Palčica -> Kolobocija (7.2.2005 18:45:16)
|
Draga dekleta, Malo sem neučakana...V začetku januarja sem opravila HSG in prejela izvide,ki jih obračam na vse možne načine,pa še vedno ne vem kaj pomenijo.Po odpustu iz bolnišnice,mi je (ne ta ki mi je poseg opravljal) ginekolog rekel le,da imam nekaj na desnem jajcevodu, omenjal laparoskopijo,a da mi bo več povedal osebni ginekolog,ko bo imel izvide. Kakorkoli...po nasvetu Pie73 sem se obrnila po pojasnilo k dr.Pušenjaku,ki je v prepis izvidov gledal enako debelo kot sama.Na koncu mi je napisal,da razume samo to,da sta OBA jajcevoda prehodna,za vse ostalo pa se mu ne sanja,kaj je sestavljalec hotel povedati.Še več...sečevod naj po zdravi pameti v izvidu ne bi smel kaj iskati. Zdaj pa... Pri svojem ginekologu imam pregled šele 15.03.,fant pa je v četrtek naročen za spermiogram pri Dr.Rešu. Mika me,da bi vzela sabo tudi svoj izvid in ga povprašala za mnenje,čeprav dvomim,da bo drugačno od Pušenjakovega. Kaj mislite? Ali je specializiran samo za "moške" zadeve. Da skrajšam...o vsem skupaj ne vem nič. lp, Palčica
|
|
|
|