Puella -> RE: decembrke 2008 (9.10.2008 8:47:14)
|
Suni, ne obupuj zaradi vozička. Midva sva imela enak problem, pa sva kupila Quinnijevega Buzza, ker je bil ravno v akciji in sva ga dobila zelo ugodno. Res ima majhna kolesa spredaj, a mi smo bili z njim povsod (gozdu, makadamu, travniku, enkrat ko smo se na planini zgubili, smo šli z njim kar po melišču). Mislim, da se človek navadi na voziček, potem pa ni težave z njim iti po makadamu ... Me pa zanima: glede poroda: se kaj pripravljate nanj? Jaz sem sicer še v službi, a sem ob večerih kar padla v branje knjige Modrost rojevanja (Ina May Gaskin). Res mi je zelo všeč. Mogoče je lažje za tiste, ki smo že rodile, ker približno veš, kaj te čaka. Knjiga in nasveti v njej so mi zelo všeč, upam, da jih bom vsaj nekaj lahko preizkusila in da ne bodo v porodninišnici preveč togi glede svojih pravil. glede hendlinga dojenčkov: Pri ta prvem nisem vedela, kako je le-ta pomemben za pravilen motoričen razvoj dojenčkov, potem pa sem videla, koliko mamic mora voziti dojenčke v razvojno ambulanto zaradi nepravilnega hendlinga. Pa me zanima, ali ima katera kakšno dobro knjigo s slikami oz. DVD, ki prikazuje pravilen hendling? Saj približno že obvladam hendling, a rada bi videla še kakšne posnetke. Lep dan vsem!
|
|
|
|