Sulfinija -> MALO SE MI MEŠA!!! (7.2.2005 18:38:16)
|
Dadica!!! Danes sem nestrpno pričakovola tvoj klic,vendar ga žal nisem dočakala.Upam,da se bove res dobile jutri.Danes sem od nočćne zmatrana kot kura insedaj ti le napišem sporočilo,potem pa skočim z dragim v posteljo :sloncek::sloncek::sloncek: in nato že spim in sladko sanjam o svoji :duda:. Iz srca bi ti privoščila tvojo :duda: in to,da si res videla :modri: in,da si nova srečka :nosecka:,kmalu pridem za tabo če ne po naravni poti pa po zdravniški,uh se že veselim.Tudi ti si mi dala včeraj novega upanja,da bo pri meni uspela inseminacija kajti sem popolnoma zdrava in drži pestke. Ne vem kaj naj ti rečem glede teh testov,sem ti rekla jaz jih več ne bom delala nikoli saj sta me zadnjič dva testa dala lažen znak oba pozitivna v bistvu pa sploh nisem bila noseča,moram ti povedat,da se nama je obema takrat zrušil svet in še damnes ne morem verjet na tržišču prodajao lažne teste? Vseeno upam,da vama je uspelo in te prosim naredi še en test ali pa le pogumno na voido k zdravniku,ta je najbolj sigurno.Takoj,ko kaj veš novega mi javi lepo prosim in držim pestke,da si res :nosecka::nosecka: in,da bove obe prav kmalu dobile :duda::duda:. Lep večer in čakam tvoj odgovor,moram ti napisat prosim te javi mi še enkrat tvojo mobilno številko sem jo izgubila sploh ne vem kam dsem jo vtaknila!!!! Uživaj večer z možekom in naj te čuvajo :angel::angel:,ter velik šopek zate :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in bodi v cvetju!!!! Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|