Slabe volje:( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tejči -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:20:48)

Ojla punce, jaz sem pa slabe volje in se moram nekomu izpovedat.

Stvar je v tem, da je moj dragi (kuhar) v službi spet dobil zraven vajenko. Ker sem že imela enkrat slabo izkušnjo, zaj ne morem iz svoje kože, da ne bi bila žalostna in me ne bi doma trgalo od ljubosumja... Enkrat so dobili natakarco (vajenko), pravo k_ _ _ _ _ _, ki se je lepila na mojega dragiga, se zasidrala v kuhinji in ga dobesedno požirala z očmi. Sicer se on ni zmenil za njo (vsaj takrat ko sem jaz bila tam) in se je dobro izteklo. Ampak ti prizori mi enostavno ne grejo izpred oči. In ker sem že po naravi nagnjena k ljubosumju (rakica po horoskopu), doma hodim iz enega eka v drugi, živčkam in že imam smotane predstave kaj se tam dogaja, čeprav sem prepričana, da se ne dogaja nič. Saj vem, rekle bote, da sem smotana, pa se brezveze sekiram ,pa da mu moram zaupat, pa... Pa vseeno, še vedno sem :(:(:(

Eh, nem več bluzla, samo da sem se malo izpovedala in mi je malo boljše. Najboljše bo pa itak takrat, ko tote ženske ne bo več tam in se ne bo več sukala po kuhni okoli mojega dragiga.

Upam da me čimprej mine napad ljubosumja.

LP, Tea:sloncek:

Anonimen -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:24:19)

Čimprej se nehaj zaradi tega sekirat, saj sama praviš, da čisto brez osnove. Pa tudi če bi res lahko kaj bilo, s tem ljubosumjem ne moreš čisto nič spremeniti. Samo poslabšaš lahko odnose med vama. Tega na nočeš, a ne? Res, ljubosumje ne pelje nikamor. Zaupaj svojemu partnerju.

lefairyon -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:24:22)

no...no...ne skrbi...če ni takrat trzal na kelnarco se ne rabiš nič skrbet...glede na to da sta pa vidva skupaj pomeni da te ima rad in hoče biti samo tvoj...
skrbi na stran pa le veselo v ta zasneženi dan...
lep pozdrav9nebesa
nadi

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2005 13:26:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:26:52)

Rakica pač? Jaz sem tudi, pa prav nič ljubosumna, je čist brez veze...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2005 13:27:58)

Anonimen -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:32:40)

Fenomen? Zakaj pa? zakaj bi se človek sekiral za nekaj, kar morda sploh ne pride? Kot je rekla Scarlet v VrtincU: O tem ne bom razmišljala danes, jutri je še en dan. Tako počnem, pa se (zaenkrat) kar izide.

Tejči -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:34:08)

Punce vsem vam dam prav!! Saj pravim-brez vas bi se zdaj že v steno zaletavala, zaj pa sem rajši na RR, ki mi vseeno malo pomaga! Kolko ga poznam in kolko pravijo vsi njegovi prijatelji, ni nagnjen k varanju (še nikoli ne varal, ne nobene bivše, ne mene-če bi mene, tako ne bi bila skupaj), ampak jaz smotka, se pač sekiram in sebe v slabo voljo spravljam, zaradi ene šmrklje, ki se suče okrog njega. Joj, sem smotana...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2005 13:35:42)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2005 13:36:45)

lelaval -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:37:32)

Ljubosumje do neke mere je popolnoma normalno. Kar je več, pa lahko škodi. Saj poznaš pregovor "prepovedan sadež je vedno najslajši". Če poznaš svojega dragega in veš, da ne bo naredil nič, potem sama ne prilivaj "olja na ogenj".
Živčke pa hrani za tvojega otročeka.

Nogavička -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:41:07)

Tejči,

samo ne se prepustit ljubosumju in malodušju. Žensk bo okrog vaju vedno dovolj. In vsaka bo lahko vzrok za tvoje ljubosumje. Brez veze.

Imej se rada in si dopovej, da si najboljša.:bravo::bravo:
Takoj boš boljše volje.:rozica:

L.p.

