_sanja_* -> RE: decembrke 2008 (13.10.2008 14:21:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna Sanja, kolk je pa sicer vstopnina za tiste, ki se nismo prijavile na tekmovanje, pa bi vseeno prišle malo pogledat? Mislim, da se ne da, ker lahko pridejo samo tisti, ki imajo vabilo. Vabilo pa šteje kot vstopnica. Mogoče se motim - najboljše, da jih pokličeš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m A katera ve, tiste ki ste študentke, kako je z nakazili s starševskimi nadomestili, ali dobiš že kaj denarja decembra ali šele potem januarja. Men je na CSD rekla, da decembra ne dobimo nič. Dobiš potem, ko prineseš otrokov rojstni list. Ne bi se pa čudla, če me je nasrala, ker je grozn tečna. IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m Aja še to sem pozabila vprašat, ker je glih debata vožnja z avtomobilih, ali se ve pripnete s pasom. Ja, jaz se. Že od prej sem navajena, da sem vedno privezana. To se zdaj ni spremenilo. So različne teorije - eni pravijo, da je boljše, če nisi, da dojenčka ne "zategne", drugi da je udarec, če nisi privezan bolj nevaren kot pa pas... Ne vem, jaz sem v glavnem. Ampak tako bolj na široko, da me ne moti.
|
|
|
|