kaj mi svetujete? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

binica -> kaj mi svetujete? (2.4.2008 13:15:07)

V soboto, 12/4 se odpravljamo na dopust. Razmišljam, da mi mojo malo en teden prej pobrala iz vrtca, da še kaj ne stakne. Naj povem, da je letos prvo leto v vrtcu in je precej bolna.

Kako vi prakticirate pred dopustom? Koliko je dejansko v tem času bolnih otrok?

Splet.Ka -> RE: kaj mi svetujete? (2.4.2008 13:19:19)

Ker spadamo med zelo bolne (stara dobro leto in pol, od avgusta v vrtcu, 5. od takrat v bolnici), bi jaz zagotovo naredila tako, kot ti predlagaš.

Mi smo januarja dopust za dva tedna premaknili. Ko naj bi šli na zimovanje, sva šli seveda v bolnico, potem pa še tisto dooolgo (vsakič daljše) okrevanje.

Srečno in lep dopust[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kristinaj -> RE: kaj mi svetujete? (2.4.2008 13:23:48)

mi nismo še v vrtecu ampak jaz bi jo tudi vzela iz vrteca kot nameravaš, če imaš poskrbljeno za varstvo......

muki1 -> RE: kaj mi svetujete? (2.4.2008 13:37:59)

IZVIRNO SPOROČILO: binica

V soboto, 12/4 se odpravljamo na dopust. Razmišljam, da mi mojo malo en teden prej pobrala iz vrtca, da še kaj ne stakne. Naj povem, da je letos prvo leto v vrtcu in je precej bolna.

Kako vi prakticirate pred dopustom? Koliko je dejansko v tem času bolnih otrok?

Kar vzemi jo, če lahko. Tudi mi smo med veliko bolnimi in sem lani storila enako. Bolje sprečiti nego lječiti.

soncek28 -> RE: kaj mi svetujete? (2.4.2008 16:46:57)

Jaz bi otroka vzela prej iz vrtca,moja je stara 17 mes.in jo imam kar doma,in ni nič bolana,hvala bogu.

lep dopust

Lunc_a -> RE: kaj mi svetujete? (2.4.2008 16:48:49)

otroka ne vzemam ven iz vrta

tinas -> RE: kaj mi svetujete? (3.4.2008 22:41:51)

jaz sem mojo vzela teden pred dopustom iz vrtca (januarja, pred smučanjem). pa se je izkazalo za zelo pametno potezo, saj so glih tisti teden vsi fasali rota virus. šesti čut, al kaj. sem imela priliko za varstvo (je bila tašča na obisku), pa sem se tako odločila.
če imaš varstvo jo le vzemi ven. boš bolj brez skrbi.

srečno
t

binica -> RE: kaj mi svetujete? (4.4.2008 12:41:58)

ma ja, v bistvu bi imela varstvo, samo mama mi skoz govori, da kompliciram. ja lahko njej, ona itak gre na dopust, tudi če lana zboli. itak sem jaz tista, ki bi ga naj.........

še sedaj se nisem odločila kaj naredit. hmmmm, bom razmislila čez vikend ;)

Pobalami -> RE: kaj mi svetujete? (4.4.2008 15:03:12)

če si zelo želiš iti na dopust jo imej doma.

Stran: [1]