glavica dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

nalir -> glavica dojenčka (7.2.2005 16:22:21)

naša pikica ima tri mesece in dva tedna.glavico ima vedno povešeno na levi strani na desno pa jo nikoli ne da.kaj ve kdo,če je to vredu in če ni,kaj se stori

Anonimen -> glavica dojenčka (7.2.2005 16:28:50)

Mi smo rojeni 5.11.2004, torej sva nekje blizu. Jaz še posebej pazim, da ne gleda samo na eno stran. Drugace pa povej to pediatrinji. Ker je moja nedonošenček gremo v razvojno ambulanto. Pozanimaj se
čimprej.

Če te kaj zanima vprašaj

Bojana

nalir -> glavica dojenčka (7.2.2005 16:48:08)

bom vprašala pediatra.najlepša hvala na prijaznosti pa lepo se imejta.

abea -> glavica dojenčka (7.2.2005 16:54:59)

Moja prvorojenka je to počela do konca tretjega meseca. Še na slikah se vidi, da ji je glavica vedno visela. Pediatrinja ni imela pripomb, je rekla, da je pač glavica še pretežka in da je ne nosimo pokonci brez opore. Danes je normalno razvita skoraj 6-letnica.;)

Andreja

KIRA -> glavica dojenčka (7.2.2005 17:09:19)

najbrž ima na eni strani močneje razvite vratn mišice kot na drugi. najbrž boš morala delati z njo kake vaje, da se ji oboje mišice enako krepijo in razvijejo.

lefairyon -> glavica dojenčka (7.2.2005 18:12:16)

tudi mi smo imeli ta problem...je leon skos na desno gledal...pa smo delali razgibalne vaje...sem ga polegla na posteljo pa sem se nad njim premikala levo in desno dokler ni začel počasi slediti...
probaj tako, pa v vsakem primeru povej pediatrinji...
lp, nadi

anaj -> glavica dojenčka (7.2.2005 18:42:56)

Nas je tudoi vleklo na eno stran dokler nismo začeli obračati glavice. Sedaj je vse OK.

Stran: [1]