Delo v turnusu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Delo v turnusu (7.2.2005 11:32:55)

A mogoče katera dela v turnusu (dopoldne, popoldne) in kako imate potem urejeno z varstvom otrok? Sicer imam še čas, ampak me že zdaj malo skrbi, kako bo z varstvom mojega sinčka. Če ga bom dala v vrtec, ga bom sploh kaj videla, ko bom delala popoldne:zmeden:? Kako imate urejeno vi?

Mojca20 -> Delo v turnusu (7.2.2005 13:21:55)

Jaz k sreči nimam, in si tudi ne predstavljam kako bi to zgledalo. Po moje bi mali znorel zvečer brez joške!

VITA74 -> Delo v turnusu (7.2.2005 13:25:37)

Ojla jaz delam v turnusu, pa tudi nočne in vikendi.... ja tisti teden ko sem popoldan je malce težje ampak gre...se navadiš
Na začetku je škrat hodil v vrtec (tist teden ko sem delala popoldan) pač malce kasneje cca.ob 10:00, tako sem se dogovorila z vzgojiteljicami, saj na začetku ni takega posebnega programa, da bi preveč zamudil, če so bila pa posebnosti me je pred tem obvestila in sva prišla pač prej v vrtec. Sedaj pri 4 letih si jutra še vedno rezervirava zase in še vedno malce zamudiva v vrtec :)popoldne pa je zanj poskrbel očka ali pa včasih tudi babica. Imam pa to srečo, da začem z delom tudi že ob 12 - 13 in ker delam 7 ur med tednom sem zvečer doma ravno za cartanje :)
V dopoldanskem času pa tako ni problemov :)

Lp :sloncek:

Anonimen -> Delo v turnusu (7.2.2005 14:13:41)

Hja, življenje ni pravljica...Vse se da, če se hoče in ve, zakaj.

Trebnje -> Delo v turnusu (7.2.2005 18:30:36)

Midva z možem oba delava v turnusu,tako da je eden od naju vedno doma z otroki.Se navadiš,saj se moraš.

Stran: [1]