|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
8.5.2008 19:48:59   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Vsem user posted image  želim lepihuser posted image  in zdraveuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene lahko obarvate v modro, prišla je prezgodaj, ampak pravilno na 28 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak, to sem tudi pričakovala,user posted image user posted image user posted image .
28.5 imam Laparo, pa me samo zanima kdaj bom lahko v akciji ponovno za user posted image .user posted image
Hvala!
Vsem ,ki jih je doletelauser posted image  pa močenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa srečno vsem, ki še čakate in čim več pluskov da vidim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
8.5.2008 19:57:52   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Živjo

Orhideje: ne misli, da sva se vdala zarad glivic. Se boriva kljub nevšečnostim. Včeraj sma čist lepo bla v akciji. Čajček je pa vsekakor dobra ideja. No...konec meseca pa bomo vedeli, če je blo to uspešno.

Navijam dalje, za vse majčice!!!user posted image user posted image

Majch
Bravo. Saj tudi nisem verjela, da bi se nehala borit. Saj bomo user posted image , kajne? Če ne ta, pa naslednji mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
8.5.2008 19:59:00   
Orhideje
Punce! A katera slučajno ve, kako sta TANY 83 in Ančica? 

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
8.5.2008 20:52:42   
Anonimen
Se opravičujem. Nisem brala vsega in ker je tukaj veliko anonimnih, sem si dala zadaj pujska, ker mi je simpatična živalca. Bom se takoj spremenila v nekaj drugega. Potem bi prosila tisto, ki seznamček dela, da naj tudi tam spremeni.

Lep pozdrav, Anonimna (upam, da bo rakec OK)

Sej ni panike, samo da ne bo zmesnjave pri seznamckih in pri tistih, ki nas berejo. user posted image

sulfinija user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
8.5.2008 21:02:00   
Lopona
Čao...
Dons sem se prvič prjavla v ringaraja, tako da je tole moje prvo sporočilo. Upam, da mi bo sploh ratal pridt notr v pogovor.
Zelo ste mi fajn, in iskala sem neki tazga, da preživljam proste urice in si nabiram izkušnje in informacije.
Jz in moj dragi tudi delava na . Zdaj že dva meseca. Prejšnji mesec je bila M točna. Ravno ta teden pa mi že cel teden zamuja. Včeraj pa sem naredila test CB,pa je bil negativen Tako, ko berem vse sorte stvari, vidim, da so mogoče še šanse in da lahko da nama je že kaj uspelo. Upajmo!
Upam, da se bomo načvekale...
Lep pozdrav vsem

Loponca**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
8.5.2008 21:10:36   
becky
lepo pozdravljena med nami!

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
8.5.2008 21:11:59   
Lopona
Čao...
Lepo da vsaj nekdo piše...
Kaj ti si že nosečka?
Lp

Loponca**

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
8.5.2008 21:18:47   
Anonimen
Dobrodošla Lapona! Sem prepričana, da boš tu našla pravo družvo. Punce tu so res zakon! user posted image user posted image

Orhideje: Vsekakor pa gremo v novo akcijo (klinc gleda glivice), saj bi bilo super zanosti na rojstni dan. Takega darila se pa res ne bi branila. Hihihi.

Navijam, punceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lopona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
8.5.2008 21:24:42   
Zvezdica
Ojla

Dons nisem imela časa, da bi se kaj javila. Hvala, ker ste me uvrstile na seznamčekuser posted image .
Glede na to, da mi je Reško kar dvauser posted image user posted image vstavil ni, vrag da se ne prime.

Lapona, dobrodošla. Sem te že na temi IVF - maj hotla pozdravit, pa mislim, da je tukaj bolj primerno user posted image . In da ti tam ne bo treba bitiuser posted image .

Tako, grem še malo za nazaj brat, pišete itaq full, tako, ad ne bom kaj zamudila.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
8.5.2008 21:33:53   
Anonimen
jaz bom pa delala test spet v ponedeljek, če je do takrat ne bo seveda

Se mi katera pridruži user posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
8.5.2008 22:36:19   
becky
lopona, nisem še user posted image . M ne pričakujem 17.5., sem pa v 3. krogu. sicer pa se z mano dogajajo zelo čudne stvari, odkar delava user posted image  user posted image . najnovejša je vrtoglavica-in to kar nekaj brez veze. kdo bi vedel user posted image . no, v glavnem, uživaj, če te kaj zanima pa kar vprašaj, ker punce tu skoraj vedno vejo pomagat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
8.5.2008 23:00:11   
Anonimen
A veste kaj je najbolj hecno. Prej so me pred vsako M ful bolele joške, ampak res ful, komaj sem jih nosila s sabouser posted image , že tko imam košarco D. No Zdaj me pa nič ne bolijo. user posted image user posted image  Se pa spomnim, da je bilo v prvi user posted image  ravno obratno. me pa prej ob M niso joške nikol bolele, ko sem pa zanosila, so me pa bolele za umret user posted image . No čist zmešano vse skupaj.

