Anonimen -> RE: M ne pričakujem MAJA!!! (25.5.2008 21:14:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Šla sem v Sanolabor in tri magične stvari: matični mleček v ampulah, vitamin E in krvomočnica so mi pomagale da sem danes nosečka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] . Jaz sem vse to jemala 2 meseca, pa ni bilo nobenega učinka, prejšnji mesec sem pila čaj krvomočnice, plahtice, rmana, jemala matični mleček tokrat ta ki je v Apikompleksu, jemala domač kostanjev med+cimet (cimet naj bi tudi pomagal k razsluzitvi rodil), pa ingver občasno (ingver naj bi segreval rodila in pospeševal cirkulacijo in razstrupljal organizem). Pa že celo večnost jem NeoVin plus DHA (ki vsebuje folno, jod, železo, vitamine in minerale, DHA(Omega-3))...Po vsej verjetnosti sem še kaj spustila, vendar željenega učinka ni. Hotela sem le to povedati, da magičnih stvari ni. Tako kot ene pravijo, da je vse na psihi, tudi jaz pravim, da tudi v čajih in zvarkih ni vsega. Mogoče kakšni res pomagajo, mogoče pa je vse skupaj le naključje in je uspelo ravno tisti mesec ko bi tako ali tako, pa vse pripisujemo temu ali onemu. Želim ti pa lepo in mirno nosečnost, ter zdravega dojenčka!
|
|
|
|