|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PP GT3 in prtljažnik!!
3.4.2008 20:37:40   
Čarli08
Punce, lepo prosim pomagajte - danes sem šla v Pikapoko in vsa razočarana ugotovila, da PP GT3 ne gre v moj prtljažnik (Megane), za katerega menim, da ni prav med manjšimi.
Še vedno se ne morem sprijazniti s tem dejstvom, posebej, ker prodajalka ni bila med najbolj izkušenimi in se bojim, da ni pozala vseh trikov zlaganja.
Ali ima katera PP GT3 in v kako velik prtljažnik gre??

Hvala za odgovore vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PP GT3 in prtljažnik!!
3.4.2008 21:00:24   
Anonimen
Ste dali kolesa dol?

(odgovor članu Čarli08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2008 21:08:05   
metkica1
Glej ravno danes sem sedela z eno na kavi, ki ima ta voziček peg perego GT3. In sva se pogovarjale in sem ji omenila, da mi je njen voziček lep in super vendar imam premali prtljažnik (punto) zanj in sem zato kupila buzza (ni mi žal je fenomenalen). No in ona mi je rekla, da ima reno 5 in ga spravi not. Nisem je sicer naprej spraševala kako.user posted image  Rekla je samo, da je ročaj za katerega potiskaš odstranila, druga ne vem.
Mogoče da probaš zadnjo polico v avtu odstranit in ga daš pokonci not. Tudi to je varijanta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2008 21:23:16   
piko12
Ročaj ne gre stran, lahko ga pa poknci obrneš in tako voziček skrajšaš za kake 10 cm. Pa kolesa grejo komot dol. Jaz imam sicer citroen picasso in nimam problemov (razen, da kvihtam, ko ga dvigujem), vem pa za eno punco, ki ga baje spravi v corso. Vse to pa brez košare, da ne bo pomote.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2008 21:36:02   
manetka
Jaz GT3 spravim v Cliota, s tem da dam dol eno stransko kolo, zgornje zaradi šipe, pa ročaj čisto dol spustim, pa gre čisto lepo notri, kolesa gredo pa tako samo s pritiskom na gumb dol.
Tko da pomojem bi moral iti v Megana še lažje, katerega Megana pa imaš mogoče Megana Coupe? 
Pomoje ti le prodajalka ni znala pokazat, pa pomebno je da voziček zatakneš ko se zloži.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2008 21:38:15   
gruška
Jaz ga imam, na srečo mi ga ni treba zlagat za v avto, ga kar zapeljem not, ampak sem ga že zlagala in je res velik, čeprav daš kolesa dol... Ampak, da v Megana ne bi šel user posted image ... Od kje pa si, če bi se zmenile, pa probava skupaj (lahko mi pošlješ ZS).... Ker je res ful, ful dober voziček....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2008 21:47:18   
Čarli08
Hvala za vse odgovore - ne, nisva dali koles dol, mislim da prodajalka ni znala - tudi voziček se mi ni zdel popolnoma zložen ...
Imam navadnega megana, v katerem sem vozila vse dela orbitreka, ki tudi niso čisto majhni, zato mi ni bilo jasno.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2008 21:48:52   
rogljicek
Voziček je res lep, ampak jaz sem na celi črti razočarana nad njim, zato ga odsvetujem. Če ti ne gre s kolesi v prtljažnik, ga pa sploh raje ne kupuj. Mi smo imeli hondo sivic, pa vsakič je blo treba kolesa gor, kolesa dol,... u glavnem, cel user posted image , pa polno kletvic zraven. Sedaj smo kupili ogromen avto, tako, da koles ni treba dol, ampak še vseeno zasede 3/4 prtljažnika. Drugače imajo pa te vpzički serijsko napako- vibrira prednje kolo. Meni so ga menjali, pa je bilo potem malo bolje.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2008 21:51:08   
katj
mi mamo tud ta voziček.
jst sicer nimam več problemov glede avta, ampak sem ga pa imela.
prej sem mela Megane Coupe, tastar model.
sem ga stlačla v prtljažnik, samo sem mogla dat dol vsa 3 kolesa.
košaro pa dala na sedeže.
samo men se je po parih mescih, tega natikanja koles gor in dol (res da grejo z lahkoto dol), že mal gravžal.

drugač je voziček res 1a!

je pa najbrž res, da če daš dol kolesa da gre v skoraj vsak avto.

če daš pa ročaj v najnižji položaj, pa res skrajšaš dolžino za kr neki centimetrov.

jst sem tud pripravljena ti pomagat demonstrirat, če gre v tvoj prtljažnik, če želiš.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2008 21:52:38   
Čarli08
rogljiček, hvala - sem brala, da jih je bilo veliko na popravilih.
Kateri voziček pa je primerljiv GT-ju?
Jane Slalom Pro mi je sicer simpatičen, vendar se mi ne zdi tako kompakten ...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2008 21:54:14   
Čarli08
Vam poskušam poslati ZS, pa ne znam ....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2008 21:54:28   
*Mojca*
Jaz imam P206 in gre lepo noter če daš kolesa dol. Je pa to v treh sekundah, ker je vse na klik.

