|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje?
3.4.2008 13:22:05   
divans1
Pozdravljene. Na kratko. Letos januarja sem imela splav, pred tem sva s fantom 9 mesecev delala na bebiki, zdaj pa nameravava spet probat. Zanima me, kako dolgo jih lahko jemlješ, če nama spet ne bo ratalo takoj? A se jih lahko jemlje več mesecev ali obstajajo še kakšne boljše tablete od teh? Kakšne so vaše izkušnje? Najlepša hvala za odgovore!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje?
3.4.2008 13:47:50   
MamiBom
Jaz sem Tifol jemala dobre tri mesece. Baje itak ni panike, ker se višek izloči z urinom, kasneje pa sem itak zaradi vitaminov prešaltala na Elevit.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2008 14:04:28   
divans1
To se pravi, da jih lahko jemljem več mesecev?

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2008 14:58:34   
lily32
jaz bi na tvojem mestu vprašala ginekologinjo za nasvet

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2008 14:59:56   
divans1
Mene zanimajo vaše izkušnje!!!

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2008 15:01:34   
Anonimen
Meni je ginekolog rekel, da začnem pred nosečnostjo, vsaj tri mesece.
Jemljem naj jih pa prve tri mesece nosečnosti .user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2008 15:03:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Mene zanimajo vaše izkušnje!!!
jaz folno kislino jem že od oktobra lani.pa kot kaže še jo bom nekaj časauser posted image user posted image user posted image  -naj bi se jemala 3mesece pred zanositvijo in prve tri,pa pomojem  če jo skoz jemlješ ,ko nima kaj bit(npr. zdaj jem NEOVIN,ki ima zraven vitamine in minerale,da je za nosečnice in tiste ,ki dojijo)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2008 15:06:13   
kaja02
tifol lahko jemlješ več mesecev, čeprav po tretjem mesecu user posted image  več nima tistega učinka zaradi česar si ga začel jemati ( okvara plodu-spinabifida), takrat je priporočljivo zamenjat za kakšen drug dodatek naprimer Centrum in podobno, ki poleg folne kisline vsebuje še kup drugih vitaminov in mineralav ki ji potrebuje ženska  med nosečnostjo in v času dojenja

pa upam da kmalu zagledaš +

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2008 15:16:03   
lily32
Jaz osebno ga jemljem šele dva meseca, ker sva se takrat odločila, da bova začela delat na dojenčku. Osebno menim, da ne more bit nič narobe tudi, če ga piješ toliko časa, kolikor je pač portebno(do tretjega meseca nosečnosti), saj tabletke vsebujejo folno kislino, ki je sicer prisotna v različnih vrstah sadja, le da je v tabletkah bolj koncentrirana. In poleg tega drži tudi že zgoraj povedano, da se presežek izloči iz telesa, tako da ne more škodovati.

držin pesti, da boš kmalu zagledalauser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2008 15:39:22   
Anonimen
Jaz sem folno kislino jemala že pred nosečnostjo in skozi celo nosečnost, to mi je priporočil moj ginekolog. 

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2008 15:43:33   
Anonimen
Jaz jem folno kislino že lep čas...  9. mes. pred 1. zanositvijo + 9. mes. nosečnosti +  skor 13 mesecev zaradi dojenja in delanja na novem članu = 31. mesecev! No, 31 mesecev že jemlejm folno kislino - sem pa vmes imela še odjemalca. user posted image Prej sem jemala Tifol, sedaj pa jemljem NeoVin plus DHA, razlika je le v tem, da ima zadnji poleg folne še vitamine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2008 15:54:30   
divans1
Pa je boljši kot tifol al je tifol čist u redu??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2008 16:01:26   
Anonimen
Tifol je čisto v redu. Jaz pa jemljem une ta druge, ker je moje telo po dojenju izčrpano. Pa še ločevalno sem ta mesec začela, ampak ko bo test pokazal plus bom nehala.user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.4.2008 16:41:05   
M1987
Meni je ginekologinja rekla, da je dobro, da s folno kislino začnem vsaj 3 mesece prej nosečnostjo, da se maternica ˝nahrani˝ z vsemi potrebnimi vitamini itd. Rekla pa je, da lahko že tudi prej začnem, tako da ni nič hudega, če dlje jemlješ. Koliko časa jemlješ - nekatere pravijo da celo nosečnosti, a v navodilih piše vsaj do 3 meseca nosečnosti. Ne vem. Je pa najbolje, da povprašaš svojo ginekologinjo. Srečno user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?