dr. Žigon - ZD Bežigrad (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

honey -> dr. Žigon - ZD Bežigrad (2.4.2008 10:22:36)

A se najde na RR katera, ki ima dr. Žigon Leno za ginekologinjo? Zanima me, kakšna je? No, saj veste, kaj mislim. Hvala že vnaprej.

sazi -> RE: dr. Žigon - ZD Bežigrad (2.4.2008 11:53:56)

Jaz sem njena pacientka. Sem bila pa v prejšnjo nosečnosti pri drugem G v Leonišču in sem ga po porodu zamenjala. Pri dr. Žigonsem bila na dveh pregledih in sem zaenkrat z njo zelo zadovolna. Prijateljici je tudi vodila nosečnost in jo je obravnavala čisto drugače, kot mene moj G (sva bili istočasno noseči). Zato sem šla potem takoj k njej. Zdaj imajo tudi nove prostore in je vse skupaj še bolj prijazno in človeško, kot prej (na 1. pregledu sem bila še v stari ambulanti, pa bi bila vseeno raje tam, kot v Leonišču).
Prvič sem kar dolgo čakala, drugič sem bila pa na vrsti skoraj takrat, ko sem bila naročena.

honey -> RE: dr. Žigon - ZD Bežigrad (2.4.2008 14:03:26)

Sazi, hvala za odgovor. Sicer sem bila enkrat v ambulanti, ampak dr. Žigonove ni bilo, sem bila samo pri sestrah, da so me naročile. In moram reči, da sem bila zelo presenečena nad odnosom - tak res človeški odnos sta imeli obe. Tako da upam, da bo zdravnica tudi v redu. Naročena sem 15.4. za prvi pregled, pa bom videla kaj in kako.

Anonimen -> RE: dr. Žigon - ZD Bežigrad (2.4.2008 14:03:28)

Sosolka jo ima. Ne vem kaj naj  ti povem, ker ne vem, kaj "mislis" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Vem samo, da so januarja narocali sele za junij (sicer za prvi obisk, pa ok) in da ze od jeseni lani ne sprejema novih pacientk. In da za katerkoli ginekologinjo v ZD Bezigrad cakas 2 uri, pa ceprav si narocen. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

mojsoncek -> RE: dr. Žigon - ZD Bežigrad (2.4.2008 15:08:03)

Jaz sem samo za dr. Dimnikovo (ZD Bezigrad) slisala, da je OK. Ampak kaj vec ti pa zal ne znam povedat.

Stran: [1]