|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NASVET.....
7.2.2005 13:03:58   
Drejči
Pozdravljene,
imam eno vprašanje, in sicer
menstruacija mi zamuja že skoraj 3 tedne, prsi imam povečane in boleče (sploh bradavice imam še posebej občutljive), počutim se utrujeno, brez energije, fuuul apetit, občasno imam občutek, da mi hoče postati slabo, v desnem spodnjem predelu trebuha me tu in tam malo špikne...naredila pa sem že dva testa in oba sta pokazala -....
A ima katera podobne izkušnje???

Hvala za odgovore....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NASVET.....
7.2.2005 13:07:06   
Anonimen
provokacija-NE ODGOVARJAJ

(odgovor članu Drejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   NASVET.....
7.2.2005 13:07:38   
baguSka
Jst bi ti svetovala odvzem krvi in obisk ginekologa!
Takih izkušenj nimam a vendar če bi bla v tvoji situaciji bi to nardila čimprej. Tvoji znaki so popolnoma nosečniški in to da ti kažejo testi - , še ne pomeni da nisi noseča. Lahko da le nimaš toliko hormonov. Ena je 1x rekla, da je le za hec nardila test v 7-em mesecu nosečnosti in ji je ta še vedno kazu -. Čudno ne..:zmeden:

Držim :miska::miska::miska: zate!!

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NASVET.....
7.2.2005 13:08:05   
Maša26
Hojla,
kar opisuješ, so tipično znaki za nosečnost in če jih res imaš (in ni psiha), potem se mi skoraj ne zdi verjetno, da ne bi bila :nosecka:

Enim tej testi ne pokažejo, moji prijateljici tudi niso, pa je šla k G in ugotovila, da je v 3. mesecu. Rajši pojdi do G, ker si skoraj sigurno noseča!

:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NASVET.....
7.2.2005 13:08:22   
baguSka
Neva zakaj sej je prijavljena..:zmeden::ups:

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NASVET.....
7.2.2005 13:12:40   
Drejči
baguska,
navajaš hormone,...ampak pred nekaj leti sem že bila noseča, in takrat mi je test takoj pokazal + oz. takrat sta bili še II.

Vrjetno bi bilo res najbolje, da grem do ginekologa...

Neva6-zakaj smatraš, da gre za provokacijo???

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NASVET.....
7.2.2005 13:13:45   
Anonimen
ne vem danes me že daje fobija,tolk oseb z zamegljenimi možgani se sprehaja tle gor.
če ni pa se opravičujem

(odgovor članu Drejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   NASVET.....
7.2.2005 13:17:05   
Drejči
kaj pa imajo z mojim vprašanjem zamegljeni možgani??? Sem mislila, da je ta forum namenjen ravno tovrstnim debatam, vprašanjem, nasvetom,....se opravičujem....

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NASVET.....
7.2.2005 13:17:31   
baguSka
Ja dekica kar čimprej na pot!;) Če ti je v prvi nosečnosti pokazalo +, še ne pomeni da ti nujno pokaže tud zdej..:( Kri bo najbol pokazala!

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NASVET.....
7.2.2005 13:18:10   
Anonimen
dekica iz vsega srca se ti opravičujem..najbolje bo da danes prekinem z RR vidim duhove,tam kjer jih ni.
Ampak tako si nametala podatke,kot da si jih kje kopirala;):)-

A mi oprostiš?????????????????????????????????????

(odgovor članu Drejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   NASVET.....
7.2.2005 13:18:35   
Drejči
baguska hvala,...

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   NASVET.....
7.2.2005 13:18:47   
baguSka
Dekica po forumu se vedno bolj sprehajajo taki
osebki z zamegljenimi možgani.. Dont wori!;)

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   NASVET.....
7.2.2005 13:19:39   
Drejči
ni kaj oproščat, sam ti pa svetujem, da drugič ne obsodiš nekoga že kar po prvem postu,...

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   NASVET.....
7.2.2005 13:20:15   
Anonimen
To je pa res čudno. Zdaj bi test že moral pokazati +. Razen če gre za kaj drugega. Najbolje, da se naročiš na pregled.

Neva6 je pa drugače fejst punca, samo danes ima očitno malo zmedene misli.

Srečno!

(odgovor članu Drejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   NASVET.....
7.2.2005 13:27:20   
tinkamiška
Pozdravljena dekica! Ne se jezit:rozica: Neva6 sigurno ni mislila nič slabega, samo zadnje čase je zelo veliko provokacij na forumu, ne ravno na našem naslovu, je pa zato na drugih toliko hujše...

Ne znem ti pomaga, ker nimam takih izkušenj, je pa po mojem res najboljše, da greš čimprej h G. Seveda ti iz srca želim, da ti bo povedal kaj lepega:rozica:

Držim pesti:miska::miska::miska: in glej, da nam javiš kako je s tabo:rozica:

Dobrodošla med nami:rozica:

Tinka

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   NASVET.....
7.2.2005 13:28:23   
Anonimen
Dekica, po moje si noseča, ker če po dveh ali treh Nevinih opravičilih in razglagah drugih udeleženk debate še vedno naviraš svojo užaljenost, potem te definitivno bašejo tudi hormoni. Taki nosečniški. Evo, še en znak, ki ga boš lahko pripisala.

(odgovor članu Drejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   NASVET.....
7.2.2005 13:29:24   
baguSka
:)-:)- Splišni dobra ugotovitev! Pa še res je!;)

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   NASVET.....
7.2.2005 13:29:35   
TANTRA
Mogoče je psihični občutek nosečnosti. To se je tudi meni dogajalo, v resnici pa zaradi zamujanja menstruacije telo težko prenaša hormonske motnje.
Ko sem nehala misliti na to, se je vse uredilo, čeprav že od 3.12. nimam menstruacije pa sem sedaj super in tik pred ovulacijo.
Čudni so ti hormonski ciklusi. Mislim pa, da so testi precej zanesljivi, morda so le nekatere izjeme.
Če se slabo počutiš se oglasi pri svoji ginekologinji in vse bo jasno.
Želim vse lepo!!!:rozica:

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   NASVET.....
7.2.2005 13:32:06   
lelaval

Dekica, po znakih, ki jih navajaš si 100% :nosecka: :bravo::bravo:

Čimprej do G, da zveš kako je. Kupiš pa si lahko še en test (mislim da Romed stane 350,00 SIT) in uporabi 1. jutranji urin. Nekje sem brala, da je nos. hormona takoj na začetku ful malo in potem čez nekaj časa (a ne vem več koloko) in ti test lahko pokaže -, čeprav si nosečka.

LP in sporoči rezultate.:rozica:

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   NASVET.....
7.2.2005 13:36:55   
Drejči
...hvala vam vsem za spodbudne besede,...zamere ali užaljenosti pa ni nobene,..sam malo sem bila presenečena:zmeden:, to je vse.....
vam javim kako je bilo pri G. in če sem seveda res :nosecka:...
lepo bodite...

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   NASVET.....
7.2.2005 15:02:58   
lenika
Mene pa zanima o kakšnih provokacijah govorite?

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?