Ko sem bila jaz v Šiški v PP trgovini ga tudi na noben način nismo dobili v prtljažnik, razen če sem podrla zadnji sedež. No, vseeno sva ga kupila in malo eksperimentirala doma in dobila položaj da gre lepo noter.

Kako bom drugače zadovoljna pa povem junija user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2008 22:06:28   
katj
glede prvega kolesa.....
tud mi smo ga mel na reklamaciji zarad prednejga kolesa.
res je, da kolo vibrira.

sem kr dobr preučila vozičke in ugotovila, da ima vsak kakšno pomanjkljivost.
amapk, ima gt3 kar veliko pozitivnih strani.

če mene vprašaš, če bi se še enkrat odločala za voziček, bi se odločala med GT3 in Bebe Confort High Trek. Ne vem če sem prov napisala, v Baby centru ga majo.
Samo jst sem mejhna in ta BC je malo višji voziček, tako da bi kr ostala na GT3.

Ta vibracija kolesa, te moti le ko tečeš ali zelo hitro rolaš z vozičkom, takrat pa ga zablokiraš in je to rešeno.
Da ne govorim kako super košaro ima voziček, spraviš not ogromno stvari, kako kompakten je, praktičen..Če te bo še kej zanimal.....

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.4.2008 22:30:58   
piko12
Meni so sprednje kolo z vilico vred v na servisu trzinu zamenjali, še preden sem dobr kavo spila in zdaj nič več ne vibrira.user posted image  spet lahko vozim po vseh mogočih poljskih jamah in kamnih in me je potem zmeri znova sram it v BTC s celim blatnim.user posted image  pa po 15 cm svežega snega gre tud brez problema.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.4.2008 22:35:10   
katj
mi smo ga tud pregonil po vse sorte "neprijaznih" terenih in je še vedno kot nov, niti nč ne škriplje.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2008 7:56:05   
kristinaj
polovico zadnjega sedeža dol in bo šlo.....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2008 13:46:11   
vianne
Se opravičujem ker vprašanje ne spada ravno pod to temo.... da ne bom ravno nove teme odpirala user posted image .

Jaz imam citroen C2 in verjetno (ma si mislim, da skoraj sigurno) bo prava umetnost spravit katerikoli voziček v njegov prtljažnik.
Ima katera izkupšnje s tole kombinacijo?
Pa še to: zelo se mi dopade Jane slalom pro.

Lepo dan želim še naprej!!!

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.4.2008 15:16:16   
Čarli08
Kolegica ima Twingo in Slalom spravi v prtljažnik - samo je potrebno kolesa sneti.
Priporočam izkušenega prodajalca, ki pozna vse finte ozičkov, ker meni včeraj ni znala pikazat niti, kako se pravilno zloži - sem šla danes v drugo prodajalno in so mi vse pokazali.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.4.2008 15:13:11   
Naty*
Čarli08 vidim, da si že tkointko dobila veliko odgovorov, pa naj še js dodam mojega user posted image . Nama se je GT3 fuuuul dopadel in sva ga hotla met na vsak način, mava pa Ford fiesto (starejši model) in je prtljažnik zelo majhen. Pol sva šla v BC in na vsak način hotla stlačit tisto makino v prtljažnik user posted image  in ugotovila, da gre, ampak morava podret pol zadnjega sedeža. Če ima tudi megane zice, ki se podrejo na pol, ne bi smelo bit problema.
Ker men je voziček fenomenalen!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.4.2008 15:07:38   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Ko sem bila jaz v Šiški v PP trgovini ga tudi na noben način nismo dobili v prtljažnik, razen če sem podrla zadnji sedež.

Enako. No, mene je to na koncu odvrnilo od nakupa, čeprav je res fajn voziček.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.5.2008 11:01:14   
gajka
Mi smo ga včeraj testno zložili v Yarisa. Zadnjo klop v avtu pomakneš čisto naprej (ker je drsna), vzameš vsa 3 kolesa dol in voila! user posted image

Je pa prodajalka ful dvomila, da bo šel not, ampak sva bila midva ful vztrajna. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.5.2008 11:02:25 >

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.5.2008 11:57:54   
NancyF
Jaz še nisem rodila, sem tik pred rokom....tako, da ga z možem še nisva sprobala. Lahko pa potrdim, da tudi v moj avto ne gre (Fiat Stilo), podreti moram en zadnji sedež. Tako, da v naslednje, ko se bova spet odločala za otročka, bo treba kupiti nov avto. Tri kolesniki so precej daljši od štiri... lahko pa snameš gume, samo s tem je samo delo. Jaz bom podrla zadnji sedež, pa bo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.