Nagajučk -> RE: prelahek otrok v 31.tednu (6.4.2008 16:51:37)
|
Meni so pričeli od 29.t. naprej delati UZ, ker da je mejhno dete in zakrcena maternica. Tako,da sem cedalje bolj pogosto hodila na UZ-kontrola rast.Zdaj pred koncem sem imela na 2 tedna kontrolo v porodnisnici (lj). Seveda je vsakic moja pupa tudi nekaj zrasla, vendar bolj po malo. Vazno je, da so meritve o.k. (v mejah normale) in da se na vsaki kontroli meritve vecajo (glavica, trebuh, femur). Izracun teze pa je, kot so ti ostale napisale bolj tko tko. Cekirajo samo toliko, da se slucajno rast ne bi ustavila. Mogoce te bodo spremljali, tako kot mene. Kar pomeni zate samo veckrat na kontrolo UZ (bos veckrat vidla svojo [sm=duda.gif]-kolikor se iz tega UZ da videti) in nic bat, vse bo o.k.! V zadnjih dveh tednih pa je moja pupa kar naenkrat malo vec zrasla (pa sem zivela samo bolj sladkarij,sem napad dobla - torej čokolada pomaga za rast! [sm=smiley17.gif]). Cez 2 dni pa imam rok, čeprav zgleda da bo pupika kar podaljsala bivanje v all inclusive aranžmaju[sm=smiley36.gif]) Vse dobro ti želim!
|
|
|
|