Seven* -> RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet! (25.1.2006 14:45:51)
|
No tako je. Sama sem imela zelo veliko glivicnih vnetij. Zadnjih 5 let pa samo ene 3x. Potrebno je: -zmanjsati kolicino sladkarij v prehrani ali jih cisto ukiniti (kvasovke se hranijo na sladkobi, glivnicno vnetje je posledica kvasovk) -ukiniti oprijeta oblacila -ukniti nailonske nogavica -sedalo na katerem sedite naj bo bombazno (zato imajo invalidne osebe pogosto vnetja, ker je invalidski stol plasticen) -kupite kvalitetno milo (prisegam na Lactacyd) -vcasih se mora s Canestenom tudi moski mazati (moski ponavadi ne zblolijo, so pa prenasalci in potem zensko ponovno okuzijo) -ko je vnetje je potrebno namociti tampon v navadni jogurt, ki vsebuje Lactobacillus bifidus ali kaksno sorodno kulturo Lactobacilus, ki obnovi floro noznice (te bakterije so namrec normalno prisotne v noznici, ob vnetju se zadeva porusi in kvasovke delajo "stalo") - ob vnetju sem si parkrat noznico umila z vinskim kisom (pece, a pomaga) - noznica mora biti cimbolj suha (zunanji del), ob vnetju sem si jo parkrat pofenala, je pomagalo (kvasovke rastejo na vlagi, suhote ne marajo) Slisi se smesno, ampak v sili hudic se muhe zre.. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|