Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vpis v dva vrtca, ali lahko? 2.4.2008 7:31:01
|
|
|
|
debeluška
|
Seveda da lahko mi smo tudi vlogo dali za dva vrtca. Meni so rekli da v začetku meseca maja bom dobila obvestilo ali je moj otrok sprejet ali ne. lp
|
|
|
|
RE: vpis v dva vrtca, ali lahko? 2.4.2008 7:38:36
|
|
|
|
metkica1
|
Lahko vpišeš v dva vrtca potem pa enostavno v enem odpoveš. Tudi jaz sem mojo vpisala v dva, oziroma v enega jo še bom, sedajle ko bo vpis (pri nas so v aprilu).
|
|
|
|
RE: vpis v dva vrtca, ali lahko? 2.4.2008 9:01:17
|
|
|
|
lelaval
|
Lahko. Midva sva pri starejših 2 oba vpisala v 2 vrtca. Hči je bila sprejeta v oba vrtca, sin pa le v enega, zato sva jo potem iz enega izpisala.
|
|
RE: vpis v dva vrtca, ali lahko? 2.4.2008 9:10:57
|
|
|
|
frutka_
|
V MB jih več ne moreš vpisati v več vrtcev. Kako je za LJ občino pa žal ne vem. Gre predvsem za logistične razloge. Starši otroke vpisujejo v več vrtcev, s tem "navidezno" zasedejo mesto, vrtec formira skupine, otrok pa nato ni. Mesta so zasedena. Drugi straši pa izpadejo. Upam, da si razumela. Nekateri starši niti ne javijo, da so se odločili za drugi vrtec. V MB so vpisi naslednji teden. Konec junija so skupine formirane in seznami otrok zunaj. Mislim, da se boste morali prej odločiti.
|
|
|
|
RE: vpis v dva vrtca, ali lahko? 2.4.2008 12:53:49
|
|
|
|
Naja31
|
Mislim, d ane moreš vpisati otroka v dva vrtca. Pa saj do junija, ko so vpisi, se botse že zmenili kateri je pravi. ali pa boste sprejeti samo v enem, in potem te dileme ne bo več.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?