ales* -> RE: Zgodbe o upravnikih (2.4.2008 21:59:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa ...sej imam samo eno, pa še te ne bom razglabljala. bolj me zanima, kake izkušnje maste kaj z njimi, če ste hotle kaj od njih zvedet. ker js sm hotla obrazložitev nekega računa (ja, za ogrevanje, spet pri tem) in sm jim zato pisala, pa mi odg, da naj pridem do njih. ko sem danes klicala, če bi lahko oni to pisno mi poslali, mi je začel najedat da to sploh ni njihovo delo, da je vse v računi (ni), da naj pridem tja k majo v eni veliki knjigi vse napisano, da oni niso nobena ekspertiza, da mi bojo razlagali, kaj vse js plačam (gre se še vedno konkretno za ogrevanje) bla bla bla. in da ga nadiram....ja najbrž, ker je on mene že 3x vsak mesec ko sem ga zaradi tega klicala, ker mi trdi, da on meni po zakonu ni nč dolžn tega pisno razlagat. tko, ne vem od kje bom js pol ekpertiza, če ne oni, ki mi ta račun napišejo. in tudi mi ni jasno, zakaj jim je tko težko prepisat iz knjige, če je vse tam not. in kolkr sm js razumela zakon, mam pravico do vpogleda v pogodbe itd, medtem ko mi more obraču on izdat.."V obračunu stroškov mora upravnik ločeno prikazati vsak strošek obratovanja in vzdrževanja ter upravniških storitev za celotno večstanovanjsko stavbo in delež posameznega etažnega lastnika, na katerega je obračun naslovljen, višino mesečnega vplačila v rezervni sklad in morebitna druga plačila naslovnika ter stanje rezervnega sklada za celotno večstanovanjsko stavbo." (iz zakona). in če mi more na računu od štacune pisat, da sem kupla mleko, če sem ga, pol zakaj oni tega ne delajo, prosim? al se js motim??? Kar si navedla drži in zakona si drugače, kot piše, ne da razlagati. To bi v praksi izgledalo nekako takole Stroškovno mesto | Dobavitelj | Celoten znesek računa | Delež lastnika po katerem se račun razdeli | znesek brez DDV | DDV | znesek z DDV Nekateri upravniki dodajajo tudi elemente (datum opravljanja storitve; original št. rač. dobavitelja; ID DDV št. dobavitelja...), ki jih fizične osebe ne potrebujejo, saj ne vodijo poslovnih knjig. V vsakem primeru pa mora upravnik zagotoviti vpogled v originalne račune, ki jih je razdelil med uporabnike, saj je le-te dolžan hraniti 10 let... Fotokopiranje računov in njihovo razpošiljanje strankam se izvede na njihovo zahtevo in je lahko plačljivo (saj je v večini pogodb o upravljanju ta storitev opredeljena kot dodatna storitev). Je pa upravnik (vse pravne osebe, ne samo upravniki) dolžan na pisno reklamacijo odgovoriti v roku 8 dni, v nasprotnem primeru lahko za pomoč zaprosite tržno inšpekcijo. Ta inšpekcija je tudi pravi naslov za preverjanje točnosti poslovanja oz. razdeljevanja stroškov ter zakonitosti izdanih dokumentov (računov). Če koga zanima še kaj, lahko vpraša...:) lp
|
|
|
|