Kartica popustov v Müllerju (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Kartica popustov v Müllerju (7.2.2005 11:39:50)

Baje obstaja kartica popustov v Müllerju. Ali katera kaj ve o tem? Jih še sploh imajo?

mehurčica -> Kartica popustov v Müllerju (7.2.2005 11:49:20)

Jaz jo imam. Dobila sem jo takrat, ko je bil še gori pri Pandi. Če jih še izdelujejo pa ne vem. Najboljše, da vprašaš kar tam.

Je pa fajn, ker imam pri vsakem nakupu 3% popusta. Ponavadi nakupim toliko, da je potem 50-60sit ceneje. Pa še seštevajo se nakupi, tako kot v Baby Centru-ko dobiš potem sporočilo, koliko imaš v dobrem.

:miska:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2005 13:20:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Urška* -> Kartica popustov v Müllerju (7.2.2005 13:21:21)

Ojla!

Jaz sem zadnjič vprašala kako jo lahko dobim, pa mi je prodajalka rekla, da je ne morem. Baje je ni več za dobit.:zmeden: Sicer je to meni malo čudno, tak da bom kar naprej sprševala.

lp:)

Anonimen -> Kartica popustov v Müllerju (7.2.2005 15:00:06)

Tudi jaz sem zadnjič videla eno pred mano, ki je imela kartico in sem seveda povprašala, kakšen je način, da prideš do nje, pa mi je prodajalka rekla, da se je ne da več dobit, vsaj zaenkrat ne....in da so jim liste s pristopnimi izjavami pobrali kaka 2 meseca nazaj...:((

frutka_ -> Kartica popustov v Müllerju (7.2.2005 17:45:33)

Jaz sem izpolnila prijavo za kartico že v jeseni v dobri veri da jo kmalu dobim pa še vedno čakam. Prodajalka mi je rekla da se je kaj zataknlo ampak da če sem oddala prijavo me gotovo čaka. Morala bi poklicati. Sicer pa kartice beja več ne moreš dobiti...tako so mi rekli v Mullerju.

Ampak tako butastega lifta kot je v Mullerju še na celem svetu nisem videla!

tilka -> Kartica popustov v Müllerju (7.2.2005 18:39:36)

Kar se tiče lifta se strinjam s tabo Frutka. Skoraj sem naredila magisterij, kako priti v klet po tiste plenice:)-

frutka_ -> Kartica popustov v Müllerju (7.2.2005 18:47:03)

hahaha...jaz sem se zajeb... prvič z njim celoooo večnost. no, da vem da nisem edina.

Anonimen -> Kartica popustov v Müllerju (7.2.2005 23:09:59)

Jaz sem se raje z vozičkom vred kar po stopnicah odpeljala. :)- Mi je Seven pokazala, kako je to enostavno in hitro!

Jančika_ -> Kartica popustov v Müllerju (7.2.2005 23:24:00)

Za klet pritisnite minus ena:hudicek:. Mater. Pa kaj mate to z lifti v MBju? V Koloseju so od začetka tudi imeli pomešane etaže in številke v liftu. Sem hotela ven v K3, pa me je v dvojki ven metalo:hudicek:. Sem komaj avto našla. Saj zdaj so popravili, ampak prvič sem bila že čisto panična, da se še z liftom ne znam več peljat:)-.

Stran: [1]