|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
16.4.2008 19:18:13   
sonček33
Punce, danes sem govorila z glorio. Vzeli so ji plodno vodo. Ampak žal nejnih muk še ni konec, saj morata z dragim čakati na izvide vsaj 1 teden oziroma do 10 dni. Držite pseti zanjo. Ker prestaja res hude čase. Sicer pa mora počivati, zato je ni na netu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
16.4.2008 19:19:08   
sonček33
Povejte mi, kako spijete ingverjev čaj??? Jaz sem ga dane suspela spiti zgolj 2 požirka, potem želodec ni več prenesel.Bljak. resno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
16.4.2008 19:33:15   
vijolica30
sonček33, če bosta z glorio še v kontaktu jo prosim lepo pozdravi in ji reči da držim pesti

punce a mi poveste prosim kako je zdej s temi krči kot pred user posted image , et je bil včeraj

lp, v

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
16.4.2008 19:44:29   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Mismis, tole je pa HUDOOOO dober seznam!!!user posted image

Ja,ja to je naša MISMIS.Res je super.Nobene ne izpusti.Pridna Mismisuser posted image

no zdej mi je pa nerodno user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
16.4.2008 19:46:53   
pikovit
Sonček hvala za info.Zelo lepo jo pozdravi in povej,da držimo pesti zanjo,da bo vse OK.Evo za vse tri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
16.4.2008 19:48:03   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 16.04.
womanpolice - UZ
Krtekxx - ET
Grethy - UZ

Četrtek, 17.04.
Tejek - ET
Mateja.Goljev - punkcija
Grethy - UZ

Petek, 18.04.
Sonček33 - UZ
Jadrnica - ET

Sreda, 23.04.
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008
Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008
user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 16.4.2008 20:02:47 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
16.4.2008 19:50:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Mismis, tole je pa HUDOOOO dober seznam!!!user posted image

Ja,ja to je naša MISMIS.Res je super.Nobene ne izpusti.Pridna Mismisuser posted image

no zdej mi je pa nerodno user posted image

Dobro blago se samo hvaliuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
16.4.2008 19:52:32   
pikovit
Vijolica to je vse ok.In tako bo nadaljnih 14.user posted image

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
16.4.2008 19:56:28   
pikovit
Ej Mismis lej kaj sem našla.Sem se tolk nasmejala,da sem mogla gor dat

user posted image  ta mi je res ful hud

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
16.4.2008 20:00:42   
mismis
Krtekxx, BRAVO za dve pikici, lepo ju grej user posted image user posted image

*NiNa*, tebi pa sploh čestitke, JUPI JUPI JUPI to je pa res lepa novička. user posted image user posted image

Mateja.goljev, naj te ne bo strah punkcije, še vse smo jo preživele, sem kar 100% da jo boš ti tudi. Zdaj pa malo črnega humorja. A veš, kaj je dobra stvar te punkcije....Da se že v bolnici, če bi že šlo karkoli - KAR NE BO, narobe.
To se je meni zgodilo, ko sem šla po novo napotnico za prenos zamrznjenčkov. V leonišču ful gužva, slab zrak, potem mi je pa uspelo skupaj zlest, pa sem bila prec na vrsti.

Mala81, s seznamčkom samo nadaljujem delo, ki ga je začela naša Sayuri, vsa čast in čestitke grejo samo njej

Sayuri, ko te že ravno obiral, kako si ti in tvoj trebušček. Še kar raste?
Mijavček, ti barjanski muc, kako pa je tvoj buši?

Pija76 in Pika74, 2P
, kako sta vidve. A že vidim, Pika ma probleme kako spraviti Gonal v Prištino. Tukaj pa ti žal res ne morem pomagati

Pikovit, Sponži se mi je danes javila na mejl, za informacijo ti lahko povem, da ob prvi user posted image štarta s postopkom, tako da bomo junija vse držale pestke tudi zanjo

Gloria, upam in močno stiskam pestke, da je vse OK s tvojo pikico in teboj?

Kje pa je kaj naša Goldfish, zdaj je pa že nekaj časa nisem zasledila tu? Goldie, ali sta že povedala malemu folkloristu, da bo dobil lepo darilo?

