|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kul tašče
3.4.2008 16:24:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Sem se pa pofočkajte tiste, ki imate skulirane tašče user posted image

Moja tašča  je že ena taka kul tašča; pomaga po svojih najboljših močeh, vedno priskoči, kadar jo prosimo. Ok, sej ima na čase tut kakšne ta pametne in "dobro namerne" nasvete, ki mi načnejo živce...ampak je dovolj en tak ubijalski pogled in takoj neha pametovat.
No, tudi sicer dobro sodelujemo in shajamo, sploh glede na to, da živimo skupaj v gospodinjstvu. user posted image

A so vaše tašče tut ok?

Zato pa lahko drugim pametuješ, če imaš stvari pošlihtane! Marsikomu ubijalski pogled ne pomaga, ampak celo vspodbudi njegovo žlehtnobo. Imaš pač srečo. (Sem se upala pofočkati).

< Sporočilo je popravil decembrka -- 3.4.2008 16:33:22 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
3.4.2008 16:41:08   
Anonimen
Ja, tudi jaz bi mojo taščo prej uvrstila med cool tašče, kakor pa med zmaje. Zakaj? Hmmm... kot prvo - ni me ocenila na prvi pogled, ko me je spoznala, ampak je rekla, da če sem všeč njenemu sinu, potem že ne morem biti tak zmaj. No, nismo ji še povedali, kako se moti user posted image . Na splošno pa jo spoštujem zaradi tega, kar je dosegla. Srečno je poročena 35 let, kljub težkemu življenju (smrt otroka, izguba sorodnikov in hiše v vojni, stalne borbe za službo z nikoli več kakor minimalno plačo) je še vedno optimistka, pridna je in delovna, spoštuje zakone, je dobra mama in gospodinja... Edino z denarjem ne zna najbolje ravnati user posted image , ampak saj ni edina. Vedno je pripravljena pomagati, ko in če kaj potrebujemo, pa naj gre za varstvo otrok, pomoč v gospodinjstvu ali pa denar. Ker se vidimo največ 3x mesečno, lahko rečem, da se ne vmešava v naše življenje - ampak ko se pa le vidimo, si pa seveda mora dati duška user posted image . Ne zameri, če jo pošljem v 3 p.m. in že zdavnaj se je sprijaznila, da me ne bo spremenila user posted image .

V primerjavi z bivšo taščo je zakon... čeprav ni popolna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.4.2008 17:36:13   
benika
Moja tašča je tuki skoraj zlata. Živi 22 km proč, rada pomaga, se ne vtika v naše življenje, dobro kuha, rada ima vnučke, za varstvo ni problema. Moti me (in to zelo) le to, da čisto preveč razvaja moje otročke in se kratko malo požvižga na moja navodila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.4.2008 20:03:42   
Anonimen

Zato pa lahko drugim pametuješ
[/quote]

user posted image a pametujem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
3.4.2008 20:54:23   
cina
Moja tašča je energična in klepetava ženska, s katero se rada pogovarjam, nikoli nisva tihouser posted image Včasih se nama smejijo, da ne more bit mal tišine pri hiši... Vem, da bi mi vedno priskočila na pomoč. Ko sva z mojim še stanovala pri njih, se je ful trudila okol mene s hrano. Je blo fajnuser posted image Aja, pa rada me povpraša za modni nasvet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.4.2008 17:29:34   
Mijavček
Moja je tud coolska user posted image . Ne vem kaj bi brez nje;

