Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.4.2008 16:26:39
|
|
|
|
tany83
|
oooo ze maj... mene tudi prosim med navijacice... bom mocno navijala za vas, da se vam vsem pokaze ...
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.4.2008 16:31:57
|
|
|
|
spps
|
Pikica5 ZELO LEP SEZNAMČEK SI NAREDILA ZA MAJ
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.4.2008 16:35:27
|
|
|
|
sončnica24
|
Samo seznamček pa mate res lep, sem vam mal fauš . No drugače pa vam res želim lep mesec in upam da vam čim večim uspe zagledati
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.4.2008 17:32:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Pikica5 ZELO LEP SEZNAMČEK SI NAREDILA ZA MAJ Se kar podpišem pod to. Res lep seznam.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.4.2008 18:53:11
|
|
|
|
_ancica_
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin 02.05. - _sanja_* 02.05. - witto 26.05. - sunny25 Navijačice: - EnaNobena
- katalina
- D.Mateja
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- Pikica5
- spps
- sončnica24
- db
- oktavija
- uršika***
- Majch
- tany83
- _ancica_
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 25% - Pikica5 27%- oktavija
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.4.2008 18:59:00
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz sem se tudi dala med navijacice. Dajmo punce!!! MAJ BO POLN ROZIK!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.4.2008 10:07:35
|
|
|
|
_sanja_*
|
Jaa... Js tud hočem da je roza Čeprav še nisem dobila aprilske , niti ne zgleda, da misli prit. Mogoče bo pa že zdj kaj z , ko mam pa neke čudne znake No, če ne pa potem maja čimveč !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.4.2008 17:56:16
|
|
|
|
tany83
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin 02.05. - _sanja_* 02.05. - witto 26.05. - sunny25 Navijačice: - EnaNobena
- katalina
- D.Mateja
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- Pikica5
- spps
- sončnica24
- db
- oktavija
- uršika***
- Majch
- tany83
- _ancica_
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 25% - Pikica5 27%- oktavija
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.4.2008 21:41:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene žal iz navijačic med borke . Ne-pričakujem jo okoli 6.5.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 5.4.2008 8:40:09
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Mene žal iz navijačic med borke . Ne-pričakujem jo okoli 6.5. EnaNobena! .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 5.4.2008 9:58:11
|
|
|
|
Pikica5
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin 02.05. - _sanja_* 02.05. - witto 06.05. - EnaNobena 26.05. - sunny25 Navijačice: - katalina
- D.Mateja
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- Pikica5
- spps
- sončnica24
- db
- oktavija
- uršika***
- Majch
- tany83
- _ancica_
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 5.4.2008 20:30:45
|
|
|
|
Joob
|
Navijacice, HVALA!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 5.4.2008 21:16:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Pa moram useeno na vaš seznam, čeprav si tega nisem želela. Vpišetwe me lahko pod 4.5. (5.krog). Glede na to, da pravijo, da običajno zanosiš ob istem času v letu, bi to lahko bilo to! Pozdravček
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 5.4.2008 21:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Orhideje, hvala za objemčke. Danes mi je že bolje, lažje pri srcu. Jok res pomaga. Meni lahko zraven vpišete še 8. krog in stavim na 25%.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 5.4.2008 22:18:27
|
|
|
|
sunny24
|
meni pa prosim popravte nick na seznamu...je 24 namesto 25! Tnx
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 5.4.2008 22:56:54
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kaj se lahko tudi jaz prijavim kot borka in sicer za 11.5!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.4.2008 17:35:52
|
|
|
|
_sanja_*
|
Caw... Js sm tudi uradno borka. Dans sem delala test, pa je bila samo ena I. še sicer nimam, ne vem zakaj No nad rezultatom niti nisem preveč razočarana, ker sma še pazila. Seveda sva si želela, da bi bile , vendar tega nisva pričakovala, zato ni razočaranje preveliko. Tako da zdaj čakam na , potem pa uradno v 1.krog Moj datum bom spremenila v xx.05., ker datumi očitno nič ne držijo. Papa
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 6.4.2008 17:42:39 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.4.2008 17:42:11
|
|
|
|
_sanja_*
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin xx.05. - _sanja_* (1.krog) 02.05. - witto 04.05. - Anonimen (5.krog) 06.05. - EnaNobena (8.krog) 11.05. - BEBIII 26.05. - sunny24 Navijačice: - katalina
- D.Mateja
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- Pikica5
- spps
- sončnica24
- db
- oktavija
- uršika***
- Majch
- tany83
- _ancica_
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 25% - Pikica5 27%- oktavija 25% - EnaNobena
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.4.2008 17:43:51
|
|
|
|
spps
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin xx.05. - _sanja_* (1.krog) 02.05. - witto 04.05. - anonimna (5.krog) 06.05. - EnaNobena ( 8.krog) 11.05. - BEBII 26.05. - sunny24 Navijačice: - katalina
- D.Mateja
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- Pikica5
- spps
- sončnica24
- db
- oktavija
- uršika***
- Majch
- tany83
- _ancica_
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 25% - Pikica5,EnaNobena 27%- oktavija
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.4.2008 19:42:08
|
|
|
|
Bivy
|
Jaz je pa ne pričakujem 4.5. Držim pesti da bo mesec maj čimbolj srečen za nas borke .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.4.2008 20:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin xx.05. - _sanja_* (1.krog) 02.05. - witto 04.05. - anonimna (5.krog) 04.05. - Bivy 06.05. - EnaNobena ( 7.krog) 11.05. - BEBII 26.05. - sunny24 Navijačice: - katalina
- D.Mateja
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- Pikica5
- spps
- sončnica24
- db
- oktavija
- uršika***
- Majch
- tany83
- _ancica_
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 25% - Pikica5,EnaNobena 27%- oktavija
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.4.2008 20:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem te dodala Bivy na seznam bork. Pa pri sebi sem spremenila koliko krogov že "tečemo" - 7. krog, ne pa 8.! Ah ja... No, v glavnem zadnji krog je to! Jutri pošljem mojega po plahtico, rman in krvomočnico, pa skoraj mora uspet!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.4.2008 3:35:12
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Sem te dodala Bivy na seznam bork. Pa pri sebi sem spremenila koliko krogov že "tečemo" - 7. krog, ne pa 8.! Ah ja... No, v glavnem zadnji krog je to! Jutri pošljem mojega po plahtico, rman in krvomočnico, pa skoraj mora uspet! kot je tany rekla zadnjic...7 je pravljicno st. in ji je v 7. krogu tudi uspelo drzim pesti!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.4.2008 3:36:46
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...hvala za srcke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.4.2008 8:23:21
|
|
|
|
Tiki55
|
Drage majčice, močno navijam za vas! Pikica5 seznam je res super , bo pa še lepši, ko bo cel roza
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?