Vijolica30, mogoče imaš krče, ker se telo šele privaja. Moraš upoštevati, da imaš še vedno napihnjene jajčnike od stimulacije. Tudi mene je prve 3 dni po Et vse "krčalo".

No kje ste pa ostale, Lara, Dajamaja, Daisy, Mlinčka, pa Lejle ni bilo že milijon let na naši temi, Špelka12 sigurno počiva (GLEJ da res počivaš), Arneja (a je user posted image prišla), Kajsica (kdaj ti štartaš) in še vse ostale, ki jih nisem navedla po imenu. Prosim ne mi zameriti, res nas je veliko...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
16.4.2008 20:01:28   
mismis

Ej Mismis lej kaj sem našla.Sem se tolk nasmejala,da sem mogla gor dat

user posted image  ta mi je res ful hud

ja ja midve sva pa res kot onadva iz risanke A je to?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
16.4.2008 20:04:57   
mismis
Krtekxx, zakaj pa ti nič ne napišeš kdaj maš test, TI TI TI, potem pa smotana mis računa in dobi tak lep datum 31.04., ki sploh ne obstaja...Še dobro, da sem opazila in popravila na seznamu, še preden ste ostale opazile.

No glede na to, da je 1. in 2. praznik in 3. in 4. vikend, predvidevam, da imaš test 5.5. Ali se motim?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
16.4.2008 20:30:07   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, danes sem govorila z glorio. Vzeli so ji plodno vodo. Ampak žal nejnih muk še ni konec, saj morata z dragim čakati na izvide vsaj 1 teden oziroma do 10 dni. Držite pseti zanjo. Ker prestaja res hude čase. Sicer pa mora počivati, zato je ni na netu.

sonček33 - si me prehitela ..... sem hotela ravno napisati za Glorio.....me je prosila, ker sama ne more....

Gloria - še tu..drži se in res počivaj.... Jaz sem ful ziher, da bo vse OK.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
16.4.2008 20:38:57   
vijolica30
pikovit in mismis hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
16.4.2008 20:39:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kje pa je kaj naša Goldfish, zdaj je pa že nekaj časa nisem zasledila tu? Goldie, ali sta že povedala malemu folkloristu, da bo dobil lepo darilo?

mismis..... evo me...

res me zdaj en čas ni bilo gor...občasno sem preletela to temo....pa me ni nihče pogrešal, pa sem bila bolj v ilegali user posted image ...

.... no, pa tudi časa nimam zadnjih 14 dni kaj dosti.....nam delajo dvorišče....pa sem kuharca, pa kelnarca, pa nabavni, pa .....    Sploh se nimam časa spočit.....

Drugače smo OK, smo nekje okrog 19 tedna, 5.5. imam naslednji pregled in v kratkem tudi morfologijo..... pol pa upam, da dobim tdi točen PDP...
Naša pikica se že veselo premika po bušiju, folklorist pa komaj čaka, da pride september.....    Ko imam naslednji Uz bo on ravno v šoli v naravi ...in ko pride nazaj bomo mogoče že vedeli ali bo f ali p...če se bo seveda kaj videlo......  Drugače pa se že kar zdaj pogovarja z njim....

Aja, da vam povem...včeraj mi je potekla odločba za bolniško, pa še danes nisem nič dobila..... sem zdaj na šverc domauser posted image ....

Drugače sem pa še vedno vaša zvesta navijačica, čeprav sem malo manj aktivna......

Pozdravček vsem,

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
16.4.2008 20:41:35   
ledenka
krtek user posted image user posted image user posted image  

pika, imam eno majhno hladilno torbo in hladilni vlozek, to je imela moja mama za prenasanje svojih zdraviluser posted image  ti jo brez problema posodim user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 16.4.2008 20:43:40 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
16.4.2008 20:47:20   
gold fish
pika74 - če sem prav zasledila šibaš v Prištino..... res preveri kako in kaj....naši so imeli ful probleme, ko so prišli tja dol.... Zdaj rajši potujejo z avtom....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
16.4.2008 20:50:24   
Mijavček
Ojla,

najprej eno user posted image  za glorio, punca drži se!