- živi 20m stran in zmeraj pozvoni, potrka ali pokliče po tel. preden pride, pa je hiša, kjer midva z možem živiva zdaj, bila prej njen dom
- že prej je velikokrat skuhala kosilo, zdaj ko sem na bolniški (rizična nosečnost) pa me dobesedno razvaja (vsak dan skuha, se ponudi za likat ali pospravit, no zaenkrat si pustim samo skuhat, drugo že z možem porihtava)
- ne pametuje in ne vsiljuje svojega mnenja, samo predlaga in ni užaljena, če ne sprejmem
- svojega sina ni vzgojila v maminega sinčka ; jaz moram moža včasih kar poslat mal k njej, ker ga drugače nikol ne vidi in če se kaj dogaja, zve od mene. Midve sva veliko bolj "na vezi"
- če ga moj kaj pobiksa in ji jaz mal pojamram... lahko pričakujem, da ga bo tudi ona mal v roke vzela. Če pa jaz nič ne rečem, pa se tud ona nič ne vmešava
- v nasprotju z mojo mamo me ne "vzgaja" non stop (daj to, pa zakaj nisi to tko, pa to bi ti blo bolš če bi blo tko....)
- če rabim pogovor in ramo za jamranje, je vedno tukaj... in posluša, brez pametovanja, sicer pa drži ravno pravšnjo distanco

Je pa tast zato mal bolj čuden, ampak ker je dobrega srca in noče nikomur nič hudga, tud ni taka reč. Se čist dobr zastopva. Zanimiv, ker je moja družina precej drugačna od njihove, ampak jaz se tukaj bolš počutim kot pri naših.

Je pa zanimiv tud, da ma moj mož super odnos z mojim fotrom, boljšega kot s svojim in boljšega, kot sem kdaj koli imela jaz z njim. Men je njegova familija bolj normalna, njemu pa moja user posted image

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 14.4.2008 17:32:16 >

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.4.2008 17:33:38   
viv_
Moji2 sta obe kul user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 17:40:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gala)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
14.4.2008 18:18:30   
Anonimen

Itakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
15.4.2008 14:45:37   
neisha80
Moja tašča je cool.Ker živi 120km stran.user posted image Zato se super razumeva..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.4.2008 15:08:48   
vaney
moja je tudi super. živi 3 km stran. oba sta nama pomagala delat stanovanje, v nosečnosti mi je prišla (na mojo željo) pospravit, 1 mesec po rojstvu Anžeta je hodila kuhat in pospravljat, pride na kavo, jaz grem k njej, skupaj greva v šoping, malega obožuje in ga razvaja...včasih tudi kakšno "pametno" pove, ampak je že dojela, da se ne dam kar tako. skratka, ne bi je zamenjala.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.4.2008 15:13:35   
pokica_
Moja tašča spada tudi v kategorijo "kull" taščuser posted image .
Sicer res da živimo 160 km narazen, vendar sem že od vsega začetka dobila občutek zaželjenosti v njihovi družini.
Od vsega začetka se tikama (seveda na njeno željo), kar mi je bilo do sedaj neobičajno, ker sem prejšnjo morala vikati, pa čeprav sem bila njihova "snaha" že 8 let, zato mi je takorekoč tikanje predstavljalo majhen problem, ...skos me je morala skregati, da ne Vi ampak Tiuser posted image . Ampak dobro, mi je uspelo...se že nekaj časa tikama na Ti...Ti..user posted image
Drugače, vedno vpraša kdaj pridema, kaj želima jest za kosilo,...ko še nisma skup živela in sem hodila k njim za vikende mi je vedno po vsej "sili" hotla oprat perilo in mi ga tudi zlikala, seveda sem ji pa tudi vedno kako čokoladico ali pa bomboniero za to kupla. Pa sma ble obe veseli.user posted image
Res, ni da ni...z celotno njihovo družino se super zastopim, vedno zaželjeno, nikoli nobenega jamranja, nerganja, ...mogoče včasih kako vsiljevanje, ko mi naloži pol prtljažnika, da morma domov pelat pol njene ozimniceuser posted image , ampak dobro,...se da živet s tem. 
Pa vedno mi da pameten nasvet, če ga rabim in vedno podrži z mano, če je moj kdaj tečko...in ga postavi na "svoje" mesto.