Punce lepo "spite", še prej se pejte pa mal pocrklat s svojimi dragimi. Moj je zaspal na kavču, ga grem ruknit malouser posted image , da mi bo prišel delat družbo v posteljo.

Upam, da bo jutri kakšna nova srečka user posted image  in seveda da vse tiste, ki NEpričakujemo tudi NEdočakamo user posted image .

anonimna user posted image

(odgovor članu becky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
8.5.2008 23:43:41   
*Junona*
Mene vpišite prosim med navijačiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
9.5.2008 6:24:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

Punce! A katera slučajno ve, kako sta TANY 83 in Ančica? 
jaz vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eni je bolj slabo kot drugi,drugače je pa vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa punce,dobro jutroouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes bi že bil pa čas za novo roziko,a ne?
zdaj smo nekaj dni samo na modro barvali,dajmo še na rooooozaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
9.5.2008 7:52:27   
Tiki55
Jutro drage moje soborkeuser posted image user posted image user posted image

spps tany in ancico lepo pozdravi v mojem imenu! Sem vesela, da je vse ok z njima, slabost pa bo že minila.

Pri meni ta mesec kaže slabouser posted image . Vsi tipični znaki za M so tu, tako da bomo šli kmalu v nove boje. No, dokler se mi ne ulije, bom kar z vami, saj je tuki res luštnouser posted image .

Vsem nečakajočim pa velikouser posted image user posted image user posted image , da bo čimvečuser posted image user posted image ! Dajmo rozikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
9.5.2008 8:06:05   
sasa78
pa se je začelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa taka utujenost da bom dol padla - le kaj mi je!!! Moj se pa le smeje, je baraba k ne. Oh mami sej bo boljš govori in me draži, jaz pa nisem za hece, ampak za počitek. Že tri tedne spim v povprečju 5'6 ur in mi manjka ur.

Zjutraj se le stežavo sestavim ampak se, v službo zamujam celo uro user posted image user posted image user posted image , še dober da sem sama svoja, pa danes mi moj spet teži za na morje user posted image user posted image user posted image , men se pa ne da!!

En vikend rabim da se naspim! user posted image user posted image

Kje ste rozike?

Lapona dobrodošla user posted image user posted image

Tiki55, dokler je ni je upanjeuser posted image user posted image user posted image

spps - danes mata zobarja da ne pozabiš user posted image user posted image

Seznam mi pa ni nič všeč - spet prevladuje modra barva user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
9.5.2008 8:08:02   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ojla

Dons nisem imela časa, da bi se kaj javila. Hvala, ker ste me uvrstile na seznamčekuser posted image .
Glede na to, da mi je Reško kar dvauser posted image user posted image vstavil ni, vrag da se ne prime.

Lapona, dobrodošla. Sem te že na temi IVF - maj hotla pozdravit, pa mislim, da je tukaj bolj primerno user posted image . In da ti tam ne bo treba bitiuser posted image .

Tako, grem še malo za nazaj brat, pišete itaq full, tako, ad ne bom kaj zamudila.

držim pesti zate user posted image user posted image user posted image , komaj čakam da sporočiš lepo novico, ki je user posted image user posted image user posted image

veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspeh

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
9.5.2008 9:07:32   
Anonimen
Rozike kje ste ???? user posted image user posted image

Danes je 31 dan od moje zadnje M (cikel ponavadi od 30-34 dni). Še dva dni ki bosta hitro minila, potem, pa v ponedeljek upam da polulam user posted image ! Ful sem neučakana.  user posted image user posted image  Če že ima namen pridt user posted image , naj pride čimprej, da grem v nov krog, drugače naj gre pa vsaj za 1 leto malo na dopust. user posted image

zvezdica....držim pesti zate, da se primeta oba.

sasa78....saj bo kmalu bolje. Verjamem da je zoprno počutje, ampak tam od 3 meseca naprej (upam da še prej) boš pa kot rožca cvetela, ker se boš tako dobro počutila.