Meni je žal, ker ne morem za vsako kaj napisat, saj mi ne znese redno spremljat. Še vedno bruham večkrat na dan in sem na sploh čist tkouser posted image .

Navijam pa z vsem srcem za vse ki ste v postopku in za vse ki čakate postopek, da vam hitro mine ta čas.

Pika, sem vidla, da greš z injekcijami na avion, a pol to dovoljo? Me kar čudi, ker je zdaj tako poostreno. Jaz sem se lani ravno med prvomajskimi špikala, ko sem šla z avtom daleč, pa potem na trajekt za celo noč, pa potem spet z avtom daleč.... Injekcije sem imela v taki manjši torbici, ki je izolirana (tako kot recimo une za na plažo), ampak je manjša, zgleda kot recimo torbica za kamero in tud tako na rame jo daš. Nekaj časa zdrži, bolje kot nič. Sploh če daš še kaj zelo mrzlega zraven. Kupila sem jo v Merkurju. Če želiš, ti jo lahko posodim. Kdaj pa greš?  Lahko mi tud ZS pošlješ. Aja, čak, sej mam aparat kle. Jo bom slikala, pa jo dam v album, sam mal počak.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
16.4.2008 21:10:01   
Mijavček
Evo, je že v albumu. Mal je večja, kot sem mislila, no ampak, maš pa lahko še kej zraven, kakšno revijo, da boš brala na avionu al pa kej tacga. Jaz sem mela cel pribor za špikanje not, pa uno ta malo potovalno torbičko za prvo pomoč... 

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
16.4.2008 21:10:07   
pikovit
Punce danes pa niste zgovorne.

Fiši en lep pozdrav.A bomo kakšno slikico videli?Mašina gre hitro čas.saj si že na polovici skoruser posted image

Pija ku,ku kje si?
Abra user posted image
Mijavček,da ti hitro minejo slabosti.

No jaz pa grem  user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
16.4.2008 21:12:55   
Mijavček
Pikovit, lepo spančkej!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
16.4.2008 21:19:32   
hati
Ojla,
vas samo lepo pozdravim. Čestitke vsem današnjim zmagovalkam in dobrodošlica novim članicam.
VSem pa user posted image user posted image user posted image od mene.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
16.4.2008 21:25:02   
gold fish

Fiši en lep pozdrav.A bomo kakšno slikico videli?Mašina gre hitro čas.saj si že na polovici skoruser posted image

... a veš, da se še nisem nič kaj prav slikala... No včeraj je padla prva.....ko sem probavala kopalke...bikinkeuser posted image ...mi še grejo gor...  Ko bom dala kakšno v album bom že povedala...imam pa že lepo žogico.....

Pozdravček....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
16.4.2008 21:27:28   
sapi
mismis mogoče se nama še Lara pridruži ...
hedviga naj ti čimprej mine ... mogoče pa dobiš pošto prej kot v dveh mesecih vsaj jaz sem jo ...
tejka** user posted image user posted image user posted image za dober hormonček ...
Grethy seveda rastejo, da bodo lepiin veliki, ko jih boš rabila ...
ROZICA29 to so pa dobrodošle info tudi za nas ostale, hvala ...
**Nina** user posted image user posted image user posted image  res lepa novička naj ostane taka ... močno držim pesti, da s pikico lepo preživita vajinih 9 mesecev ...
krtekxx sedaj pa lepo skrbi za tvoji pikici ... samo, da si v redu ...
mateja_goljev saj bo ... smo že marsikaj preživele pa bomo še to ... držim pesti za čim manj oz nič bolečin ... uh sem pametna se vidi, da še nisem do tja prišla user posted image ...
gloria drži se teh deset dni ... mislimo nate in tvojo bebiko ...
pikovit to smo ženske borke do konca ... je treba iti naprej, da mi neumnosti po glavi ne hodijo user posted image ...

sapi

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
16.4.2008 21:33:46   
Grethy
... Evo me ... jaz sem eno kitico odspala ... zdaj pa kuham kosilo za jutri, pa kruh pečem ... pa smrkam 100 na uro, diham bolj na škrge, glavo imam pa kot 50 literski sod ... pa mal sem pršla pojamrat semle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image   ve ste pa kot vedno pridne z nasveti ZLATKE  user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.