V glavnem,...vse the bestuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.4.2008 19:03:56   
Jutra
Jaz sem tudi zelo zadovoljna s svojo taščo. Fajn ženska je, preprosta, odprta, super se da z njo pogovarjatiuser posted image  Imava v redu odnos, res pa tudi je, da živi na drugem koncu mesta. To je najbrž točka v plus, ne?

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.4.2008 19:05:55   
baguSka
A so vaše tašče tut ok?

Super duper!!user posted image user posted image  Takih zih ne delajo vec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.4.2008 14:42:54   
andie
No, pol pa moram še js napisat, tut moja je enkratna kar se tiče naše bejbikeuser posted image user posted image
Jo čuva, je tut ponudla, da jo bo čuvala, ko dobim službo, za vikende kuha ona.
Pa da še mojo mamco pohvalim, ki nima velik časa, mi pa finančno zlo zlo pomagauser posted image
Pa še ati, skrbi za osebnostni in duševni miruser posted image user posted image user posted image ( sj vem, da ne paše v to temo, sam ga nism mogla spustituser posted image )

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
23.4.2008 19:23:12   
nell
Pod super tašče jaz tudi svojo podpišem...enkratna, čeprav še ne živimo skupaj, bomo z junijem naprej, mi je kot moja mami, vse se lahko pogovoriva, če rabim ramo za jokat je tam, zdaj ko pričakujemo dojenčka, me včasih skoraj preveč razvaja...ampak ona itak razvaja celo družino od tasta naprej. V glavnem poslali so jo angeli.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.4.2008 19:58:42   
silvya

Moja tašča  je že ena taka kul tašča; pomaga po svojih najboljših močeh, vedno priskoči, kadar jo prosimo. Ok, sej ima na čase tut kakšne ta pametne in "dobro namerne" nasvete, ki mi načnejo živce...ampak je dovolj en tak ubijalski pogled in takoj neha pametovat.
No, tudi sicer dobro sodelujemo in shajamo, sploh glede na to, da živimo skupaj v gospodinjstvu. user posted image

A so vaše tašče tut ok?

Jaz sem pa mislila, da misliš "hladne". user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
23.4.2008 20:22:26   
mama_milchy
a imam samo jaz zmaja user posted image za taščo user posted image

Ste pa lahko srečne, da imate tako dobre ljudi okoli sebe; no moji tašči pa so vsi bolj pomembni kot njena dva sinova in neveste ter mali vnuček user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.4.2008 20:40:07   
ključek
a imam samo jaz zmaja za taščo

Ste pa lahko srečne, da imate tako dobre ljudi okoli sebe; no moji tašči pa so vsi bolj pomembni kot njena dva sinova in neveste ter mali vnuček

ne, jo imam jaz tudi.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
23.4.2008 20:57:45   
mama_milchy
Me to you, sem že mislila, da je samo moja user posted image  od ženske; ne razumem kako mati ne more imeti rada svojih otrok in jim vedno meče polena pod noge.....meni je hudo zaradi mojega user posted image  še posebej ko vidim kako ga imajo moji starši radi in so ga enostavno sprejeli kot da bi bil njihov sin; že on sam včasih reče, da odkar ima mene, ima tudi starše - kr na jok mi gre user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.4.2008 23:38:00   
Anonimen
Tud moja bivša bodoča tašča je bila kul.
Žal pa njen sine ni bil pol tolk kul kot ona. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
24.4.2008 10:30:31   
Srčekgirll
Jst mam tud THE BEST taščo, bolšo neb mogla met.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.6.2008 5:48:45   
Anonimen
....še enkrat hvala za kulsko taščo!... 

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
4.6.2008 8:38:05   
NevenkaP
Oba sta fajn, tašča in tast.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.6.2008 8:39:55   
frutka_
Jaaaa!!!!Še mojo čekiram na seznam!

Viv, kako pa imaš dve taščici?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?