Kolobocija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Palčica -> Kolobocija (7.2.2005 18:45:16)

Draga dekleta,

Malo sem neučakana...V začetku januarja sem opravila HSG in prejela izvide,ki jih obračam na vse možne načine,pa še vedno ne vem kaj pomenijo.Po odpustu iz bolnišnice,mi je (ne ta ki mi je poseg opravljal) ginekolog rekel le,da imam nekaj na desnem jajcevodu, omenjal laparoskopijo,a da mi bo več povedal osebni ginekolog,ko bo imel izvide.
Kakorkoli...po nasvetu Pie73 sem se obrnila po pojasnilo k dr.Pušenjaku,ki je v prepis izvidov gledal enako debelo kot sama.Na koncu mi je napisal,da razume samo to,da sta OBA jajcevoda prehodna,za vse ostalo pa se mu ne sanja,kaj je sestavljalec hotel povedati.Še več...sečevod naj po zdravi pameti v izvidu ne bi smel kaj iskati.

Zdaj pa...
Pri svojem ginekologu imam pregled šele 15.03.,fant pa je v četrtek naročen za spermiogram pri Dr.Rešu.
Mika me,da bi vzela sabo tudi svoj izvid in ga povprašala za mnenje,čeprav dvomim,da bo drugačno od Pušenjakovega.
Kaj mislite? Ali je specializiran samo za "moške" zadeve.
Da skrajšam...o vsem skupaj ne vem nič.

lp,

Palčica

Pia73 -> Kolobocija (7.2.2005 19:14:36)

Palčica ti le nesi izvid še do dr. Reša. Izgubit tako in tako nimaš nič. Pa on ni samo strokovnjak za moške. Preverjeno. Če pa bi jaz držala tak izvid v rokah, bi šla do svojega G pred terminom, pač vprašaj kdaj bo imela 2. min časa, da te pač zanimajo izvidi in če še ta G ne bi vedel bi šla do tistega, ki je izvide napisal. In to bi naredila v zelo kratkem času. Jaz pač za določene stvari nočem čakat. Ti pa stori kot boš ti mislila, da je prav.

Samo še to: glede na to, da so ponekod vrste za laparoskopijo kar dolge, se le prej pozanimaj, se lahko že naročiš na poseg, ne pa da čakaš do marca,...

Moje skromno mnenje,...:ups:

Pa srečno,.. :rozica:

Palčica -> Kolobocija (7.2.2005 21:04:25)

Ma Pia...

kaj bi jaz brez Tebe.;)
Me grize tole že od takrat,ko se mi je dr.Pušenjak javil,pa sem si kar naprej govorila,da razumem,da nisem samo jaz na tem planetu in da včasih človek enostavno mora počakat,da pride na vrsto.

A kaj,ko ni hujšega kot da ne veš kaj je in česa ni.Tudi zame.
Hvala za informacijo o dr.Rešu in podatek o vrstah za laparoskopijo.Ja,bom premaknila stvar.

Saj pravim...zlata si.

lp,
Palčica

Pia73 -> Kolobocija (7.2.2005 21:58:34)

Ja, ja, saj nismo edine ampak same sebi najpomembnejše,... Nekaj moraš vedeti, če si sama ne boš pomagala ti nihče ne bo,... Jaz sem vse preglede opravila po vrsti a po tem načelu,...se je splačalo,...

Palčica saj veš, da sem tu tudi zate,... :rozica:

P.S. Pa ne sekiraj se kaj kdo misli ali reče,...TEBI MORA BITI PRAV!!!

Stran: [1]