MALO SE MI MEŠA!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

dadica -> MALO SE MI MEŠA!!! (7.2.2005 16:08:13)

Pravkar sem naredikla BC test(tam ko sta dva),in pokazala se mi je komaj,ampak res komaj opazna druga črtica,Zdaj pa se mi že malo meša ker je bila vedno samo ena MOČNA O DRUGI PA NE DUHA NE SLUHA,Je možno da imam privide ali sem noseca?M mi zamuja 14 dni,ima katera podobne izkušnje!
Prosim pomagajte ,hvala

Mirna -> MALO SE MI MEŠA!!! (7.2.2005 16:46:24)

Zivjo, mislim, da si postala srecka :nosecka:. Tudi pri meni je bila druga crtica komajda opazna in ko sem buljila v test, kmalu nisem vec vedela, a vidim prav, a ne. Pri meni je bilo to 1.dan izostanka. Poskusi test cez par dni, lahko kupis tudi drugega, kot si ga zdaj, kot pa sem ze rekla, mislim, da ti lahko samo se :bravo::bravo::bravo:

ameli -> MALO SE MI MEŠA!!! (7.2.2005 17:18:08)

dadica, pri meni isto, s tem, da sem jaz delala CB z +. Naredila sem 3 teste in vedno samo rahel +, da se ti zmeša. Danes sem bila v laboratoriju in mi je potrdil, da sem :nosecka:
Držim pesti, da je pri tebi isto.
ameli

Sulfinija -> MALO SE MI MEŠA!!! (7.2.2005 18:38:16)

Dadica!!!

Danes sem nestrpno pričakovola tvoj klic,vendar ga žal nisem dočakala.Upam,da se bove res dobile jutri.Danes sem od nočćne zmatrana kot kura insedaj ti le napišem sporočilo,potem pa skočim z dragim v posteljo :sloncek::sloncek::sloncek: in nato že spim in sladko sanjam o svoji :duda:.

Iz srca bi ti privoščila tvojo :duda: in to,da si res videla :modri: in,da si nova srečka :nosecka:,kmalu pridem za tabo če ne po naravni poti pa po zdravniški,uh se že veselim.Tudi ti si mi dala včeraj novega upanja,da bo pri meni uspela inseminacija kajti sem popolnoma zdrava in drži pestke.
Ne vem kaj naj ti rečem glede teh testov,sem ti rekla jaz jih več ne bom delala nikoli saj sta me zadnjič dva testa dala lažen znak oba pozitivna v bistvu pa sploh nisem bila noseča,moram ti povedat,da se nama je obema takrat zrušil svet in še damnes ne morem verjet na tržišču prodajao lažne teste?

Vseeno upam,da vama je uspelo in te prosim naredi še en test ali pa le pogumno na voido k zdravniku,ta je najbolj sigurno.Takoj,ko kaj veš novega mi javi lepo prosim in držim pestke,da si res :nosecka::nosecka: in,da bove obe prav kmalu dobile :duda::duda:.

Lep večer in čakam tvoj odgovor,moram ti napisat prosim te javi mi še enkrat tvojo mobilno številko sem jo izgubila sploh ne vem kam dsem jo vtaknila!!!!

Uživaj večer z možekom in naj te čuvajo :angel::angel:,ter velik šopek zate :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in bodi v cvetju!!!!

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 9:13:09)

Srčno upam,da boš javila veselo novico,v sredo najkasneje v četrtek-tok ti dam fore;)da si:nosecka:

Lp,Neva

emaa -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 10:53:08)

Mislim, da si :nosecka:, čestitam:bravo:

Anonimen -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 10:59:14)

emamir a si 100 posto prepričana?da ne bomo natrosle čestitk pol...uh saj si ne upam rečt nič.;)

emaa -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 11:06:30)

ne bo nč novga, če bo napačna čestitka, sej so tud boljši testi že lagal, čeprav načeloma pa velja, da če je črtica, tudi rahla, nosečnost je. Meni do zdaj testi še niso lagali, tko da bomo videli. Mislim pa, da je Mojca9000 imela slabo izkušnjo z avstrijskimi testi.

Anonimen -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 11:17:12)

Jaz bom še mal počakala...polpa na juriš z čestitkami.
Če je pozitivno ji čez cel ekran natipkam nosečko:)-

Anitka -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 15:05:03)

DADICA jz tudi mislim, da si kar naša nova srečka :nosecka: in držim pesti, da nam že jutri ali v četrtek to potrdiš:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

dadica -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 15:28:23)

danes zjutraj sem opravila še tisti drugi test in je bila črtica močnejše barve ampak še vseeno ne tako močna kot tista osnovna!Čisto sma iz sebe saj se že več kot dve leti trudima,v petek so mi rekli da nimam ovulacij in sem dobila napotnico za inseminacijo. Ne upava se še prav veselit da ne bi bilo razočaranje preveliko.
JUtri bom poklicala k moji G in potem vam javim kako je!
lp in hvala vsem ki držite pesti.

emaa -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 15:30:00)

To bi pa mogla biti, črtica, ki nakazuje nosečnost postaja močnejša z napredovanjem nosčenosti, ko imaš vedno več nosečniškega hormona v sebi. Upam, da ti pa jutri čisto zares lahko čestitamo.
LP

ameli -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 16:07:24)

Dadica, ti si 100%:nosecka: Pri meni je bilo čisto isto in ker sva se tudi dolgo trudila, prav tako nisem verjela, da je res. Ampak je!!!!!

Anitka -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 17:36:47)

DADICA kaj naj ti rečem - ČESTITKE srečka :nosecka:

Pa lepo, mirno nosečnost ti želim in zdravo :duda:

Anitka:metulj:

miska2004 -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 20:33:29)

Dadica, upam in držim pesti, da si :nosecka:

Vse dobro!

naja78 -> MALO SE MI MEŠA!!! (8.2.2005 20:36:41)

iz srca vama želim da je to :modri:

Skye -> MALO SE MI MEŠA!!! (9.2.2005 7:04:20)

tud jaz držim :miska::miska::miska: da je to to in da si nova srečka :nosecka:;)

larisa -> MALO SE MI MEŠA!!! (9.2.2005 8:39:14)

Ja bravo dadica :bravo::bravo::bravo:
še dobro da sem mal pokukala pod poste ker drugače bi te falila.:bravo::nosecka::bravo:

koala -> MALO SE MI MEŠA!!! (9.2.2005 9:51:45)

YESSSSSSSSSSSSSSS bravo, mislim da ti je uspelo. Zdaj pa le naženi černe misli in maksimalno uživaj. Pa bušija pazi!

Koala

tinkamiška -> MALO SE MI MEŠA!!! (9.2.2005 9:55:43)

Super!!!:bravo::bravo::bravo:

Tinka

Anonimen -> MALO SE MI MEŠA!!! (9.2.2005 12:17:30)

A ste res tako prepričane?
Ja pol pa čestitke še iz moje strani!!!KAKO LEPO;VESELE NOVIČKE!!!!JUPII:bravo::bravo:9nebesa:nosecka::duda:

Andy13 -> MALO SE MI MEŠA!!! (9.2.2005 12:43:23)

Dadica, tudi rahel plusek pomeni nosečnost, saj piše v navodilih.

Čestitam srečka :nosecka:!!! :rozica:
Uživaj v nosečnosti in misli na :duda:,

Andy

Stran: [1]