osebni zdravnik v zd bežigrad (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

ana18 -> osebni zdravnik v zd bežigrad (1.4.2008 21:42:25)

Se opravičujem, če nisem ravno na pravo mesto napisla tole. Kakorkoli, vesela bom vaše pomoči.
Iščem novega osebnega zdravnika/zdravnico za Bežigradom, ker je moj enostavno predaleč (55km). Rada bi izbrala kakšnega res dobrega, s katerim imate dobre, pozitivne izkušnje in ki bi mi ga priporočili.

Najlepša hvala za pomoč in odgovore že v naprej.

petra a -> RE: osebni zdravnik v zd bežigrad (2.4.2008 9:39:44)

dr.Slana...je sicer na šolskem dispanzerju,drugače pa ima tudi odrasle,pa ena je fajn za odrasle dr.Maffi

mojsoncek -> RE: osebni zdravnik v zd bežigrad (2.4.2008 10:18:06)

Jaz se tudi se kar drzim zdravnice iz otroskega dispanzerja (dr. Krzisnik) in je ne menjam. Nimam pa zal nobene izkusnje s tamkajsnimi splosnimi zdravniki.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.4.2008 10:32:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Tula -> RE: osebni zdravnik v zd bežigrad (2.4.2008 10:32:11)

Pozdravljena!

Preverjeno je zelo prijetna zdravnica dr. Mojca Maffi. Prijazna in te posluša. Nekaj let sem bila pri njej, ko sem bila v Ljubljani.

ana18 -> RE: osebni zdravnik v zd bežigrad (2.4.2008 20:18:55)

Najprej najlepša hvala vsem, ki ste povedale svoje mnenje, da se mi bo lažje odločit, če se pa še kdo najde in pove svoje mnenje bom pa tudi hvaležna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lep dan in hvala

ninataja -> RE: osebni zdravnik v zd bežigrad (3.4.2008 11:09:08)

Jaz si moram tudi v ZD Bežigrad zrihtat osebnega zdravnika in so mi rekli, da je že vse polno ... Da ne sprejemajo novih ...

Stran: [1]