Abra -> RE: IVF/ICSI - april (4.4.2008 23:31:54)
|
I'm back. Cunje zložene, jaz že v pižami, dragi pa omagal na kavču. Jaz pa vsa naspedirana [sm=smiley36.gif] sej najbrž ne bom dolgo [sm=smiley1.gif] Daisy, medve Reškota obe dobro zvozima, jaz sem imela obakrat 10 celic, jaz sem po njegovo še stara. Sem enkrat vmes bla že čist prepričana, da imam eno leto več kot v resnici, sem šla prav računat [sm=jezicek.gif] sej itak butne vse živo, enkrat mi je reku, da če bomo še dolgo čakal bom kmalu 35, ko bom noseča. Sem kar rekla, pa dejmo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Pikovit, ti pa tkole v ilegali hujšaš, nas pa s pirom zavajaš [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ta ločevalna baje dobro kuri. Za nas, ki smo pred postopkom pa baje ni dobra. Boljš je monti, jaz v bistvu zelo po tem jem, samo veeliiik čokolade zraven, da izničim efekt [sm=jezicek.gif] Grethy, tvoj ima pa res luštne [sm=smiley36.gif] jaz sem tudi mojemu zadnjič rekla, naj naslednjič pri Rešu stegne jezik, ko bo spet kaj komentiral. Ne samo, da meni govori, kako sem fajn [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|