|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   puma :)
2.4.2008 19:52:16   
pika74
user posted image Sem si dons kupla nove puma speed cat

pol sem pa našla še take ful cortkane za tamičkane... no, enkrat bomo tud take kupl... sam še mičkn, da pridemo na vrsto user posted image

evo še link:
http://www.pocopattino.com/brands/Puma.html

sploh tele so mi ful njami za user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 2.4.2008 19:54:06 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: puma :)
2.4.2008 19:58:34   
Volga
A želiš kaj globjega s tem povedati user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2008 20:02:29   
pika74
nene... nism še user posted image .

sam nove puma mam (tole sem našla na netu... jest mam mal manjš cifrouser posted image  pa namest bele je svetlo pink ), sam une otroške so mi pa res luštkane user posted image
user posted image  

< Sporočilo je popravil pika74 -- 2.4.2008 20:07:35 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2008 20:43:17   
jakaracman
Men so pa pumice mal pase.Sem jih nosila pred 3 leti so mi bile zakon, danes ne več.Naša mala pa je imela podobne za šminkirat v vozičku.user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2008 20:45:12   
Anonimen
Jst sm take pumice nosila 5 let nazaj. So ful udobne, k copatkiuser posted image . Sam pol me jih je pa minil nosit k so jih vsi mel.

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2008 20:49:48   
pika74
Jest sm pa iskala črne semiš adidaske, pol sm pa dons v rudniku v outletu tele najdla za 40EUR in sm se takoj zaljubla vanje... ma jest sm itak zmer mal odzad... men so fejst user posted image , tud če so že mal mim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2008 21:07:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pika74user posted image

Meni so pa se vedno kjut, sploh tele majhne :)).

Tudi ta velike....jih se nisem nosila...user posted image user posted image . Eni smo mal za casom....user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2008 7:18:30   
muki1
Glavno da so tebi všeč. Meni je pa mimo, da se eni tako obremenjujejo s tem, kaj je najbolj vroče ta moment, pa kaj je pase. Kaj to pove o tebi če imaš patike, ki so bile najbolj in pred dvema letoma? Popolnoma nič. Nosiš kar ti je všeč in ne, kar je všeč drugim. Meni se pa take osebe dosti bolj dopadejo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2008 7:23:24   
muki1
Uh, majo na tej strani ful lepe modele user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2008 9:42:38   
Anonimen
mi niso všeč, sploh zato, ker jih imajo ama vsi. Kljub dokaj visoki ceni mi delujejo zelo cheap.  Na štantih na Madžarskem jih imajo na tone (ponaredkov valda) Sicer pa vsake oči imajo svojega malarja, tko da brez zamere Pika74 user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2008 9:46:38   
taja27
črne semiš adidaske

jst jih mam ... take z zlatimi (barva starega zlata) črtami ... in za zraven hlače do kolen iz kolekcije Missy Eliot ... zakon ... komi čakam, da bo toplo ...

drugač pa ima moja tamala vse adidaske, kar se jih da dobit ...

in tiste prve, baby, k jih je imela, sem morala full čuvat, ker so mi jih hotli vzet za obeske za na ključe ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2008 10:03:36   
mimi81
Men so pa ful všeč, vsi al pa ne vsi, nikoli mi ni bilo nekaj všeč samo zato, ker tega nima nobeden in tudi nikoli mi ni nekaj nehalo biti všeč samo zato, ker majo to vsi - pač, kar ti je všeč ne sme biti pogojeno s tem kok je tega na tržišču, ne vem, okus pač mora ostati okus, čene se res sprevrže v vse kaj drugega. No, žal pa grejo počasi iz prodaje in se jih ne da več dobit, vsaj ne v vseh barvah (js bi mela temno rjave).

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2008 10:10:51   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

mi niso všeč, sploh zato, ker jih imajo ama vsi.

Jaz jih nimam, pa moja sodelavka, pa niti ena prijateljica.... v bistvu ti lahko od šuba naštejem vsaj 30 oseb z imeni in priimki, ki jih definitivno nimajo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2008 14:38:31   
Mijavček
O Pika, evo vidš, sem prišla pogledatuser posted image

So pa res kjut, sploh teli za tamalčke. Ma za tamalčke je itak vse kjut. Moja mami ma od mojga nečaka, se prav njenga vnučka, (k je zdej že v srednji šoli), ta prve čeveljčke kar še vedno v dnevni sobi na polici - za okras.user posted image

Kakšni so pa pol komentarji tuki padaluser posted image .  Sem prvič na tem "oddelku" RR, pa niso videt nč prjazniuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2008 17:55:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

mi niso všeč, sploh zato, ker jih imajo ama vsi.

Jaz jih nimam, pa moja sodelavka, pa niti ena prijateljica.... v bistvu ti lahko od šuba naštejem vsaj 30 oseb z imeni in priimki, ki jih definitivno nimajo user posted image .

ok, se popravljam; jih imajo (ali pa so jih pred 7-imi leti imeli) skoraj vsi user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2008 18:27:19   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Kakšni so pa pol komentarji tuki padaluser posted image .  Sem prvič na tem "oddelku" RR, pa niso videt nč prjazniuser posted image

ej, sej tole je še dokaj milo, ampak saj se navadiš. Napišeš svoje, pa važno, da se imamo fajn ane user posted image . drgač pa skoz en ušes not, skoz drug pa ven user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2008 18:34:57   
Mišni
Jaz si bom pa take kupila, samo druge barve:

user posted image

Tvoje, pika  so luštne, samo jaz imam raje bolj okrogle modele vseh čevljev, tudi superg.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.4.2008 19:40:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

O Pika, evo vidš, sem prišla pogledatuser posted image

So pa res kjut, sploh teli za tamalčke. Ma za tamalčke je itak vse kjut. Moja mami ma od mojga nečaka, se prav njenga vnučka, (k je zdej že v srednji šoli), ta prve čeveljčke kar še vedno v dnevni sobi na polici - za okras.user posted image

a če človek pove, da mu nekaj ni všeč in to tudi argumentira je neprijazen? No...če je ravno letelo name. Sej logično, da ni vsem vse všeč ane user posted image Sej drugač pa nisem nobena bavkauser posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
4.4.2008 19:43:11   
pika74
ma ne kofetk, to je blo tko na splošn mišljen user posted image .

drgač sm pa najdla še ene puma, ki bi jih imela... npr. za zravn elegantnih hlač:
user posted image

P.S.
tud uni od mišni so ful fajn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.4.2008 19:45:06   
Anonimen
te so mi pa všeč user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
5.4.2008 23:50:51   
* Mateja *
Mi jih tudi imamo , pumice namreč. Tamali je ful navdušen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?