Lopona...dobrodošla. user posted image

vsem, ki jih je obiskala user posted image  pa en topel user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
9.5.2008 9:19:41   
spps
ne,sašika,imele sma sistematiko za v šolouser posted image user posted image user posted image user posted image ,ki sma jo že prestaleuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj se mi že drema-sem že dobre tri ure pokonc.

tikki,dokler se ne vlije ne obupovat,znaki so si pa itak podobniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lapona,dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
9.5.2008 9:38:28   
sasa78
ne,sašika,imele sma sistematiko za v šolo ,ki sma jo že prestale kaj se mi že drema-sem že dobre tri ure pokonc

hvala enako, jaz skoraj spim tuki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maj sem zamešala - pa sej mi ni za zamert kajne user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
9.5.2008 9:47:16   
spps
user posted image

user posted image  MAJSKE BORKE ZA user posted image    user posted image        

xx.05. - sasa78 (1.krog) - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.05. - janin -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - db
xx.05. - Orhideje

xx.05. - Arual (8.krog)
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka (4.krog)
xx.05. - BEBII user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - tinč407
xx.05. - Anya22
xx.05. - KatkaT
xx.05. - liam
xx.05. - imam
xx.05. - alexpetra
xx.05. - Majch (5.krog)
xx.05. - ninchi9
xx.05. - Monček (10.krog)
xx.05. - dreja81 - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - TIAPIA (5.krog)
xx.05. - Rosi*(5.krog)
xx.05. - Lapona
xx.05.- andy4- srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - African queen - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - lani06
02.05. - witto  - user posted image user posted image  v nove boje
02.05. - kalaxy (7.krog)
-user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - pikica36 - user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - Darja30 (8.krog)

04.05. - Bivy
- user posted image   user posted image  v nove boje
04.05. - vesnica206

05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - katalina (10. krog)
06.05. - oktavija (31. krog)
07.05. - jazzz27 - user posted image  user posted image  v nove boje
07.05. -  boma2 - user posted image user posted image  v nove boje
09.05. - cina
09.05. - Dee
09.05. - jernejav  - user posted image  user posted image  v nove boje
10.05. - uršika*** (3.krog)
10.05. - trinity22
10.05. - pikicaa25 (5.krog)

11.05.- Tiki55

11.05. - pin 
12.05. - anonimnauser posted image   (1.krog)

12.05. - ninčy (8.krog)
12.05. - mišk 
13.05. - lily32 user posted image user posted image  v nove boje
13.05. - lovefever (5.krog)

13.05. - andre3a
14.05. - Barbk (7.krog) - user posted image  user posted image  v nove boje
14.05. - tinkatinka
14.05. - vita80
14.05. - neela
14.05. - nejkag(15.krog)
14.05. - kokica32
14.05. - anonimen  user posted image  (13. krog) 
15.05. - glen
16.05. - nmag
17.05. - tropical
18.05. - prizma
18.05. - becky
18.05. - METULJ1 (15.krog)
19.05. - m*t*
19.05. - zvezdica
20.05. - sanna
22.05. - waiting
25.05. - crvicek 
26.05. - sunny24
26.05. - limonita (2.krog)
26.05. - pearl_shell (3.krog)
27.05. - tinči25 
27.05.  - ursa30 
27.05. - D.mateja (7.krog)
28.05. - anonimnauser posted image
29.05. - TEDIGO (2.krog)
29.05. - diamantina (7.krog)
30.05. - Joob
30.05. - pikipu (6.krog)
31.05. - EnaNobena (8. krog)
31.05. - spps (8.krog) 

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • TODY78
  • urskaj
  • sasa78 user posted image
  • micamuca 
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image
  • _sanja_*user posted image
  • lunica24user posted image
  • fragola
  • Pikica5
  • baci
  • sonček 85
  • nia*user posted image
  • nanika*
  • prizma
  • BEBIII
user posted image        

user posted image  

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA ) 
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image   

