H2O čistilec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

mashika78 -> H2O čistilec (2.4.2008 14:55:08)

A ima kdo že ta sesalnik ali čistilec H2O iz Top Shopa? Mi je zanimiv, ker imam tudi precej površine iz ploščic.

Kako se res obrestuje to na parketu in na tepihih ali itisonu?

debeluška -> RE: H2O čistilec (2.4.2008 21:05:07)

Moja teta ga je kupila in pravi da je zelo zadovoljna z njim. Pravi da res tako dobro očisti tla. Mi ga bomo šli  tudi nabavit.

lp

lotoska -> RE: H2O čistilec (2.4.2008 22:33:36)

A ta reč tako funkcionira da piha paro, tisto prevleko je treba pa na roke spirat zraven? Ker sesalne funkcije nima, no vsaj zdi se mi?

luka jan -> RE: H2O čistilec (3.4.2008 7:48:35)

Imam in sem zelo zadovoljna.
Sesalne funkcije nima, je treba najprej vse posesat, pol pa očistiš s tem parnim sesalcem. Prevleke men ni treba ročno ožemat, pa imam okrog 90 kvadratov za popucat, pol pa jo enostavno operem v stroju in je tako pripravljena za drugič.
Sesalec je res fajni, ne rabiš nič vedra pa brisal, enostavno naliješ vodo, priključiš na elektriko in spucaš. To je to.

Lu -> RE: H2O čistilec (3.4.2008 8:18:14)

Sama sem ga tudi kupila in že poslala nazaj. Sploh ni tako kot opisujejo v reklami. Jaz sem imela vse mokro po tleh, pa nisem veliko pare spuščala. Malo je natega, no.

ninataja -> RE: H2O čistilec (3.4.2008 10:47:19)

Ta tema je že bila odprta ...
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2465920

Jaz ga ne bi kupila.

janca -> RE: H2O čistilec (3.4.2008 21:54:04)

Mal poglej po forumu nazaj. Ta tema je bila že parkat debatirana. Jst ga imam. Rabim ga za pomivanje tal. Sem zadovoljna. Itak je treba najprej posesati pol pa pomiti s H2O-jem. Ni čisto tko kot je reklamirano, enkraten za pomivanje toplega poda in ploščic. Fug ne čisti.

taly82 -> RE: H2O čistilec (27.4.2008 17:27:48)

Tudi jaz sem ga kupila in nisem zadovoljna z njim, ni tako, kot vidimo v reklami. Tudi sama sem imela mokra tla in zaradi H2O sem pridobila nove fleke na tleh, ki so vidni kadar se sonce upre v stanovanje. Zabrisala sem ga v kot in to je to. Bila sem prepozna za reklamacijo. Na žalost sem vrgla denar čez okno. Šola za naprej...

lunca2 -> RE: H2O čistilec (30.4.2008 10:21:24)

Tudi mi ga imamo in smo z njim zadovoljni. Mi imamo po tleh laminate in topli pot ter ploščice zato nam pride zelo prav. Res pa je treba prej posesati ali pomesti.
Pušča pa mokro, ne tako kot kaže v reklami, da je vse suho.

K_a_t_i -> RE: H2O čistilec (1.5.2008 13:03:50)

Meni je za ploščice super.
Je pa res, da je na začetku po tleh "puščal" vodo. Ampak fora je bila v krpi, ki še ni bila dostikrat oprana. Je ravno tako kot pri novi brisači ali servetih - preden parkrat opereš, se sploh ne da orenk obrisat. Tukaj je pa isto.

kaya2007 -> RE: H2O čistilec (4.5.2008 23:21:41)

meni ni všeč, pa še crknil mi je prejšnji teden [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

rosisa -> RE: H2O čistilec (30.5.2008 7:37:21)

mi smo ga tudi kupili in smo zelo zadovoljni z njim. res da je malo bolj mokro po tleh in je treba počakat ene par minut da se posušijo tla če ne ostanejo vidne stopinje če hodimo po mokrem ampak je pa ful lažje in boljš obriše. pa še hitreje k ni treba za vsak drek cunjo prat.

Stran: [1]