petja
|
O Zavašniku ne bom izgubljala besed, ker ni vredno ... Bi pa rekla eno na temo vzgoje, pa ne teh 3 punc, ampak mladine na splošno. Domačini, ki imajo hiše zraven Lipe, so se mnoga leta pritoževali nad lokalom in obnašanjem obiskovalcev, ki so jim na vrtove metali prazne steklenice, smeti, McDonalds vrečke ... razbijali šipe, jih sredi noči budili s svojim razgrajanjem pod vplivom alkohola ... Večina jih je pila pred diskoteko, ker niso imeli denarja, da bi si noter plačevali pijačo. Seveda pred hišami domačinov, pa tudi na njihovih vrtovih. Da o vožnji v vinjenem stanju proti Lipi in potem domov iz nje, ne govorim. V Pirničah ni mestnega avtobusa, večina mlajših obiskovalcev, ki so zapuščali diskoteko, so se peš odpravili do Tacna ali Medvod, seveda ves čas razgrajali in motili domačine. Pritožb je bilo nešteto, učinka nobenega, veliko ustrahovanja s strani Zavašnika in njegovih prijateljev ... Sem živela v Pirničah, v diskoteki Lipa sem bila 2x v življenju, za obakrat mi je žal. Ko še ni bila diskoteka, smo radi hodili tja na kavo, kasneje pa je bilo stanje katastrofalno. Jaz v tem primeru krivim državo, saj ni naredila tistega, kar bi morala. Verjamem, da je podkupoval, in zato menim, da bi moral še kdo drug odgovarjati za to tragedijo, ne samo on.