scorpiogirl -> RE: UREJANJE URADNIH PODATKOV (4.4.2008 13:02:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy A jebi ga... Velik je takih ki čist živijo na račun socialne. Pa bi lahko hodil na šiht pa delal, pa se jim ne da. Rajš čakajo da kaj dobijo. Da ne govorim o ciganih - tolk podpore dobijo da glava boli. Pa jim država priskrbi še stanovanje itd.. Men se to tud ne zdi prav. Mislm da se nobenmu ne zdi prav. Marsikdo bi rajš doma ležou pa čakou da mu kej z neba prleti, k pa cele dneve garou. Slovenčki smo pač na to obsojeni. Sam če bi bi pa gledala z njegove perspektive - saj ni neumen - zakaj pa bi če mu ni treba? Sama sicer nimam v mislih nobenga kriminala - oziroma - vsaj zame to ni kriminal, da preveriš opcije kaj je zate bolš. V današnjem času itak ni več tako, da se morš nujno poročit predn maš otroka. Kolkr ti paše. Konec koncev verjetno tud ko greste v trgovino pa imate na izbiro dve sorte makaronov - vedno vzamete dražje???? Al mogoče vzamete cenejše pa ti par centov ostane?? Aja pa še to - Špelina - ne posplošujem - in nikakor nisem rekla da smo/ste vsi taki!!!! Nisem se mislila oglašat, ker je res tako - kakor komu paše ... ampak se skoraj "moram" zaradi takih, ki se jim ne ljubi delat, pa bi lahko ... ne ljubi se jim naredit faksa, pa bi ga lahko ... kljub temu pa bi radi (oziroma rade) bili fency šmency, seveda mora bit otrok tud v cotkah, k niso poceni, ampak morajo biti nekih dragih znamk ... treba je hodit na pedikure, manikure pa razne tečaje ... no, zarad takih imava sedaj z dragim probleme ... midva živiva pošteno, ker se nama zdi lepše, da bomo lahko z malim živeli kot družinica, ne pa kot ločena starša ... pa imava malo dohodkov in bi se nama precej poznalo tisto, kar bi dobila od socialne, če bi bila jaz "samohranilka" ... mojega dragega pa sedaj bivša toži za zvišanje preživnine (čeprav ima dohodkov toliko kot jaz plačo), ker se ji ne ljubi delat ... in zato me takile izgovori "saj to vsi delajo, zakaj pa ne bi še jaz" fejst pogrejejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] uf, pa ne bom več ... naj dela vsak, kar mu paše
|
|
|
|