Tea

Tejči -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:41:15)

Ma ja, fullll ga mam rada, pa fullll se bojim zanj, da ne bi kaka svojih prstov položla nanj! Juj, jo kr nabijem:pujs:

V bistvu njemu tega nena pokažem, da sem ljubosumna. Sprva sem mu, pa sem vidla, da je tako še slabše, zaj pa rajši vam povem. Nekje se moram "spraznit", če ne me bo razneslo.

baguSka -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:46:16)

Se pridružujem TeiD in le zakaj bi s takimi premišljevanji in sklepanji uničevala sebe in vajino vezo. Škoda živcev in časa! Raje premišljuj kako si srečna ker je samo tvoj!!:love::love:

Tejči -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:48:44)

Uh, ko bi mi le uspelo se prepričat, da sem zanj najlepša, pa najboljša, pa edina,... Prej, ko mi bo to uspelo, bom vrjetno že siva, pa razživčakana starka:ups:
Ok, saj ni tak hudo, nazadnje še bom dobre volje šla dol z RR:)

baguSka -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:53:03)

Tejči kar prepriči se!! A ni zadosten dokaz da si zanj najlepša in najboljša že s tem da je s tabo in ne s kakšno drugo??? Verjemi da boš hitro pogruntala če bi ti karkoli skrival.;) Do takrat pa pozabi na njo!:grrr:

Anonimen -> Slabe volje:( (7.2.2005 14:01:11)

la, la, la, ...vedno si sanjala njega...la, la, la...

Tejči -> Slabe volje:( (7.2.2005 14:01:55)

Bom se probala držat vseh vaših nasvetov (upam, da mi vsaj polovica uspe). Zaj pa grem nekaj skuhat, da me bo mel še rajši:)-
Sam na to koklo pozabit...pje, bo težka:grrr:

LP, Tea:sloncek:

Anonimen -> Slabe volje:( (7.2.2005 14:07:32)

Evo, pa smo spet na začetku, ha, ha.

Anonimen -> Slabe volje:( (7.2.2005 14:11:32)

Tejči če te ima tvoj dragi pol toliko rad kot ti njega, potem bo ostal hladnokrven, pa če Naomi okrog njega skaklja.

Če ga pa srbi, potem lahko tudi v trgovini ali kje drugje kakšno pobere.

Ne delaj si nepotrebnih skrbi!

Grascakinja -> Slabe volje:( (7.2.2005 14:22:22)

A si sploh vidla to vajenko? Kaj pa če ma 100 kil, tri joške pa je plešasta??? :)-:)-:)-:)-

Jaz sem tudi med ljubosumnimi. Pa kaj. Moj dragi tudi. Pa sva vzajemno ljubosumna. Normalno, če imaš človeka rad, se počutiš ob konkurenci ogrožen...
Dokler ima ljubosumje normalno mero, kar je za vsakega različno, ni panike. Pomoje je mal ljubosumja celo zdravo... če nisi globoko v sebi nekje vsaj malo pikico mičkeno ljubosumen, pol nimaš človeka iskreno rad. Tudi če ne razlagaš al pa kažeš, da si ljubosumen, tam nekje v tazadnjem nohtku na nogah pa vseeno klije kako semence. Čist iz ljubezni. A ni fajn, ko se mamo radi?

:rozica::rozica::rozica:

puncica -> Slabe volje:( (7.2.2005 14:35:51)

Mene pa neki zanima. Najprej vprašanje a se ta vajenka tud suče okol njega?:zmeden2:
hmmm.... NE?
Zakaj pa jo ti že kr naprej obsojaš da je kokla pa vse najslabš na tem svetu pa je boga revica sam tam da se kej nauči.:( Sej niso vse take kot tista kelnaraca. Sploh pa a ti kr misliš da bodo pa vse ženske na tvoja dragega se metale al kaj?

Punca mal se umir:bravo:, nehi na to mislit, pa raj na svojo punčko:bravo:, pa na to kako je fajn ko ste skupaj in ko pride iz službe:bravo:. Brez veze ljubosumje zganjat zarad ene koke, ki je bla pred časom tam in je zdaj niti ni več, sej vse pa tud niso take.

Anonimen -> Slabe volje:( (7.2.2005 14:49:54)

Bravo, punčica.

tina.nika -> Slabe volje:( (7.2.2005 14:51:54)

Se strinjam s punčico!

lenika -> Slabe volje:( (7.2.2005 15:32:07)

Jaz pa mislim takole: v vsakem kolektivu so tako ženske, kot tudi moški. Moj mož ima ob sebi 10 žensk in enega moškega. Pa nisem čisto nič ljubosumna, ker mu zaupam, kajti če ne bi bil vreden zaupanja, ne bi bila z njim. Če pa bo kdaj naredil kaj takšnega, da bo omajal moje zaupanje, potem pa me ni vreden.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>