Sponzorstvo-donatorstvo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

suzanamai -> Sponzorstvo-donatorstvo (3.4.2008 16:35:33)

Ali ima mogoče kdo izkušnje pri iskanju sponzorjev in donatorjev?
Namreč potrebujemo sponzorja za sina-športnika, pa nimam pojma kako se tega lotit.

Anonimen -> RE: SPONZORSTVO-DONATORSTVO (3.4.2008 16:36:26)

Moj brat je maile pošiljal na različne firme. In ga našel[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lunca1 -> RE: SPONZORSTVO-DONATORSTVO (3.4.2008 16:49:59)

Moj je pa poslal položnice (za to je bil sponzor njegov bratranec) večim podjetjem in sicer v znesku 2000 sit. Veliko podjetij se namreč odloča proti, ker nočejo nakazovat ne vem kakšnih zneskov, za take zneske se pa najde denar. No in dobil je kar nekaj nakazil. Drugače pa se obrni na podjetja kakšnih sorodnikov ali znancev, pa športne firme, če dajo mogoče v materialu - oprema.

suzanamai -> RE: SPONZORSTVO-DONATORSTVO (3.4.2008 19:37:10)

Dobra ideja s položnicami. Sicer pa itak mislim, da težko kar tako dobiš, brez pravih poznanstev.

mojsoncek -> RE: SPONZORSTVO-DONATORSTVO (4.4.2008 10:41:30)

Iz lastnih izkusenj vem, da je to ena izmed najbolj "tezkih" stvari, ki se jih kdajkoli pocela v zivljenju. Ce nimas pravih vez in poznanstev je zelo tezko napraskati potrebna sredstva. Se najlazje je dobiti "sponzorja" za sportno opremo, ko se pa z nekom pogovarjas za financna sredstva se pa zadeva ustavi.

Predlog Lunce1 s poloznicami se mi pa ne zdi slab, sploh zato, ker gre za sportnika iz mlajse kategorije.

Morda poiskusite pri kaksnem manjsem podjetju s prosnjo za donatorstvo. Donatorstvo je namrec po Zakonu o DDV za podjetje olajsava.

suzanamai -> RE: SPONZORSTVO-DONATORSTVO (4.4.2008 19:49:31)

mojsonček za opremo vem, da ni problem, a je zaenkrat ne rabimo, pa tudi to predstavlja najmanjši strošek. Bom poskusila še z donatorstvom. Glede vez in poznanstev pa imam čuden občutek. Po svoje grem raje do nepoznanih, kot da imam potem občutek, da so mi nekaj šenkali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

mojsoncek -> RE: SPONZORSTVO-DONATORSTVO (7.4.2008 9:10:28)

Glede vez in poznanstev pa imam čuden občutek. Po svoje grem raje do nepoznanih, kot da imam potem občutek, da so mi nekaj šenkali

Ne rabis niti govorit... poznam obcutek...

Stran: [1]