Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Lani so lahko dali še naknadno vlogo tisti, ki so kasneje izpolnili pogoje oz. se jim je povečalo št. družinskih članov Upam, da bo letos tudi tako. Lani je nekaj denarja namreč ostalo.
Mene pa nekaj zanima - smo v končni fazi pridobivanja GD, manjka nam še nekaj soglasij, ampak do roka bodo GD že vložili, dobili pa gotovo ne... Me zanima, če velja tudi potrdilo, da se nam vloga za GD koti na upravni enoti???? Ker nameravamo takoj, ko GD dobimo, začeti, hiša se nam že dela - montažna....
Mene pa nekaj zanima - smo v končni fazi pridobivanja GD, manjka nam še nekaj soglasij, ampak do roka bodo GD že vložili, dobili pa gotovo ne... Me zanima, če velja tudi potrdilo, da se nam vloga za GD koti na upravni enoti???? Ker nameravamo takoj, ko GD dobimo, začeti, hiša se nam že dela - montažna....
do subvencije si upravičena, če je pravnomočno GD od marca 2006 do 28. 4. 2008. če ti bo uspelo do takrat, drugače pa ne. mi smo tudi izviseli, ker imamo pravnomočno GD še pred letom 2006, pri hiši pa je še kar nekaj za naredit. kaj češ..
pravkar izpolnjujem vlogo, pa mi je tak smotana, da je joj... kr malo so kopirali in pozabili datume spreminjat; pol pa vedi kaj je prav in kaj je pomota.
zanima pa me: a je treba gd dat notarju overit kopijo? in priložit "dokazilo" o stalnem naslovu -mi smo v najemu, najemno pogodbo?? upam, da je naša gradnja "reševanje prvega stanovanjskega problema" in da se najem ne šteje. al to pomeni, da je prvo reševanje takrat, ko se ločiš od mamice???? ma, tako je napisano, da res ne vem pri čem sem.
vem pa to, da smo lani zamudili 8 dni in da letos hočemo duplo! uf, bi prišlo prav:)
lani sem jaz 1. oddajala vlogo - dala sem zraven kopijo kupoprodajne pogodbe za hišo v 3.pgf - je bila overjena pri notarju, ampak zato, ker sem samo pri njemu dobila kopijo, ker jo je imel od prej (original je bil že na ZK), tako da o tem ali mora biti notarsko overjena ali ne nisme prepričana
zraven nisem dajala nobenih dokazil o bivališču - tam sem obkrožila, da živimo pod "drugo", ker v bistvu nismo v najemu, ker so lastniki moji starši - dala sem zraven kopijo ZK izpiska, ker piše, kdo je lasnik stanovanja (da se vidi, da nisem jaz - pa to piše pod LAS1, pri obveznih prilogah)
Sazi, a to pomeni, da še niste imeli izdanega GD?? In ste vseeno dobili subvencijo? Ker mi smo že vplačali tipsko hišo pri Xelli,dobili rušitveni načrt, ker imamo nadomestno gradnjo, na GD pa še čakamo in naj bi ga dobili do začetka maja. Zdaj pa ne vem ali nas bodo upoštevali ali ne, ali lahko številko GD pošljemo naknadno??
Noe, mi smo že kupili hišo zgrajeno do 3. podaljšanej gr. faze, tako da smo prilagali kupoprodajno pogodbo in ne gradbenega dovoljenja. Če ga še nimate, vas zagotovo ne bodo upoštevali, lahko pa se boste naslednje leto prijavljali tudi za nazaj in dobili za 2 leto naenkrat - tako kot se nekateri lahko letos prijavijo za subvencije 2007 in 2008
Mi smo pogodbo za nakup stanovanja podpisali 15.04.2005. Nikoli prej nismo uveljavljali teh subvencij- nismo vedli za to. Ker je datumsko določeno po 01.03.2006 me zanima če je ta datum bil tudi za leta prej ali se vsako leto določi nov datum. Smo pa družina s tremi otroci- enim predšolskim. A mislite da vseeno lahko poskusimo, saj nimamo kaj zgubit.