Tejči -> Slabe volje:( (7.2.2005 13:20:48)
|
Ojla punce, jaz sem pa slabe volje in se moram nekomu izpovedat. Stvar je v tem, da je moj dragi (kuhar) v službi spet dobil zraven vajenko. Ker sem že imela enkrat slabo izkušnjo, zaj ne morem iz svoje kože, da ne bi bila žalostna in me ne bi doma trgalo od ljubosumja... Enkrat so dobili natakarco (vajenko), pravo k_ _ _ _ _ _, ki se je lepila na mojega dragiga, se zasidrala v kuhinji in ga dobesedno požirala z očmi. Sicer se on ni zmenil za njo (vsaj takrat ko sem jaz bila tam) in se je dobro izteklo. Ampak ti prizori mi enostavno ne grejo izpred oči. In ker sem že po naravi nagnjena k ljubosumju (rakica po horoskopu), doma hodim iz enega eka v drugi, živčkam in že imam smotane predstave kaj se tam dogaja, čeprav sem prepričana, da se ne dogaja nič. Saj vem, rekle bote, da sem smotana, pa se brezveze sekiram ,pa da mu moram zaupat, pa... Pa vseeno, še vedno sem :(:(:( Eh, nem več bluzla, samo da sem se malo izpovedala in mi je malo boljše. Najboljše bo pa itak takrat, ko tote ženske ne bo več tam in se ne bo več sukala po kuhni okoli mojega dragiga. Upam da me čimprej mine napad ljubosumja. LP, Tea:sloncek:
|
|
|
|