesen nov postopek?
A bo šlo pri Rešku na koncesijo?

To me mal matra, ker ne vem kako je to pri njemu, baje enrkat na koncesijo, enkat samoplačniško. Je res?

Pozdravček

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
24.4.2008 12:26:26   
ledenka
zvezdica, moj je bil zraven sam prvič, ko nama je Reško predal zdravila in pokazal, kako gre špikanje. potem pa sem ga pustila spat user posted image  moja punkcija je bila 12. dan user posted image  če se prav spomnim... ponavadi imaš 2 UZ in zvečer po drugem UZ dobiš stopko, razen če so jajčka bolj počasne sorte user posted image  potem še par dni lahko traja. dva dni po stopki je pa punkcija, za takrat boš pa rabla varstvo user posted image  ker v Postojno najbrž tamalega ne boš peljala.

za koncesijo pa ne vem, upam, da bo šlo. neki krožijo govorice, da dobi junija več postopkov, bomo videli. jaz dejansko upam na naravno varjanto user posted image  drugače pa je odvisno, koliko ima postopkov - vsaj za eno vem, ki je bila dvakrat na koncesijo (drugič je potem uspelo), ker je bila pri njem v ugodnem času, ko je imel ful postopkov - jeseni in zdaj pred par meseci. sicer pa je bil pri njem prej sistem, da je bilo 1. za plačat, 2. na koncesijo itd.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?