-------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 24,5% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
24% - cina
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30, Orhideje
33% - frufru
37% - katalina
user posted image  
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
9.5.2008 9:49:46   
spps
anonimne,ki sta imele pujska zraven,javita katera paše pod kateri datum prosim,zdaj ima ena rakca zraven,sam ne vem al je tako prav ali obratnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
9.5.2008 9:50:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

ne,sašika,imele sma sistematiko za v šolo ,ki sma jo že prestale kaj se mi že drema-sem že dobre tri ure pokonc

hvala enako, jaz skoraj spim tuki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maj sem zamešala - pa sej mi ni za zamert kajne user posted image user posted image user posted image user posted image
nosečniška zmedenostuser posted image user posted image user posted image ni za zamerituser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
9.5.2008 9:51:14   
Anonimen
user posted image

user posted image  MAJSKE BORKE ZA user posted image    user posted image        

xx.05. - sasa78 (1.krog) - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.05. - janin -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - db
xx.05. - Orhideje

xx.05. - Arual (8.krog)
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka (4.krog)
xx.05. - BEBII user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - tinč407
xx.05. - Anya22
xx.05. - KatkaT
xx.05. - liam
xx.05. - imam
xx.05. - alexpetra
xx.05. - Majch (5.krog)
xx.05. - ninchi9
xx.05. - Monček (10.krog)
xx.05. - dreja81 - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - TIAPIA (5.krog)
xx.05. - Rosi*(5.krog)
xx.05. - Lapona
xx.05.- andy4- srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - African queen - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - lani06
02.05. - witto  - user posted image user posted image  v nove boje
02.05. - kalaxy (7.krog)
-user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - pikica36 - user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - Darja30 (8.krog)

04.05. - Bivy
- user posted image   user posted image  v nove boje
04.05. - vesnica206

05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - katalina (10. krog)
06.05. - oktavija (31. krog)
07.05. - jazzz27 - user posted image  user posted image  v nove boje
07.05. -  boma2 - user posted image user posted image  v nove boje
09.05. - cina
09.05. - Dee
09.05. - jernejav  - user posted image  user posted image  v nove boje
10.05. - uršika*** (3.krog)
10.05. - trinity22
10.05. - pikicaa25 (5.krog)

11.05.- Tiki55

11.05. - pin 
12.05. - anonimna  user posted image (1.krog)

12.05. - ninčy (8.krog)
12.05. - mišk 
13.05. - lily32 user posted image user posted image  v nove boje
13.05. - lovefever (5.krog)

13.05. - andre3a
14.05. - Barbk (7.krog) - user posted image  user posted image  v nove boje
14.05. - tinkatinka
14.05. - vita80
14.05. - neela
14.05. - nejkag(15.krog)
14.05. - kokica32
14.05. - anonimen  user posted image  (13. krog) 
15.05. - glen
16.05. - nmag
17.05. - tropical
18.05. - prizma
18.05. - becky
18.05. - METULJ1 (15.krog)
19.05. - m*t*
19.05. - zvezdica
20.05. - sanna
22.05. - waiting
25.05. - crvicek 
26.05. - sunny24
26.05. - limonita (2.krog)
26.05. - pearl_shell (3.krog)
27.05. - tinči25 
27.05.  - ursa30 
27.05. - D.mateja (7.krog)
28.05. - anonimna user posted image
29.05. - TEDIGO (2.krog)
29.05. - diamantina (7.krog)
30.05. - Joob
30.05. - pikipu (6.krog)
31.05. - EnaNobena (8. krog)
31.05. - spps (8.krog) 

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • TODY78
  • urskaj
  • sasa78 user posted image
  • micamuca 
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image
  • _sanja_*user posted image
  • lunica24user posted image
  • fragola
  • Pikica5
  • baci
  • sonček 85
  • nia*user posted image
  • nanika*
  • prizma
  • BEBIII
user posted image        

user posted image  

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA ) 
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image   

-------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 24,5% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
24% - cina
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30, Orhideje
33% - frufru
37% - katalina
user posted image  
user posted image

Znakci pri anonimnih so bili zamešani. Jaz "pujsi" ne pričakujem v ponedeljek, "rakec" pa konec meseca. A ne "rakec" user posted image

Sej vem da je zmešnjava zaradi anonimnosti, ampak enostavno bi rada počakala, ker je tu kar nekaj sodelavk gor, pa ne bi rada da šefica zve ko bom noseča od drugih.

Anoimna user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
9.5.2008 9:56:08   
spps
saj ni panike zarad anonimnosti,sploh na tej temi ne.anonimnost je bolj kritična pri puncah,ki se skrivajo za anonimnostjo in napadajo drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image  tu je pa čisto razumljivo,da se nekatere ne razkrijejo iz takšnih in drugačnih razlogov.tu si želimo vse po vrsti zagledat user posted image

srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.