Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 10.6.2008 9:39:19
|
|
|
|
EvCh
|
So te subvencije za stanovanja samo za občane MOL-a ali tudi za koga drugega? Zanima pa me še, ali so ti zneski izplačani samo v enkratnem znesku ali pač vsak mesec za pokrivanje najemnine?
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 10.6.2008 12:13:03
|
|
|
|
sazi
|
ni omejeno na MOL, ker gre za republiški sklad - več si preberi na : http://www.stanovanjskisklad-rs.si/index.php?location=1_1_0_0_0 na levi najdeš subvenicoja za mlade družine in si preberi razpis - je pa za letos že mimo in lahko čakaš na naslednje leto
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 10.6.2008 12:17:47
|
|
|
|
EvCh
|
Super, hvala za link. Ravno za drugo leto ga bom pa potrebovala...Hvala še enkrat.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 13.6.2008 13:59:36
|
|
|
|
ROmama
|
Mi smo dobili sklep . Zadnjič sem slišala, da že pošiljajo sklepe, zato sem v ponedeljek poklicala na sklad in so mi rekli, da je vloga popolna in da lahko v kratkem pričakujem sklep. No danes je prišel . Če še niste dobile, najbolje, da pokličete.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 18.6.2008 8:39:02
|
|
|
|
srki
|
No, pa mi povejte, ali moraš to sam vse spremljat in se prijaviti, ali tistim, ki so npr. upravičeni do tega, sami pošiljajo na dom, kot je, mislim da, omenila Lara. In zakaj za vraga samo tisti, ki imajo faks oz. diplomo?
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 18.6.2008 14:05:56
|
|
|
|
sazi
|
No, pa mi povejte, ali moraš to sam vse spremljat in se prijaviti, ali tistim, ki so npr. upravičeni do tega, sami pošiljajo na dom, kot je, mislim da, omenila Lara. To so javni razpisi in se niti slučajno ne ve vnaprej, kdo je lahko do subvencije upravičen, ker nihče ne vodi evidence o dohodkih, nakupih nepremičnin... vseh državljanov. O teh subvencija se veliko govori in piše v medijih - pač takrat, ko je razpis in še potem je 1 mesec časa za prijavo. Na RR je bilo veliko tem na to temo v času razpisa. Opozorijo le tiste, ki so že prejšnje leto dobili subvencijo, da ti ne pripada avtomatično in da moraš dati vlogo. Mislim, da smo dobili nekaj takega. In zakaj za vraga samo tisti, ki imajo faks oz. diplomo? Za nakup dobiš subvencijo ne glede na stopnjo izobrazbe - lahko je tudi nimaš. Zakaj so se pa pri dubvencioniranju najema odločili za ta cenzus pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 18.6.2008 14:50:16
|
|
|
|
srki
|
Aha, samo pol sem jaz vse zamudila. Za letos itak, kaj pa drugo leto, se lahko prijavim, glede na to, da smo hišo kupili l 2007.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?