Misek -> RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? (2.4.2008 18:56:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Sicer pa bi si kot prvo shranila vse njene SMS-je in klice oz. bi si zapisala vsebino in čas teh klicev, potem pa bi ji poslala sms, naj takoj preneha z vtikanjem, drugače bom prisiljena posredovati pri policiji, zdravnikih, odvetnikih in mobilnem operaterju. Če ima kakšnokoli pritožbo, pa naj se obne na mojo odvetnico. In k odvetnici bi tudi šla, zato je tam. Taki ljudje se ustrašijo samo direktne moči, dokler vidijo, da s svojim obnašanjem delajo zgago, ne nehajo. To pa ne bo slo. Kot sem razumela tista **** posilja sms-e na njegov mobitel, a prijavo lahko poda samo "lastnik" moba. A pro po teme - ce bi se slucajno moj moz tako obnasal, bi dobil tako jezikovno juho, da bi se ali pobral in sel, ali nemudoma uredil zadevo. Naty, pustis tvojemu, da vodi igro in da te vlece cas na eno cas na drugo stran. Stisni zobe, "vkopaj" se pri svojem staliscu in analiziraj kaj, zakaj in kako. Pozorno poslusaj kaj govori in probaj razlociti kaj od tega kar govori je njegovo prepricanje, kaj je zavajanje, kaj je izogibanje itn.. pa ti bo v zelo kratkem casu vse jasno. Posebno bodi pozorna na nacin ko govori o tej zenski, koliko in kaksnih pridevnikov uporabi.... Odpri usesa in poslusaj, nehaj pa sodelovat v tej "drami".
|
|
|
|