Dratina
|
Metkkica, Ellie in tudi ostale, ki vas zanima dober dojenckov album ... Metkkica, spresevala si, kako se obnese album, ki ti ga osebno naredijo pri http://lmoblikovanje.webs.com/albumi.htm. Ej, ce te zanima res oseben album, tak ki izzareva toplino in ljubezen, otrosko spontanost in unikatnost, je ta naslov odlicna resitev. Jaz sem namrec album narocila že nekaj časa nazaji n stvar je res the best. Ze sam odnos ljudi do mene, ki sem precej zahteven in zakompliciran clovek (še sama sebe vcasih ne trpim ), me je prijetno presenetil. So izjemno natancni, tocni in poslusljivi in koncni rezultat je odlicen. Album, ki ga pridno resujem je tak, kot taksen album mora biti. Predvsem bi poudarila njegovo toplino. In Ellie, spiralna vezava je the best resitev, namrec ves tisti material, ki ga album zahteva, lepo raste skupaj s spiralo in knjiga ostaja neposkodovana in licna tudi po vsej "šari", ki jo daš noter. Papir je trden in debel in oblikovanje, print in ostale tehnicne zadeve so visoke kvalitete, zato sama to absolutno priporočam. Ni je stvari, ki bi me motila (pa sem res kritičen človek). Pa še poceni je, glede na to, da dobiš resnično unikaten izdelek, ki je lahko prilagojen tvojih osebnim željam. Napisan je igrivo, risbice so popolnoma avtorske in vse skupaj izpade res lepo. V živo je album tisočkrat lepši, kot ga predstavlja spletna stran. Škoda, ker se ga ne da videt v živo tam. In ko je izpolnjen je sploh the best. Meni osebno se zdi precej bedno kupovati te albume po knjigarnah, ker imajo potem vse mame isti album. No, to je slo meni vedno na zivce. Raje imam kaj posebnega in ta album je poseben. In vem, da bo moj otrok nanj ponosen. Tako da Metkkica, iz lastnih izkušenj ti lahko rečem, da nič ne fališ, če poskusiš. Zagotavljam, da ti ne bo žal.
|